Widok

depilacja twarzy

moze ktoś mi podać gdzie mozna na stale usunąc owlosienie na brodzie ? i jaki jest najlepszy laser w trójmieście ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Korzystam z usług salonu Jacques Andres w Gdansku przy Krewetce. Wykupiłam tam na grouponie za 139 zł kupon wart 500 zł. także w cenie jednego miałam już 3 zabiegi i do tego zniżka na 4 :)
a gdzie bylas i za ile ?
Ja mam problem z włosami na szyi, zdecydowałam się na laser właśnie i mimo, że dopiero byłam jeden raz to jestem zadowolona. Oczywiście włosy odrastają, ale są słabiutkie, bez koloru i nawet usuwanie ich teraz nie podrażnia skóry tak jak wcześniej. Czekam na kolejny zabieg z niecierpliwością :)

Nati?

a znasz metode, ktora jest w stanie to usunac?
wg mnie jednak nadal najlepszy jest laser, ale taki, ktory nie zostawia sladow... bylam juz kilka razy na brode i wasik i tylko raz udalo mi sie usunac wloski bez sladu, choc ok. tygodnia po laserze, nie chcialy w ogole wypadac... ale jak juz zaczely, to byl spokoj na ok. m-c. i to bez sladu... nie bede pisala gdzie chodzilam, bo ktos pomysli, ze to reklama :)
image
Witaj.Laser tylko redukuje zbędne owłosienie. Nie usuwa go na stałe więc zastanów się czy na pewno chcesz skorzystać właśnie z tej metody.
Pozdro:)
ja korzystam z usługi beaty laser w gdyni przy ul. Abrahama, jestem bardzo zadowolona.

Inne tematy z forum Zdrowie

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Jak urozmaicić seks (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Gdzie na badania krwi? jakie laboratorium? (11 odpowiedzi)

Chcę zrobić badania krwi pod kątem żółtaczki - profilaktycznie, są mi potrzebne do pracy dla...

do góry