Widok

dietetyk - znacie?

dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego dietetyka?
nie musi byc jakoś specjalnie drogi :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://dietamm.com/ tutuaj masz o tej diecie :) ma jedna wade :P nie można jeść chleba ani ziemniaków :P:P ale poza tym jest spoko :D
jakos bez chleba i ziemniakow przezyje ;) ale nawet nie mozna jesc chleba pelnoziarnistego? zreszta, za chwilke przeczytam :) dziekuje bardzo:) mysle ze gubione kilogramy moga byc najlepsza motywacja do trwania w diecie!
koleżanka korzystała przed ślubem z http://vitalia.pl/ i schudła 8kg
Pani Konopka jej strona to http://pro-viltale.pl poleca polecam i jeszcze raz polecam. - 15 kg bez większych wysiłków.
Ja korzystam z poradni na ujeścisku Mag-Diet na Rogalińskiej. Powiem szczerze, że Pani dietetyk jest rewelacyjna. Zawsze miła, uśmiechnięta i bardzo pomocna. Można o każej porze do niej zadzwonić, zapytać o wiele spraw. Ceny rewelacyjne a rezultaty znakomite. Ja mam obecnie ponad 30 kg mniej a byłam pod opieką wielu dietetyków i żadnemu nie udało się zmusić mnie do zrzucenia takiej wagi.
To dobrze Cie potraktowala u mnie było zupełnie inaczej diety drukowane z komputera i zero poprawek ! Dodam że zimą dieta letnia.Masakra.A jak poprosiłam Panią doktor o zmianę to obeszło się bez echa...
MOim zdaniem ma juz za duzo klientów dlatego też mniej sie przejmuje pacjentami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Gofron

Generalnie dietetyk biznesmen. Schudłam ale za pomocą leków hamujących łaknienie i diety z szuflady bez uwzględnienia trybu życia, wywiadu itp i itd
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj,

podaje namiary: Agnieszka Kolan: 0501 805 385

Profesjonalna, mila osoba.

Prawie kazdy rodzaj diety.
Gdansk - Wrzeszcz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wam proponuje ksiazke Pierra Dukana "Nie potrafię schudnąc" dziala cuda!!! i mozna jesc do woli a do tego na necie jest tyle fajnych przepisow na ciasta,ciasteczka-wszystko to zdrowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chciałam wszystkich poinformować, że niedawno została otwarta nowa poradnia dietetyczna. Dietetyk dojeżdża bezpośrednio do miejsca zamieszkania, więc nie trzeba marnować czasu na stanie w korkach. :) Jadłospisy są ustalane indywidualnie do każdego klienta (uwzględniają m.in.: stan zdrowia, płeć, wiek, preferencje kulinarne czy aktywność fizyczną).
Więcej informacji na: http://www.zaletydiety.pl
Pozdrawiam.
Może wypowiem się jako osoba bardzo doświadczona w dietowaniu i wizytach u róznych dietetyków.

Wiec tak, zaczynałam dawno temu w Łodzi u Saby- dr bedzińska, która już nie żyje, jak na tamte czasy zupełnie niezile.

5 lat temu byłam w Sopocie w jemzdrowo.pl u Pana Michała- prawie się zakochałam, rewelacja, skutecznie, profesjonalnie+ ta osobowość! Schudłam 20kg w 4 miesiące! Wagę trzymałam 3 lata.

Później wyjechałem do Anglii, nie miałam czasu i kasy na zdrowe jedzenie, jadłam codziennie frytki, kebaby i inne junkfood. Przytyłam 15kg.

Wróciłam do Polski i chciałam znowu schudnąć ale wstydziłam sie pójść do Pana Michała z jemzdrowo. Poszłam do nature house- masakra, suplementu okropne- to nie dietetyka tylko sklep z ziołami.

pozniej Gofron- niemiła, Ali :) mi wypisała i gliukofage na cukier- mimo prawidłowych stanow- miałam niedocukrzenia i było mi słaba, do tego KSERO diety! odradzam.

pozniej poszłam do mojdietetyk i czy jakoś tak. I wiecie co, było strasznie, brak zainteresowania i wiedzy, brak sukcesów.

Byłam jeszcze w innych miejscach i zastanowiłam się dlaczego nigdzie mi nie idzie i dlaczego jestem niezadowolona. Odpowiedź jest prosta w jemzdrowo tak wysoko podnieśli poprzeczkę opieki, rozmów, motywacji i efektów że nikt później nie mógł już im dorównać. Korzystanie z ich usług to jak jazda mercedesem S klasy, wszyscy pozostali to klasa kompaktowa lub miejska.

Wróciłam tam, ale wstydziłam się do Pana Michała i poszłam do Pani Agaty. Było super! Znowu cieszę się super zdrowiem i super sylwetką, teraz już nigdzie nie wyjezdzam i wagę utrzymam bez trudu, zgłoszę się dopiero w ciąży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja też właśnie chciałam odchudzic nie tyle siebie, bo może jakieś 5kg i potem nauczyc się to utrzymywac, co męza, jemu to jakieś -20kg by się sprzydało. Masz jakieś materiały od Pani dr Gofron? mogłabyś przesłac mi cos na e-mail?
Chodzę do Pani dr Moniki S-Gofron od wielu miesięcy. Od października schudłam 13 kg i chudnę nadal. Chodzę do Niej raz w miesiącu, ostatnio nie byłam przez 2 miesiące, bo za dużo obowiązków i brak czasu. Ale jestem bardzo zadowolona. Pani dr jest b. miła, konkretna, a przede wszystkim widać u niej zaangażowanie. Umie doradzić, odpowie na każde pytanie, doradzi. Dla mnie jej diety jest rewelacyjne, bardzo oryginalne - nie prawda, jak czytałam wyżej, że można je znaleźć w necie. Czasem pozwalam sobie na drobne przyjemności, ale to nie wpływa znacząco na wagę. Dzięki niej dowiedziałam się, że mam niedoczynność tarczycy i przez to, że nie była leczona sprawiło, iż nie mogłam wcześniej schudnąć. Wizyta jest dość droga i krótka, ale uważam, że warto wydać tą stówkę raz w miesiącu - mnie motywują spotkania z Nią, sama raczej nie mogłabym się odchudzać, ani szukać diet po necie. Zresztą, jestem przeciwniczką stosowania diet z gazet itp. Każdy organizm jest inny, dietę należy dostosować do warunków organizmu, predyspozycji... Poza tym najczęstszym efektem jest jojo...
Po co płacić pieniadze? Lepiej stosować najprostszą dietę:
MŻ - mniej żreć :)
A jak ktos ma problemy zdrowotne to do lekarza a nie dietetyka!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
http://www.neodietetyka.pl/ to link do stronki nowej poradni w centrum Gdańska bardzo profesjonalne i przemile Panie dietetyczki polecam, cena tez przystepna no i co najwazniejsze rezultaty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
rowniez slyszalam niepochlebne opinie:( ja odchudzam sie w http://www.neodietetyka.pl/ to poradnia na Łagiewnikach w gdańsku i jestm zadowolona nie trzeba czekac tygodniami na zapisy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, tylko sprawdzajcie, czy ci dietetycy, do których się wybieracie to faktycznie lekarze. Zwłaszcza, jeśli macie problemy hormonalne!!! Sama nazwa gabinetu jeszcze o niczym nie świadczy!
Witam, skorzystałam z oferty poradni na rogalińskiej. Pani Magda jest rewelacyjna !!!! Jem co lubię, posiłki są proste i łatwe w przygotowaniu, także mam czas dla rodzinki. Przy układaniu mojego jadłospisu wzięła pod uwagę, iż gotuję dla reszty rodziny, co dla mnie było bardzo ważne. Żadna dieta z szuflady - w jadłospisie były zawarte wszystkie moje uwagi !!!! Schudłam 30 kg, co innemu dietetykowi w Gdańsku się nie udało. Kontakt z Panią Madzią był rewelacyjny dzwoniłam kiedy chciałam i zawsze odbierała lub oddzwaniała. Otrzymywałam odpowiedzi na każdej moje maile. Miała w stosunku do mnie naprawdę wiele cierpliwości :):):) a co najważniejsze nie brała dużo za wizytę i dietę. Kobieta z wielkim sercem !!! ( Pewne poprawki otrzymałam nawet za darmo :):):))
jest bardzo drogo, można za połowę stawki znaleźć dobrego dietetyka (odchudzi się nasz portfel o 400,00 miesięcznie)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
drogo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry