Widok

dietetyk

znacie jakiegoś dobrego dietetyka,ktory pomoże skutecznie przejść kuracje odchudzającą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama dieta to nie wszystko. Jeśli chcesz, to mogę Ci coś polecić gdzie wyjaśnią pewne mechanizmy powodujące nadwagę, oraz zaproponują odpowiednią metodę zrzucenia kilku kilo. Prezentacja i pomiary za darmo i nic nie musisz. Mogę podesłać wyniki o efektach( szt. 2 - 2 różne osoby).
a co to takiego możesz polecić mechanik?
napisz na ogolnym to może i inne osoby skorzystaja...........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://chomikuj.pl/grzema69/zachomikowane/Zdrowie - można podejrzeć wyniki
2 pierwsze od góry. Ten program nie ma nic wspólnego z innymi plikami.
Hej!

Z całego serca polecam gabinet dr Tamary Uryniuk. Na początku jest wykonywane badanie kropli krwi pod mikroskopem gdzie widać jakie mamy obciążenia organizmu. Do tego jest konsultacja i układana dieta! Ja zrobiłam też test na alergie pokarmowe i wiem,że nie mogę jeść glutenu i mleka. Przez to cały czas miałam problemy skórne i problemy z nadwagą bo jadłam rzeczy, które mi nie służyły! Teraz chudnę bez specjalnych rygorów, po prostu nie jem produktów, które mi szkodzą. Uważam, że to jedyny i najlepszy sposób, żeby dowiedzieć się jaka dieta jest dla nas. Nie wyobrażam sobie jak niektórzy dietetycy układają diety bez żadnych badań. Przecież jedzenie jest naszym głównym paliwem i od niego zależy też czy jesteśmy zdrowi czy nie!
Kontakt do Pani dr: http://www.remedical.pl

Pozdrawiam Ciebie ciepło i życzę powodzenia w odchudzaniu! To może być proste :)

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (3 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szybko dochodzę co robić? (4 odpowiedzi)

Siema. Mam problem mam 16 lat(chłopak) i dochodzę w 20 sekund góra 30 nie mam mocnego podniecenia...

do góry