Widok

depilacja twarzy

moze ktoś mi podać gdzie mozna na stale usunąc owlosienie na brodzie ? i jaki jest najlepszy laser w trójmieście ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Korzystam z usług salonu Jacques Andres w Gdansku przy Krewetce. Wykupiłam tam na grouponie za 139 zł kupon wart 500 zł. także w cenie jednego miałam już 3 zabiegi i do tego zniżka na 4 :)
a gdzie bylas i za ile ?
Ja mam problem z włosami na szyi, zdecydowałam się na laser właśnie i mimo, że dopiero byłam jeden raz to jestem zadowolona. Oczywiście włosy odrastają, ale są słabiutkie, bez koloru i nawet usuwanie ich teraz nie podrażnia skóry tak jak wcześniej. Czekam na kolejny zabieg z niecierpliwością :)

Nati?

a znasz metode, ktora jest w stanie to usunac?
wg mnie jednak nadal najlepszy jest laser, ale taki, ktory nie zostawia sladow... bylam juz kilka razy na brode i wasik i tylko raz udalo mi sie usunac wloski bez sladu, choc ok. tygodnia po laserze, nie chcialy w ogole wypadac... ale jak juz zaczely, to byl spokoj na ok. m-c. i to bez sladu... nie bede pisala gdzie chodzilam, bo ktos pomysli, ze to reklama :)
Witaj.Laser tylko redukuje zbędne owłosienie. Nie usuwa go na stałe więc zastanów się czy na pewno chcesz skorzystać właśnie z tej metody.
Pozdro:)
ja korzystam z usługi beaty laser w gdyni przy ul. Abrahama, jestem bardzo zadowolona.

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry