Widok

dietetyk - znacie?

dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego dietetyka?
nie musi byc jakoś specjalnie drogi :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam centrum dietetyki medycznej. http://www.cdmed.pl tam również jest współpraca z psychologiem, który niewątpliwie pomoże przy budowaniu motywacji i jej podtrzymywaniu. Zmiana sposobu żywienie i dieta nie będzie skuteczna bez zmiany nawyków w radzeniu sobie z napięciem i zdenerwowaniem. Pozdrawiam i polecam.
wszyscy wiedzą, że w 3mieście bezkonkurencyjne jest jemzdrowo.pl w Sopocie, zdrowo i bezstresowo. Sama chodziłam, a w tajemnicy mogę powiedzieć, że kiedyś w sobotę spotkałam znaną celebrytkę i to z warszawy, zagadałam i powiedziała że wiele jej znajomych z warszawy tu przyjezdza, byłam w szoku ale sie w sumie nie dziwię bo efekty super! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam grupę wsparcia dla osób z nadwagą i otyłością:
http://www.centrumteraz.pl/?page_id=538
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ile ta Dr. Monika Gorfon bierze za wizyty pieniędzy?
Podbijam wątek. Muszę koniecznie zrzucić 10kg do ślubu! BARDZO PROSZĘ DZIEWCZYNY O POMOC! Nie mam czasu na testowanie dietetyków. Szukam osoby, która jest:
*dobra
*nie za droga (wizyty najchetniej mniej niz 100zł)
*mnie zmotywuje, ponieważ mam słomiany zapał
*najchętniej, żeby był to dietetyk z Sopotu (ewentualnie 10km od Sopotu)
Czekam!
Przepraszam za bledna informacje. Pani Kamila Bichun przyjmuje juz w Gdyni na Karwinach lub okolicach. Znam strone: http://www.efektcentrum.pl

Polecam!
Kompleksowe odchudzanie z lekarzem, dietetykiem i psychologiem. Koordynatorem zespołu jest dr Marcin Kubik - polecam gorąco. Ważna jest tu praca z psychologiem nad motywacjami i umiejętnością kontrolowanego jedzenia. Często ludzie obciążeniu bywają dużym tempem życia i stresem, a pokarm daje na chwile pozytywne ukojenie.
http://www.lekarzdom.pl
Dziewczyny wiecie gdzie aktualnie przyjmuje Monika stołyhwo-gofron i ile teraz kosztuje wizyta?
Proszę o namiary.
To ja kolejny raz polece Pania KAMILE BICHUN z Gdanska z Wrzeszcza. Dzieki niej moje zycie wyglada inaczej :)
zawód dietetyk i lekarz to dwa różne zawody. Nie ma specjalizacji lekarskiej z dietetyki. Więc jeśli lekarz chce zajmować się dietetyką to musi skończyć takie studia, studium albo szkołę policealną.
Więc raczej, zwróćcie uwagę czy lekarz, który daje wam jadłospisy skończył też dietetykę.
ja chodzę do pani m. gorfon od 2 mkesiecy na razie mam na koncie -18kg!!!!!! nie chodze głodna, troszke brakuje czekolady ale da sie życ:D
bardzo polecam pani ma skuteczne metody, jest miła zaangarzowana
a ja tam byla zadowolona warto skorzystac
dziewczynki po studiach robią sobie reklame, ale opinie na mieście o was są druzgocące juestescie już spalone!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualne dane: pierwsza wizyta w czercu 2011 150 PLN, pierwsza wizyta w lipcu 2011 180 PLN.
Zdecydowanie zgadzam się ze staniem "puszystej". Pierwszą wizytę u dr. Gofron miałam w czerwcu. 150 pln. Na pierwsze dwa tygodnie dostałam ksero diety z jej książki "motylem będę". następna wizyta trawjąca około 10 min kosztowała mnie 100 pln. Jadłospis nowy- całkiem przyzwoity. potem przyszedł sezon urlopowy i miałam termin wizyty za 3 tygodnie. Poprosiłam zatem o dwa nowe jadłospisy zeby przez 3 tygodnie nie jeść tego samego. Wówczas usłyszłam, że Pani doktor jeszcze znajdzie czas dla mnie przed urlopem i mam przyjsc po tygodniu. Rozumiem zatem że wizyta=nowy jadłospis= 100 pln! Doktor zleciła mi także badania, które kosztowały 150 pln a w moim przypadku były zupełnie niepotrzebne. Mam BMI 21 i żadnych objaw zaburzeń tarczycy itd. Do dr Gofron poszedł też w lipcu pierwszy raz mój mąż - wizyta kosztowała 180 PLN !!!! Na pierwsze dwa tygodnie dostał tą samą dietę z książki, choć prosił o inną. Zdecydowanie odradzam! Dr doktor może i odchudza ale przede wszystkim portfel!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie opinia neodietetyka to nowa poradnia ale specjalisci z wielkim sercem i zapalem, poswiecaja duzo uwagi i troski dla pacjentow z cierpliwoscia odpowiadaja na kazdy telefon:) odchudzam sie razem z narzyczonym oboje jestesmy zadowoleni.

Poza tym obie panie sa po akademii medycznej co daje sie odczuc, bo dobrze znaja sie na zywieniu w chorobach ja mam nadcisnienie a narzyczony cukrzyce, dieta sprawia ze czujemy sie lepiej.

Neodietetyka tel.: 609 348 713
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
z calego serca moge polecic poradnie dietetyczna neodietetyka, pomogli mi schudnac i nauczyli zdrowego zywienia stracilam 12 kg czuje sie swietnie, a wesele juz w sierpniu:)

http://www.neodietetyka.pl
no i właśnie! drogo - szczególnie odchudziłam swój portfel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
drogo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest bardzo drogo, można za połowę stawki znaleźć dobrego dietetyka (odchudzi się nasz portfel o 400,00 miesięcznie)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry