Widok

deweloper 7 niebo

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Wita. Mamy zamiar z mężem zakupić nieruchomość u tego dewelopera, a mianowicie dom szeregowy na osiedlu Familijnym. Prosiłabym o opinie o tym deweloperze i te dobre i złe będą cenne przed podjęciem życiowej decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 24
wątek o 7 niebie jest na 2 stronie forum , istnieje też forum osiedla rodzinnego - http://banino.phorum.pl/
My mamy mieszkanie na rodzinnym i jesteśmy zadowoleni , na dewelopera jak narazie nei mogę powiedzieć złego słowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
buduje szybko, nawet bardzo ale po odbiorze gwarancja u tego Pana nieistnieje, może to potwierdzić wiele osób jaie kupiło nieruchomość, odradzam
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 11
powiem tak
buduja szybko i maja niskie ceny to fakt

ale niesie to za soba mase negatywnych skutkow

bylem u znajomego na odbiorze

powiem tak, wole zeby ktos robil wolniej ale dokladniej.....

nie bede wymienial ile rzeczy bylo do poprawek po kilka razy bo
to nie moja sprawa ale proponuje przed zakupem poczytac pierw fora o 7 niebie i pozniej zdecydowac

wiadomo czesc odpowiedzi jest super pozytywna czesc super nagatywna wiadomo takie trzeba odrzucic
ale wyposrodkowac odpowiedzi i wtedy beda mieli Panstwo pelen obraz

pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
My czekamy na odbiór mieszkanka i jak narazie nie możemy powiedzieć złego słowa o deweloperze! Jak mamy jakieś pytania czy chcemy dokonać zmian itp. zawsze otrzymujemy pomoc. Znajomi odebrali już dom na osiedlu rodzinnym i też są bardzo zadowoleni! Fakt jest kilka poprawek ale to chyba normalne (deweloper daje 3 lata gwarancji), nawet u większych deweloperów znajdą się jakieś szczegóły które trzeba poprawić! Myślę że na te złe opinie trzeba brać dużą poprawkę bo ludzie zawsze będa narzekać, ale przecież nikt ich do zakupu tych mieszkań nie zmuszał! Każdy kupuje pod siebie i dla siebie wybiera to co najlepsze! Ja tam jestem bardzo zadowolona i juz nie mogę się doczekać odbioru ;)
pozdrawiam i do zobaczenia na osiedlu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 15
poczekajcie na ulewy latem, wtedy porozmawiamy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
a co się dzieje latem? nie rozumiem... mieszkam na rodzinnym od zeszłego roku ( lipiec) i jakoś mi deszcze i ulewy nie zaszkodziły:) ...dach nei przecieka jeśli o to Ci chodzi :)
a to że nie ma kanalizacji deszczowej to...sorki ale nie ma w całym baninie :)
Ja ogólnei nie zamieniłabym teraz miejsca zamieszkania , bardzo mi się w Baninie podoba
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jak jest możliwość to jednak chciałabym znać zakres poprawek. Dobrze byłoby dowiedzieć się na co zwracać szczególna uwagę.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dokładnie, to że zalewa Banino to już nie jest wina dewelopera! Co do poprawek to słyszałam o kostce brukowej że się zapadała w pewnym miejscu i musieli poprawiać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak nie zalewa to ok :)
Czasem ludzie marudza na cieknace kominy , zalane sciany. Skoro mieszkasz i jest ok to dobrze i cieszyc sie tylko trzeba.
Sa domki budowane przez developerów w Baninie ,ze jak leje deszcz albo sa roztopy to straz musi przyjeżdzac bo wokoło domków sa jeziora.
Glina i bagno ale Was to nie dotyczy skoro jest dobrze, wazne by było porzadnie zrobione.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieszkamy na rodzinnym od lata nie mogę złego słowa powiedzieć na dewelopera wszystko ok, a jeśli coś jest nie tak mam gwarancje i jeśli w trakcie wyszły jakieś niedociągnięcia od razu były usuwane. Nie rozumiem negatywnych wpisów- chyba konkurencja, albo klienci którzy myślą, że są pępkiem świata i wszyscy powinni koło nich skakać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
bzdura gwarancję mam na mieszkanie w szeregu na rodzinnym i jakoś nie ma problemu, i nie znam nikogo komu odmówiono napraw, nawet jak jeden łoś postanowił przerobić sobie ogródek i tak kopał,że uszkodził elektrykę na całym osiedlu, to deweloper wziął to na siebie, gdzie powinien był obciążyć debila kosztami napraw, więc nie pisz bzdur jeśli nie znasz tematu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Dokładnie tak ~maja~ zgadzam się z Twoją opinią ;) konkurencja nie śpi, albo zazdrość innych zrzera że takie piękne osiedle mamy ;)
pozdrawiam...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
witam
nie uwazam aby proszenie dewelopera na kilku pismach o usunięcie usterek, jeżdżenie do biura, dzwoninie po kilka razy było czymś normalnym
prosze popoytac tych co kupowali jako jedni z pierwszych domy, niektóre sprawy kończyły się w sądzie z czego wiem
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2
~dpass~Siejesz ploty i tyle. Nie słyszałam aby 7niebo miało jakąś sprawę w sądzie, ale, że dwa razy z rzędu zostali deweloperem roku na pomorzu to słyszałam i są na to dowody. Niektórzy uwielbiają siać zamęt
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
To wejdź na stronę http://www.polishproduct.pl też możesz być Deweloperem Roku za 5 klocków śmiech i wstyd ! Co do spraw Sądowych wystarczy poczytać na innym forum dotyczącym tego dewelopera na którym ludzie piszą o pozwie zbiorowym , o cieknących kominach, zapadających się posadzkach i ścianach w dodatku o błędnie wykonanej izolacji wilgoci i grzybie. Zachęcam do odwiedzenia naszego bloga dotyczącego inwestycji tego dewelopera na http://www.banino.bloog.pl aby zobaczyć jak nas zalewa. Deweloper zerwał nam drenaże podczas budowy . Co do poprawek i napraw gwarancyjnych zapomnij że zostaną usunięte ! Wszystko kończy się w Sądzie .
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 7
do nowa
te kołchozy nazywasz pięknym osiedlem?
hahah dobre
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
do haha - zasłonili widok i co ..boli nie ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
boli to chyba Ciebie, pusta głowa hehehehe
Ja mam widok na las
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
grunt to kulturalna i konstruktywna dyskusja ... u mnie wszystkie poprawki zostały wykonane, kominy nie ciekną, wilgoci wewnątrz nie ma (niestety wynika on często ze zbytniego pośpiechu w zasiedleniu nowego lokum i oszczędzaniu na ogrzewaniu, co skutkuje niedosuszeniem tynków), w ogródku nie mam stawu z rybkami po roztopach ... ale ja, w przeciwieństwie do niektórych, nie oczekiwałam cudów za połowę cen trójmiejskich ...zachowajmy proszę choć troszkę zdrowego rozsądku ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry