Widok
W Gdyni polecam Instytut Eligo- dietetyk P. Danielewicz z naprawde indywidualnym podejściem, zrobi z Tobą dokładyny wywiad, dopasuje jadłospis do twoich potrzeb i trybu życia. Schudłam u niej 10kg i przy okazji nauczyłam się szukac nowych smaków i inaczej traktowac moje odżywianie. Jestem bardzo zadowolona. Namiar na stronkę www.instytuteligo.pl
Co za bzdury!!! Ja u dr Krzysztofa Gofron odchudzam się od grudnia, do dziś zrzuciłam 25 kg !!!! - Lekarz sympatyczny człowiek, nie karci, nie poniża jest ciepłym spokojnym facetem, moim zdaniem podejście super - gdybym go nie spotkała na swojej drodze to ciągle wyglądałabym jak baleronik. Tym którzy chcą diet cud i lekarza z biczem - odsyłam najpierw do psychiatry ... a tym którzy chcą rzetelnie podejść do swojej diety - zdecydowanie polecam dr Krzysztofa Gofron. O!
Chodziłam do p. Agaty Szczerkowskiej przez 5 miesięcy, koszt diet (nawet nie ksero, bo na maila) 400 zł miesięcznie, 2 spotkania w miesiącu po ok. 30 minut, przeważnie krócej. Schudłam owszem całkiem nieźle, bo 12 kg, ale nabawiłam się kamicy żółciowej - usunięto mi niedawno woreczek żółciowy! O bólu nie wspomnę, bo kamica to koszmar, ale jestem kompletnie rozgoryczona. Poszłam do dietetyka, aby nie mieć komplikacji zdrowotnych po odchudzaniu, tymczasem jak powiedzieli mi chirurdzy - te kamienie były efektem drastycznego ograniczenia tłuszczów w diecie i błędu dietetyka! Z uwagi na torbiel w nerce robię co roku, a nawet częściej usg jamy brzusznej i wcześniej kamieni nie było. Zapłaciłam za te kamyki (kilkanaście sztuk aż 2000zł) !!!
Ja chodzę do Pana Michała http://www.jemzdrowo.pl i jestem zachwycona w ciągu 6-m-cy zrzuciłam 20 kg POLECAM ale jest drogo co dwa tygodnie 200 zł.
Ja szczerze mogę polecić dietetyczkę Panią Agatę Szczerkowską z http://www.jemzdrowo.pl z Sopotu.
Moja mama chodzi do niej od kwietnia i już zjechała 20 kg a miała sporą nadwagę.
Wizyty są co 2 tygodnie a opłata 400zł miesięcznie. Oczywiście przy każdej wizycie otrzymuje się kolejną rozpiskę menu na 2 tygodnie.
Mama cierpi na nadciśnienie oraz nadwrażliwość jelita (miewała silne bóle), a po stosowaniu diety pani Agaty skończyły się problemy z jelitami i świetnie się czuje :)
~buziaczek - skoro nie lubisz jakiś produktów to powiedz to pani Agacie. Moja mama od razu mówiła, że coś jej nie smakuje i już w następnej rozpisce diety tego nie miała. Zawsze było czymś innym zastąpione.
~andruidka - możliwe, że twoja kamica żółciowa była z winy dietetyka, ale w 100% nie trzeba jej winić.
Przecież po to każe ona robić różne badania by wykluczyć jakieś dolegliwości i dostosować dietę.
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki za was :))
Moja mama chodzi do niej od kwietnia i już zjechała 20 kg a miała sporą nadwagę.
Wizyty są co 2 tygodnie a opłata 400zł miesięcznie. Oczywiście przy każdej wizycie otrzymuje się kolejną rozpiskę menu na 2 tygodnie.
Mama cierpi na nadciśnienie oraz nadwrażliwość jelita (miewała silne bóle), a po stosowaniu diety pani Agaty skończyły się problemy z jelitami i świetnie się czuje :)
~buziaczek - skoro nie lubisz jakiś produktów to powiedz to pani Agacie. Moja mama od razu mówiła, że coś jej nie smakuje i już w następnej rozpisce diety tego nie miała. Zawsze było czymś innym zastąpione.
~andruidka - możliwe, że twoja kamica żółciowa była z winy dietetyka, ale w 100% nie trzeba jej winić.
Przecież po to każe ona robić różne badania by wykluczyć jakieś dolegliwości i dostosować dietę.
Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki za was :))
moja ciocia chodzi do spotu jemzdrowo.. schudla prawie 30 kg.. ma fulll zarcia :) (wujek mowi ze ja bym tego nei zjadla)... ale ma ten plus ze wujek wszystko jej przygotuje... bo mi by sie nei chcialo tego wszystkiego przygotowywac.... wiec mam nadzieje ze sama sobie poradze z zrzuceniem 5 kg w ciagu roku :)
Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny wytrwałości :)
Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny wytrwałości :)