Widok
Co ty za bzdury piszesz !! Gorszego dewelopera nie znam. Tu wszystko jest złe !
Już sam projekt jest bezsensowny! ! Dramat ! A po odbiorze mieszkania zapomnij o jakichkolwiek reklamacjach ! Po wplacie ostatniej raty wszyscy olewają klientów. Nie wiem czy taka nazwijmy to "spółka" by była w stanie wyprodukować taczkę, a co dopiero dom mieszkalny.
Już sam projekt jest bezsensowny! ! Dramat ! A po odbiorze mieszkania zapomnij o jakichkolwiek reklamacjach ! Po wplacie ostatniej raty wszyscy olewają klientów. Nie wiem czy taka nazwijmy to "spółka" by była w stanie wyprodukować taczkę, a co dopiero dom mieszkalny.
Osiedle Zielone w Gdańsku zapraszam serdecznie DEKPOL buduje.
woda w szybach windowych
wadliwe wszystkie okna
wadliwe wszystkie parapety
odklejająca się elewacja
woda w rozdzielni elektrycznej
pękające posadzki w hali na ponad 60 cm w dół
woda w hali garażowej
wadliwe drenaże
woda w kinkietach w klatce
wadliwy szlaban
woda lejąca się przy każdym deszczu z dyletacji w piwnicy
od 3 lat ciągłe remonty, poprawianie partactw i niszczenie wszystkiego na około.
Brak dokumentacji na każdym kroku, od lamp zewnętrznych od wentylacji itp.
Wszystko się rozpada w oczach
Serdecznie zapraszam Osiedle Zielone dekpol wszystkie etapy
syf brud i malaria
woda w szybach windowych
wadliwe wszystkie okna
wadliwe wszystkie parapety
odklejająca się elewacja
woda w rozdzielni elektrycznej
pękające posadzki w hali na ponad 60 cm w dół
woda w hali garażowej
wadliwe drenaże
woda w kinkietach w klatce
wadliwy szlaban
woda lejąca się przy każdym deszczu z dyletacji w piwnicy
od 3 lat ciągłe remonty, poprawianie partactw i niszczenie wszystkiego na około.
Brak dokumentacji na każdym kroku, od lamp zewnętrznych od wentylacji itp.
Wszystko się rozpada w oczach
Serdecznie zapraszam Osiedle Zielone dekpol wszystkie etapy
syf brud i malaria
zastanów się 2 razy zanim kupisz cos od nich. Ja 2 raz bym mieszkania u nich nie kupiła bo to są partacze!! Problemy z usunięciem usterek usługi drogie a kiedy nadchodzi czas wypłacania pieniędzy to liczą 4 razy mniej bo oni znalezli kto zobi taniej!! O wszystko trzeba walczyc i czekać sporo niedoróbek zamienione liczniki i po latach okazuje sie ze masz niedopłatę bo przy budowie ktoś się pomylił i dostajesz serdeczne przeproszenia ze spartaczyli !
Pani z Dekpolu w Nowych Rokitkach oferuje mieszkania wprowadzając ludzi w błąd.Zapewnia o tanim ogrzewaniu z sieci miejskiej,a w rzeczywistości opłaty są najdroższe w kraju.sporo mieszkańców z ogromnymi rachunkami za ciepło zadłuża się.A miało być tak pięknie ,szkoda,że tak wielu młodych ludzi których pierwsze wymarzone mieszkanko okazało się ciężarem na całe życie.
Nie kupujcie-tylko nie ta firma
Jeśli ktoś szuka problemów to dekapol to właściwa"firma" pamiętaj,będziesz mieć problem, zostajesz na lodzie, musisz mieć taki jak wszyscy albo ich nie obchodzisz, jeśli lubisz być rażony prądem bo w wolnych chwilach nie masz co robić, to kup tu mieszkanie, a może lubisz nieszczelne okna, pamiętaj ,jak pójdziesz do nich wykpią cię, zwalą całą winę na wykonawców, bo oni są tylko od kasowania, nie chcą ponosić żadnej odpowiedzialności, dobro klienta ich nie interesuje chyba,ze tym dobrem jest twoja kasa, zostajesz sam sobie na pastwę, losu albo mają cię daleko gdzieś , w du.... i każą ci iść do sądu, bo nie daj Boze problem dotyczy tylko ciebie. Nigdy w życiu nie pamiętam,żeby ktoś tak agresywnie i podle mnie potraktował, za miłym uśmiechem kryje się tylko chęć zysku, jeśli zawinią nie wezmą na siebie odpowiedzialności, zgnoją cię jak nie powiem co
Witam, ja osobiście moge polecić Dekpol. Kupiliśmy mieszkanie na Osiedlu Słonecznym w Gdańsku. Ciekawe położenie, budynki nowoczesne, dobrze wykonane, ładnie zagospodarowany teren. Mieszkania (mam na myśli nasze, gdyż innych nie znam) ciepłe, funkcjonalne. Obsługa klienta w mojej ocenie na wysokim poziomie.
Witam,
w grudniu 2011r zakupiliśmy od Firmy Dekpol mieszkanie na Osiedlu Słonecznym. Nie ukrywam, że wcześniej nie słyszałem o tej firmie, jednak sprawdziwszy wcześniej kilka czy nawet kilkanaście innych ofert, ta była trafiona.
Co do Dekpolu - ja osobiście nie mam zastrzeżeń (przynajmniej narazie). Szybko, fachowo załatwiona sprawa, mieszkanie ładne, nowoczesne.
Ja osobiście polecam, chociaż z tego co slyszałem to na Osiedlu Słonecznym prawie wszystkie mieszkania sprzedano.
w grudniu 2011r zakupiliśmy od Firmy Dekpol mieszkanie na Osiedlu Słonecznym. Nie ukrywam, że wcześniej nie słyszałem o tej firmie, jednak sprawdziwszy wcześniej kilka czy nawet kilkanaście innych ofert, ta była trafiona.
Co do Dekpolu - ja osobiście nie mam zastrzeżeń (przynajmniej narazie). Szybko, fachowo załatwiona sprawa, mieszkanie ładne, nowoczesne.
Ja osobiście polecam, chociaż z tego co slyszałem to na Osiedlu Słonecznym prawie wszystkie mieszkania sprzedano.