Widok

dietetyk - znacie?

dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego dietetyka?
nie musi byc jakoś specjalnie drogi :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja polecam panią Olę w Naturhouse w Sopocie! kilka kilogramów już za mną, bez specjalnego wysiłku..i co najważniejsze za nieduże pieniądze!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)))))
Zdecydowanie polecam Dominikę Stefankiewicz (akademia skutecznej diety). Bardzo doświadczona osoba z miłym usposobieniem.
Dieta rewelacyjny - tania, smaczna i szybka w przygotowaniu.
Zgubiłam ponad 10 kg.
Ale co najważniejsze - jestem osobą słabo zmotywowaną... próbowałam, kilku diet i zawsze mi coś sie nie podobało lub szybko rezygnowałam. Pani Dominika każdego dnia wysyłała mi sms-y motywujące, dzięki którym po prostu głupio było mi poddać się po raz kolejny.
Dla zainteresowanych podaję stronę: http://www.dobrekalorie.com
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
kogo spotkałaś ;)
Ja też tam teraz śmigam i jestem bardzo zadowolona :)
zdecydowanie polecam http://www.jemzdrowo.pl

Oczywiście chodzę do Pana Michała! Jest rewelacja po 1 miesiącu schudłam 8,5 kg z czego około 2 kg wody tylko.
Jem dużo warzyw przez co dużo witamin jest dostarczonych .
Oczywiście też wysiłek fizyczny jest to ważny ale co do dietetyka to polecam tylko i wyłącznie p. Michała! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również chciałabym polecić dobrego dietetyka :-)
Chodzę do niego od 2 miesięcy i naprawde bardzo dużo schudłam. W dodatku
widać ze sie zna.
Pomorze wam schudnąć.
jesli chodzi o koszta to raczej nie są duże pierwsza wizyta jest chyba gratis
naprawde polecam :-)
znajduje sie w Gdańsku na ul piwnej ma gabinet ale najlepiej do niego wyslac e maila i dopytać sie o szczegóły
e mial krzoska18@wp.pl
żadna rewelacja schudnąć w tak krótkim czasie - można sie nabawić ciężkich chorób - proponuje z umiarem i spokojnie a wtedy nasz organizm i skóra przygotuje sie na stopniowe odchudzanie
ale bredzisz! i owszem jem zdrowo bo jak zapłaciłam 400 zł na dwa spotkania - to później lodówka świeciła pustkami - może i to dobry drenaż dla mojego zdrowia - gorzej dla mojej kieszeni
wpis sponsorowany - p. Michał może i jest dietetykiem ale nastawienie tego gabinetu jest ewidentnie na kasę
Witam, jesli mozna chcialabym chetnie otrzymac te jadlospisy. Pozdrawiam freedom54@wp.pl
Polecam Agnieszkę Kościowską z poradni Vitalinia, korzystam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Jest doświadczonym dietetykiem a świadczy o tym fakt że pracuje jako dietetyk w przychodni Mickiewicza w poradni diabetologicznej gdzie przyjmuje w ramach NFZ.
a był ktoś w evitum przy świętojańksiej w gdyni? bo ja słyszałam, że bardzo dobre miejsce, znajoma poleca, ale chętnie poznam też opinie innych.
Ja polecam panią Stefankiewicz (http://www.dobrekalorie.com
Właśnie dodałem komentarz do jej formy i tam odsyłam.
W każdym razie mi bardzo pomogła, za co dziękuje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Ja polecam Panią Kamilę Ziemann, Z Centrum Dietetycznego "efekt" . Miałam zawsze problem z dietą i wagą, zawsze byłam okrąglejsza. Aż przyszedł ten czas żeby coś zmienić, żeby coś w sobie zmienić i jak to powiedziała moja koleżanka "Wylaszczyć" ! ;) Schudłam 9 kg w 6 tygodni. Dieta łatwa, łatwa w przygotowaniu, zawsze coś nowego i innego, Pani Kamilka miła, motywuje do działania, do walki z kilogramami, zawsze można do niej zadzwonić z jakimiś wątpliwościami. Do tego w Centrum jest dostępny roll masaż dzięki któremu można ujędrnić skórę. Polecam rodzinie, znajomym i wam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam Jem Zdrowo. Chodzę do p. Agaty Szczerkowskiej.
Zaznaczam, że podobną opinię wystawiam w wielu miejscach. Wynika to z mojego dużego zadowolenia z diety, kontaktu oraz całokształtu współpracy.
Jestem w połowie diety i jestem bardzo zadowolona. Mam bardzo dobre efekty.
Nie przemawiają do mnie opinie dotyczące wyłącznie ceny za usługę.
Wiedza kosztuje i każdy powinien być tego świadomy.

Pani Agata jest kompetentna, profesjonalna osobą. Dietę układa według swojej najlepszej wiedzy i wywiadu dotyczącego osobistych preferencji badanego.
Kontakt jest podtrzymywany na bieżąco, niemal o każdej porze dnia i nocy.
W razie jakichkolwiek wątpliwości, trudności bądź pytań otrzymuję należytą odpowiedź i uwagę.

Dzięki tej współpracy chudnę a nade wszystko zmieniam negatywne nawyki żywieniowe.
Polecam zdrowie, za każdą cenę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zapraszam do mnie
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/kosmetyka/poradnictwo-zywieniowe-i-dietetyczne-ogl8289924.html
Potrzebuję mądrego dietetyka profesjonalisty, który potrafi przyjąć wyzwanie zrzucenia 60kg bez uszczerbku na zdrowiu pacjenta. Czy ktoś zna takiego dietetyka co wyprowadził z poważnej otyłości? Przeważnie wypowiadają się osoby, które miały tylko lekką nadwagę i nie było poważnych problemów w związku z dietą. Szukam kogoś naprawdę profesjonalnego.
Daję numer telefonu do pani Sandry Kupc: 48 666 105 056
Prowadzi ona swój gabinet w Gdyni.
Jestem jej pacjentką od dłuższego czasu. Dzięki niej udało mi się schudnąć prawie 40 kg. Co jest bardzo dużym osiągnięciem ( w życiu nie sądziłam, że uda mi się tak schudnąć....).
do góry