Widok

dietetyk - znacie?

dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego dietetyka?
nie musi byc jakoś specjalnie drogi :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, tylko koszt miesięczny to ok. 350 zł - całkiem sporo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.instytuteligo.pl
DLACZEGO, CZY ŻONA JEST LEPSZA????
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
koszt u p. Agaty to 400zł co 4 tygodnie, wizyty są co 2 tygodnie, a płaci się co 4. Chudnie się nieźle, ale babeczka myli produkty - stale daje te których nie lubię i nie mogę :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no jest chyba trochę za bardzo zalatana i nie wyrabia sie z tymi jadłospisami. Ja na razie nie narzekam.5 dni i juz mi luźniej w pasie i 1 kg mniej. Pewnie to sama woda,ale i tak fajnie ;-)
W Gdyni polecam Instytut Eligo- dietetyk P. Danielewicz z naprawde indywidualnym podejściem, zrobi z Tobą dokładyny wywiad, dopasuje jadłospis do twoich potrzeb i trybu życia. Schudłam u niej 10kg i przy okazji nauczyłam się szukac nowych smaków i inaczej traktowac moje odżywianie. Jestem bardzo zadowolona. Namiar na stronkę www.instytuteligo.pl
a co powiecie o dr Kwiecińskim z Sopotu? Jakies koszty może, opinie, podejście do pacjenta.

Kora, mogłabyś mi przesłac swoją diete od dr Moniki jesli to nie problem, też mam niedoczynnośc tarczycy, moglabym porownac z moja obecną dietą
Co za bzdury!!! Ja u dr Krzysztofa Gofron odchudzam się od grudnia, do dziś zrzuciłam 25 kg !!!! - Lekarz sympatyczny człowiek, nie karci, nie poniża jest ciepłym spokojnym facetem, moim zdaniem podejście super - gdybym go nie spotkała na swojej drodze to ciągle wyglądałabym jak baleronik. Tym którzy chcą diet cud i lekarza z biczem - odsyłam najpierw do psychiatry ... a tym którzy chcą rzetelnie podejść do swojej diety - zdecydowanie polecam dr Krzysztofa Gofron. O!
Chodziłam do p. Agaty Szczerkowskiej przez 5 miesięcy, koszt diet (nawet nie ksero, bo na maila) 400 zł miesięcznie, 2 spotkania w miesiącu po ok. 30 minut, przeważnie krócej. Schudłam owszem całkiem nieźle, bo 12 kg, ale nabawiłam się kamicy żółciowej - usunięto mi niedawno woreczek żółciowy! O bólu nie wspomnę, bo kamica to koszmar, ale jestem kompletnie rozgoryczona. Poszłam do dietetyka, aby nie mieć komplikacji zdrowotnych po odchudzaniu, tymczasem jak powiedzieli mi chirurdzy - te kamienie były efektem drastycznego ograniczenia tłuszczów w diecie i błędu dietetyka! Z uwagi na torbiel w nerce robię co roku, a nawet częściej usg jamy brzusznej i wcześniej kamieni nie było. Zapłaciłam za te kamyki (kilkanaście sztuk aż 2000zł) !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do Pana Michała http://www.jemzdrowo.pl i jestem zachwycona w ciągu 6-m-cy zrzuciłam 20 kg POLECAM ale jest drogo co dwa tygodnie 200 zł.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
hehehe po tylu latach to kolezanka pytajaca juz na pewno schudla;)
Ja osobiście polecam Mag-Diet na Ujeścisku. Ceny bardzo przystępne !!!Waga spada, obecnie już ponad 20 kg mniej. Jem to co lubię i nie narzekam na napady głodu. Gorąco polecam
to ja bym poprosiła na maila aniamatuszak@poczta.onet.pl
Ja szczerze mogę polecić dietetyczkę Panią Agatę Szczerkowską z http://www.jemzdrowo.pl z Sopotu.
Moja mama chodzi do niej od kwietnia i już zjechała 20 kg a miała sporą nadwagę.
Wizyty są co 2 tygodnie a opłata 400zł miesięcznie. Oczywiście przy każdej wizycie otrzymuje się kolejną rozpiskę menu na 2 tygodnie.

Mama cierpi na nadciśnienie oraz nadwrażliwość jelita (miewała silne bóle), a po stosowaniu diety pani Agaty skończyły się problemy z jelitami i świetnie się czuje :)

~buziaczek - skoro nie lubisz jakiś produktów to powiedz to pani Agacie. Moja mama od razu mówiła, że coś jej nie smakuje i już w następnej rozpisce diety tego nie miała. Zawsze było czymś innym zastąpione.

~andruidka - możliwe, że twoja kamica żółciowa była z winy dietetyka, ale w 100% nie trzeba jej winić.
Przecież po to każe ona robić różne badania by wykluczyć jakieś dolegliwości i dostosować dietę.

Pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki za was :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja ciocia chodzi do spotu jemzdrowo.. schudla prawie 30 kg.. ma fulll zarcia :) (wujek mowi ze ja bym tego nei zjadla)... ale ma ten plus ze wujek wszystko jej przygotuje... bo mi by sie nei chcialo tego wszystkiego przygotowywac.... wiec mam nadzieje ze sama sobie poradze z zrzuceniem 5 kg w ciagu roku :)

Pozdrawiam i życzę Wam dziewczyny wytrwałości :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
oj, a ja mam czasami problemy z motywacja, sa momenty kiedy mam zalamanie i wtedy jem cos dobrego - co oczywiscie w diecie nie powinno sie znalezc! i wtedy jestem podwojnie zalamana, ze uleglam pokusie! masakra!
a Wy co robicie zeby wytrwac w diecie i nie podjadac roznych pysznosci?
hehe ja stosuje diete montignac i tam mozna zjesc cos slodkiego (tzn gorzka czekolade) a dieta na prawde uwazam nie jest wymagajaca... moze sprobuj :) jesli wytrzymasz mieisac to gwarantuje ze troche schudniesz :)
dziekuje:) za chwilke sobie poczytam o tej diecie i zobaczymy...;)
ja w ciągu pirwszego miesiąca schudłam 8 kg :) pozniej bylo juz ciezej bo brakowalo mi motywacji a poza tym swieta itp :P ale po roku i dwoch miesiacach mam na wadze mniej 23 kg :) takze warto :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
WOW!!!! to sa efekty! gratuluje! :) no i to co napisalas powinnam sobie przypominac zawsze jak bede chciala skubnac jakies tuczace jedzonko! ze wartko byc konsekwentnym! wlasnie sie zastanawiam czy zaczynac przed swietami, ale lepiej zaczne i najwyzej bede miala kilka dni wakacji ;))
do góry