Widok

dietetyk

Witam :)
Czy któraś z Pań/Panów może mi polecić dobrego dietetyka?
Generalnie mam na oku trzy osoby, gdyby ktokolwiek miał już z nimi styczność prosiłabym o opinię:
1. Paulina Guziołek
2. Aneta Dylak
3. Joanna Dziewiątkowska

Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć. Jak chcesz schudnąć to wcale nie jest potrzebny ci dietetyk. Możesz zrobić to sama i wcale nie trzeba się męczyć i katować. Znam bardzo dobry program redukcji wagi wymyślony przez lekarza. Prosty, skuteczny i bezpieczny dla każdego w każdym wieku i stanie zdrowia. Jest to PROGRAM - więc składa się z kilku rzeczy. Jeśli chcesz go poznać zapraszam na prezentację. Przyjdź porównać i zobaczyć co i jak (są takie informacje których nie usłyszysz od lekarza i dietetyka). Niczego nie sprzedaję. Więcej info na telefon 607-798-000
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zawsze możesz też pójść do swojego lekarza rodzinnego. Któż jak nie rodzinny będzie znał się na rzeczy?
Dobry jest też S. Kłos z Uphagena 28. Nr tel: +48 503 552 001
Kontakt znajdziesz też na http://sports-med.pl/kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

Fermony Love Desire (7 odpowiedzi)

Chciałam sobie kupić te feromony. Cz któraś z Was je używała i może coś na ich temat napisać?

do góry