Widok

depilacja laserowa- opinie

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą maszynki a niestety depilator okropnie podrażnia mi skórę, to samo wosk :/ Czy depilacja laserowa jest dobrym wyborem? jakie są wasze opinie na ten temat? jak to wygląda, ile zabiegów jest koniecznych i czy faktycznie efekt jest długotrwały? Mam nadzieję, że podzielicie się swoimi opiniami i mi doradzicie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

a próbowałaś depilacji laserem mediostar? to urzadzenie najnowszej generacji, ktore dziala nawet na najjaśniejsze wlosy, tak mi powiedziala Pani do której chodze na laserową depilacje i serio juz po pierwszym zabiegu widac efekty i dużo mnej włosów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie też się to sprawdziło. Skorzystałam z 6 wizyt w salonie średnio, co dwa miesiące. Nie spodziewałam się, że będę miała, aż tak rewelacyjne efekty. Mogę polecić salon Laser Delux w Kielcach.

Może laser IPL jest dość delikatny https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna/laser-ipl-warszawa/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziewczyny mam kilka pytań odnośnie depilacji wąsika :
1.Ile potrzeba zabiegów aby pozbyć się owłosienia na stałe domyślam się że pewnie jak zawsze jest to kwestia indywidualna , ale chodzi mi o odpowiedź mniej więcej .
2. Czy po zabiegu są widoczne mocno ślady tzn jakieś zaczerwienienia , krosty itp. ?
https://wydzialurody.pl/depilacja-laserowa-ciesz-sie-aksamitnie-gladka-skora/

To nie jest miejsce na reklamowanie się,w dodatku w tak mało subtelny sposób.

Depilacja laserowa jest skuteczna i większości przypadków bardzo bolesna. Każdy kto był to usłyszał że nie boli a później gdy boli to, że jest to kwestia indywidualnego progu bólu bla bla bla. Mało kto wie że może być skutecznie i bezboleśnie tylko trzeba być w gabinecie gdzie zainwestują w laser medyczny. Jednym z nich jest Laser Firmy Alma. Są różne rodzaje z czego najnowsze są bezbolesne. Ja jestem po 3 zabiegach na laserze Alma Soprano Ice Platinum w gabinecie Smooth Skin w Opolu. I mogę potwierdzić że jest bezbolesny a przez to można większą moc wykorzystywać do zabiegu co za tym idzie skuteczność jest bardzo duża niż w innych gdzie boli i trzeba zmniejszać moc aby przetrwać zabieg. I druga ważna sprawa - ten laser jednocześnie emituje 3 wiązki więc nikt nie może później powiedzieć że włos zrobił się jasny i dlatego nie zeszły wszystkie.
Reasumując. Chcesz bezboleśnie, skutecznie i pewnie wybieraj laser medyczny. Umów się na bezpłatną konsultację i sama się przekonaj czy jest bezbolesny i skuteczny.

Ja mam robione laserem medycznym. Bikini bolało jak dążenie prądem.

Nogi, ręce spoko. Tylko głębokie bikini straszny ból

Depilacja laserowa to super inwestycja w siebie. Moje samopoczucie wzrosło odkąd nie muszę się przejmować wieczną myślą o odrastających włoskach na nogach. Lata temu wykonałam depilację nóg, pach oraz bikini. Salon w jakim wykonałam pełną serię mieści się w Krakowie- Estetica Sławkowska6. Od lat chodzę nie tylko na depilację, ale również na mezoterapię czy endermologię.

Depilacja laserowa jest bardzo dobrym wyborem!!!! Trzeba wykonać 4-5 zabiegów żeby efekt był pełny, wybierz dobry salon z dobrym laserem bo to później przeskłada się na na efekt końcowy. Ja z całego sercem polecam salon Estetica i cały team pracujących tam Pań

hej powiedz mi ty podczas zabiegu przytrzymywlas jej reka wargi zeby miala lepszy destep

Depilacja laserowa to jeden z najwspanialszych zabiegów ever!! :D Ja nienawidzę się depilować, poza tym muszę to często robić, co mnie niezmiernie irytuję. Dlatego takie rozwiązanie jest najlepsze. Efekt jest super.

a

Też tak sądzę, chcę sobie zrobić jeszcze przed wakacjami pachy :) W laserline w Gdyni pomogli mi pozbyć się trądziku http://laserline.pl/leczenie-tradziku, w swojej ofercie mają też depilację, więc na pewno tam się wybiorę na zabiegi, pozdrawiam :)

robilam okolice bikini mega jestem zadowolona

Miałam depilację bikini laserem Vectus, fajnie chłodzi i na prawdę czułam się komfortowo. Efekt mega, nie wiem czemu nie zdecydowałam się na to dużo wcześniej ;) W każdym razie warto bez dwóch zdań. Zabiegi robiłam w stolicy na ul. Twardej, salon mariposa. Pełen profesjonalizm, miłe miejsce :)

Zastanawiam się nad Vectusem, ale nie spotkałam się z opiniami na temat usuwania włosków ale z całych nóg. Chciałabym wybrać się na depilację włosków z nóżek :) w internecie przejrzałam już wszystkie fora, a osób wypowiadających się na ten temat jest garstka niestety.....chodzi mi o ten konkretnie laser. Jestem obecnie po pierwszym zabiegu.

Depilacja laserowa to naprawdę przydatny wynalazek. Rok temu wykonałam ten zabieg w klinice Bielenda i powiem, że to jest rewelacja. Niesamowita wygoda, nie muszę się martwić zbędnym owłosieniem na nogach kiedy chcę założyć krótkie spodenki lub sukienkę.

No własnie sama rowniez jestem po pierwszym zabiegu, konkretnie na bikini i nogi. I również chętnie sobie poczytam opinie innych osób :) Też robię vectusem.

A gdzie jeśli mogę się zapytać?

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Ulubione perfumy (9 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

do góry