Widok

depresja poślubna

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy wy również miałyście coś takiego? Takie rozczarowanie ,załamanie, że oto ten podobno najpiękniejszy i najważniejszy dzień w życiu macie już za sobą? Czy wy również czułyście coś takiego? Taki strach, lęk, masę obaw,że po ślubie wszystko się zmieni,że klamka zapadła, nie ma odwrotu,nie ma wyjścia,jak w klatce? Czy was też tuż po ślubie dopadła myśl,że nic was już nie czeka,no może jeszcze zdrady,kłótnie i rozwód? Dodam,że przed ślubem byłam z moim facetem 10 lat,chciałam tego ślubu,bo kochałam go i kopcham nad życie.Minęły 2 m-ce od ślubu,nic się między nami nie zmieniło,jest po prostu raj,jak przez ostatnie 10 lat,uspokoiłam się,ale czy to normalne, że przeryczałm cała noc poślubna,bo dopadły mnie takie myśli..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, mialam dokladnie tak samo zreszta do dzis tak mam od dnia slubu jestem juz po nim ponad miesiac nie wiem co mi jest ale czuje sie jakbym cos stracila ciagle placze w dodatku jestem w ciazy w 5 miesiacu moze to dlatego?? nie wiem , co wy o tym sadzicie dlaczego taki stan mnie dopadl ciekawe czy kiedys minie????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry