Widok

deweloper Trójka

Inwestycje i deweloperzy Temat dostępny też na forum:
Może ktoś coś wie o ww deweloperze? Jakieś doświadczenia?
A może jest ktoś kto "wkopał" się w Zamiejską...
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ze strony Trójki wynika że zostało 7 mieszkań do sprzedania
http://pi3.pl/sprzedaz.htm
Winda jest tylko z hali garażowej na parter, ale to nie problem bo są tylko 2 piętra.

imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiadomo coś czy dużo mieszkań sprzedali?Od strony oruni jest całkiem fajny widok i garaż podziemny ,winda standard całkiem całkiem.Pozatym blisko do tesko 24 na dobe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
szczerze mówiąc przeraża mnie co dzieję się na budowie, a właściwie to co tam się nie dzieje ...
imageimage
Mam wykonywać prace wykończeniowe u klijentki licze na to że budynek w końcu oddadzą opóżniony jest już 4 miesiące .Pracuje teraz u jej syna na 4 porach roku ,była w sobote i mówi że też sie martwi tym opóżnieniem .Mieszkam na Zamiejskiej 36 i gdyby była potrzebna jakaś pomoc przy odbiorze lub przy wykańczaniu miszkania to sie polecam.601 628 198 .Jeden klijent podobno już robi sobie miszkanko wsawił dzrzwi ,tak mówiła klijentka .Będzie dobrze nie ma cosie martwić ,Pozdrawiam Jarek.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Woda na oknach - mam dość. (96 odpowiedzi)

codziennie rano musze wycierac okna i wode na parapecie. wedlug wlascicielki mieszkania wplyw na...

Elewacja zewnętrzna - jakie materiały i farby polecacie? (13 odpowiedzi)

Pogoda się zrobiła i czas pomyśleć o elewacji zewnętrznej domu. Z tego co zdążyłam się...

Inwestowanie w nieruchomości. (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

do góry