Widok
Niestety, nie w kazdej diecie zalecany jest ruch. To zalezy i oddiety i od schorzen,jakie maja odchudzajace sie osoby. Czasem ruchem mozna sobie zaszkodzic,bowiem spala sie dodatkowa energie. Tak mialam kiedys bedac na oczyszczaniu organizmu, ktore tralo 3 tyg.
U osob ze spora nadwaga wskazany jest minimalny ruch, bez nadwyrezania stawow.
A u mnie juz 12 kg zgubione i nigdy nie chuudlo mi sie tak dobrze,jak u p. doktor Moniki :) jem colubi i czasem pogrzeszyc mozna:)
U osob ze spora nadwaga wskazany jest minimalny ruch, bez nadwyrezania stawow.
A u mnie juz 12 kg zgubione i nigdy nie chuudlo mi sie tak dobrze,jak u p. doktor Moniki :) jem colubi i czasem pogrzeszyc mozna:)
Ja u dr Gofron jestem od konca czerwca, w tym czasie schudla m10 kg i waga stanela bo przestalam byc grzeczna...ale ja jeszcze łykam hormony na pco.
Srednio jest 1-2 wizyty w miesiacu - w zaleznosci od potrzeb itd. Koszt 80 zl. Ale warto- po wizycie u dr Moniki S-G dostaje takiego powera,ze jak nie ma mnie u niej dluzej niz 3 tyg to roznie ze mna bywa:) Testowalam juz rozne dietki ale u pani doktor jest najlepiej i najsmaczniej:) Teraz mam dietke owocowo-warzywna-ale wspolnie z p. doktor ustalam czego nie lubie, co moge zamienic itd-tak, aby to byl jadlospis dostosowany do mnie a nie tylko do indeksu glikemicznego i nielaczenia:)
Pozdrawiam i polecam:)
Srednio jest 1-2 wizyty w miesiacu - w zaleznosci od potrzeb itd. Koszt 80 zl. Ale warto- po wizycie u dr Moniki S-G dostaje takiego powera,ze jak nie ma mnie u niej dluzej niz 3 tyg to roznie ze mna bywa:) Testowalam juz rozne dietki ale u pani doktor jest najlepiej i najsmaczniej:) Teraz mam dietke owocowo-warzywna-ale wspolnie z p. doktor ustalam czego nie lubie, co moge zamienic itd-tak, aby to byl jadlospis dostosowany do mnie a nie tylko do indeksu glikemicznego i nielaczenia:)
Pozdrawiam i polecam:)
ja schudlam 10 kg i chudne dalej u pani doktor Stołyhwo-Gofron.
Wizyty sa wyznaczane co ok 3 tyg. Koszt 80 zl. Pani doktor przyjmuje w Klukowie na Wojnarskiego i we Wrzeszczu, w przychodni studenckiej na Zwyciestwa.
Tel. 606 390 360 i jest tez strona www.nadwaga.info
Jak cos to pytajcie, bo jestem w trakcie kuracji:)
Wizyty sa wyznaczane co ok 3 tyg. Koszt 80 zl. Pani doktor przyjmuje w Klukowie na Wojnarskiego i we Wrzeszczu, w przychodni studenckiej na Zwyciestwa.
Tel. 606 390 360 i jest tez strona www.nadwaga.info
Jak cos to pytajcie, bo jestem w trakcie kuracji:)
dzięki Kachna81 :)
"a ja polecam Marię Fall-Ławryniuk. Super babka. Bardzo kontaktowa i konkretna. Przyjmuje w Gdańsku na ul. Kowalskiej 5. Tel 305-79-72. Wizyta 70zł"
Rybkagd - a gdzie to dokładnie jest?
Wysłałam maila do P. doktor ;) byłam też na stronie http://www.twojasylwetka.pl/old/index.php?c=1&p=1 :)
"a ja polecam Marię Fall-Ławryniuk. Super babka. Bardzo kontaktowa i konkretna. Przyjmuje w Gdańsku na ul. Kowalskiej 5. Tel 305-79-72. Wizyta 70zł"
Rybkagd - a gdzie to dokładnie jest?
Wysłałam maila do P. doktor ;) byłam też na stronie http://www.twojasylwetka.pl/old/index.php?c=1&p=1 :)
ja bym jednak wolała, żeby ktoś za mnie przygotował jadłospisy ;P jakoś nigdy nie miałam cierpliwości do liczenia kalorii ;P wyjątek - gdy musiałam pisać prace zaliczeniowe z dietetyki :P
kachna81 - droga jest ta dietetyczka?
a słyszałyście o jakimś dr Michale z Sopotu? ponoć moje 2 klientki bardzo ładnie schudły pod jego kontrolą :)
kachna81 - droga jest ta dietetyczka?
a słyszałyście o jakimś dr Michale z Sopotu? ponoć moje 2 klientki bardzo ładnie schudły pod jego kontrolą :)