Widok
Zdecydowanie polecam Dominikę Stefankiewicz (akademia skutecznej diety). Bardzo doświadczona osoba z miłym usposobieniem.
Dieta rewelacyjny - tania, smaczna i szybka w przygotowaniu.
Zgubiłam ponad 10 kg.
Ale co najważniejsze - jestem osobą słabo zmotywowaną... próbowałam, kilku diet i zawsze mi coś sie nie podobało lub szybko rezygnowałam. Pani Dominika każdego dnia wysyłała mi sms-y motywujące, dzięki którym po prostu głupio było mi poddać się po raz kolejny.
Dla zainteresowanych podaję stronę: http://www.dobrekalorie.com
Dieta rewelacyjny - tania, smaczna i szybka w przygotowaniu.
Zgubiłam ponad 10 kg.
Ale co najważniejsze - jestem osobą słabo zmotywowaną... próbowałam, kilku diet i zawsze mi coś sie nie podobało lub szybko rezygnowałam. Pani Dominika każdego dnia wysyłała mi sms-y motywujące, dzięki którym po prostu głupio było mi poddać się po raz kolejny.
Dla zainteresowanych podaję stronę: http://www.dobrekalorie.com
zdecydowanie polecam http://www.jemzdrowo.pl
Oczywiście chodzę do Pana Michała! Jest rewelacja po 1 miesiącu schudłam 8,5 kg z czego około 2 kg wody tylko.
Jem dużo warzyw przez co dużo witamin jest dostarczonych .
Oczywiście też wysiłek fizyczny jest to ważny ale co do dietetyka to polecam tylko i wyłącznie p. Michała! :)
Oczywiście chodzę do Pana Michała! Jest rewelacja po 1 miesiącu schudłam 8,5 kg z czego około 2 kg wody tylko.
Jem dużo warzyw przez co dużo witamin jest dostarczonych .
Oczywiście też wysiłek fizyczny jest to ważny ale co do dietetyka to polecam tylko i wyłącznie p. Michała! :)
Ja również chciałabym polecić dobrego dietetyka :-)
Chodzę do niego od 2 miesięcy i naprawde bardzo dużo schudłam. W dodatku
widać ze sie zna.
Pomorze wam schudnąć.
jesli chodzi o koszta to raczej nie są duże pierwsza wizyta jest chyba gratis
naprawde polecam :-)
znajduje sie w Gdańsku na ul piwnej ma gabinet ale najlepiej do niego wyslac e maila i dopytać sie o szczegóły
e mial krzoska18@wp.pl
Chodzę do niego od 2 miesięcy i naprawde bardzo dużo schudłam. W dodatku
widać ze sie zna.
Pomorze wam schudnąć.
jesli chodzi o koszta to raczej nie są duże pierwsza wizyta jest chyba gratis
naprawde polecam :-)
znajduje sie w Gdańsku na ul piwnej ma gabinet ale najlepiej do niego wyslac e maila i dopytać sie o szczegóły
e mial krzoska18@wp.pl
Ja polecam panią Stefankiewicz (http://www.dobrekalorie.com
Właśnie dodałem komentarz do jej formy i tam odsyłam.
W każdym razie mi bardzo pomogła, za co dziękuje.
Właśnie dodałem komentarz do jej formy i tam odsyłam.
W każdym razie mi bardzo pomogła, za co dziękuje.
Witam,
Ja polecam Panią Kamilę Ziemann, Z Centrum Dietetycznego "efekt" . Miałam zawsze problem z dietą i wagą, zawsze byłam okrąglejsza. Aż przyszedł ten czas żeby coś zmienić, żeby coś w sobie zmienić i jak to powiedziała moja koleżanka "Wylaszczyć" ! ;) Schudłam 9 kg w 6 tygodni. Dieta łatwa, łatwa w przygotowaniu, zawsze coś nowego i innego, Pani Kamilka miła, motywuje do działania, do walki z kilogramami, zawsze można do niej zadzwonić z jakimiś wątpliwościami. Do tego w Centrum jest dostępny roll masaż dzięki któremu można ujędrnić skórę. Polecam rodzinie, znajomym i wam !
Ja polecam Panią Kamilę Ziemann, Z Centrum Dietetycznego "efekt" . Miałam zawsze problem z dietą i wagą, zawsze byłam okrąglejsza. Aż przyszedł ten czas żeby coś zmienić, żeby coś w sobie zmienić i jak to powiedziała moja koleżanka "Wylaszczyć" ! ;) Schudłam 9 kg w 6 tygodni. Dieta łatwa, łatwa w przygotowaniu, zawsze coś nowego i innego, Pani Kamilka miła, motywuje do działania, do walki z kilogramami, zawsze można do niej zadzwonić z jakimiś wątpliwościami. Do tego w Centrum jest dostępny roll masaż dzięki któremu można ujędrnić skórę. Polecam rodzinie, znajomym i wam !
Ja polecam Jem Zdrowo. Chodzę do p. Agaty Szczerkowskiej.
Zaznaczam, że podobną opinię wystawiam w wielu miejscach. Wynika to z mojego dużego zadowolenia z diety, kontaktu oraz całokształtu współpracy.
Jestem w połowie diety i jestem bardzo zadowolona. Mam bardzo dobre efekty.
Nie przemawiają do mnie opinie dotyczące wyłącznie ceny za usługę.
Wiedza kosztuje i każdy powinien być tego świadomy.
Pani Agata jest kompetentna, profesjonalna osobą. Dietę układa według swojej najlepszej wiedzy i wywiadu dotyczącego osobistych preferencji badanego.
Kontakt jest podtrzymywany na bieżąco, niemal o każdej porze dnia i nocy.
W razie jakichkolwiek wątpliwości, trudności bądź pytań otrzymuję należytą odpowiedź i uwagę.
Dzięki tej współpracy chudnę a nade wszystko zmieniam negatywne nawyki żywieniowe.
Polecam zdrowie, za każdą cenę.
Zaznaczam, że podobną opinię wystawiam w wielu miejscach. Wynika to z mojego dużego zadowolenia z diety, kontaktu oraz całokształtu współpracy.
Jestem w połowie diety i jestem bardzo zadowolona. Mam bardzo dobre efekty.
Nie przemawiają do mnie opinie dotyczące wyłącznie ceny za usługę.
Wiedza kosztuje i każdy powinien być tego świadomy.
Pani Agata jest kompetentna, profesjonalna osobą. Dietę układa według swojej najlepszej wiedzy i wywiadu dotyczącego osobistych preferencji badanego.
Kontakt jest podtrzymywany na bieżąco, niemal o każdej porze dnia i nocy.
W razie jakichkolwiek wątpliwości, trudności bądź pytań otrzymuję należytą odpowiedź i uwagę.
Dzięki tej współpracy chudnę a nade wszystko zmieniam negatywne nawyki żywieniowe.
Polecam zdrowie, za każdą cenę.
Potrzebuję mądrego dietetyka profesjonalisty, który potrafi przyjąć wyzwanie zrzucenia 60kg bez uszczerbku na zdrowiu pacjenta. Czy ktoś zna takiego dietetyka co wyprowadził z poważnej otyłości? Przeważnie wypowiadają się osoby, które miały tylko lekką nadwagę i nie było poważnych problemów w związku z dietą. Szukam kogoś naprawdę profesjonalnego.