Widok

dj Adam Gorlikowski

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie na tema tego dj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ZNAM OSOBIŚCIE DJ PRZERWE, DJ DARKA I DJ KRZYSIA Z KARTUZ. WSZYSCY GODNI POLECENIA. SZEROKI REPERTUAR, SPRZĘT NA WYSOKIM POZIOMIE, POLECAM I ŻYCZĘ ŚWIETNEJ ZABAWY.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 34
oooo to się ucieszyłam! to wprawdzie dopiero jedna dobra opinia ale zawsze coś! proszę o więcej - mam nadzieję dobrych!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
ZNAM. PONOĆ ŚWIETNY. DOSPRZĘTOWIŁ SIĘ OSTATNIO I JEST TAK DOBRY ŻE NIE MA PONOĆ TERMINÓW....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 20
a może mi ktoś coś napisać na temat Dja Przerwy?
ktoś zna, słyszeliście coś?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
TO SĄ KREWNI!!!!! TO NIE FAIR!!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 42
Super,Super,Super-nic dodać, noc ujać.Byliśmy na imprezie 30-01-2010. Bawili się wszyscy bez wyjątku i to do bladego świtu (7:00)-to chyba o czymś świadczy.Poza tym warto przeczytać inne wypowiedzi.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 19
Z dj adamem współpracujemy już kilka lat. zwykle są to zakładowe imprezy typu wczasy sobotnio-niedzielne, "andrzejki' i sylwester (3 do 4 razy w roku). Ponieważ jeździ zwykle stała grupa, która lubi się bawić, więc Pan Adam zna nas dobrze i nie próbuje nas już szybko zmęczyć, za to od godz. 3 rano potrafi grać bez przerwy do 6. wtedy ludzie są już zwykle nasyceni tańcem i muzyką. Jego największa zaletą jest to, że potrafi szybko "wyczuć" atmosferę środowiska i potrafi dostosować repertuar do jego potrzeb
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 18
Pomimo mroznej nocy atmosfera na parkiecie byla bardzo goraca, gardla zdarlismy na karaoke i jestesmy pewni, ze kolejna nasza impreze zakladowa poprowadzi niezastapiony dj Adam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 18
to były niezapomniane chwile, które z pewnością nie wrócą nigdy!

w Kartuzach jest dużo dobrych dj Krzysiu K. , Darek T. i wiele wiele innych godnych polecenia

wypowiedź zmoderowana (admin68, 0000-00-00 00:00:00)

popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11
Mielismy tego dj-a na imprezę wynajetego. Bardzo dobry repertuar. Pan Adam kulturalny, na poziomie, potrafi towarzystwo rozbawić. Polecam bardzo, bo jest tego warty.
Brygida Piwka
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 18
Wszystko zależy jak sie umówisz (każdy ma jakąś swoją wizję wesela), ale z tego co wiem, to ma bardzo duży repertuał zabaw i świetnie sie sprawdza i jako dj i jako wodzirej :-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 14
A czy ten DJ jest ten dobrym wodzirejem?? Dużo zabaw przeprowadzana weselu??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jeżeli chcecie mieć nie zapomniane wesele lub jakąkolwiek inną imprezę taneczną, na której chcecie mieć super muzykę i bardzo dobrego prowadzącego, to nie ma nikogo lepszego niż Adam. W poprzedni weekend Adam grał na weselu mojego Ojca, było nas niewiele ok. 30 osób i uwierzcie przy stole nie było prawie nikogo. Wszyscy na parkiecie bawiąc się wyśminicie. Muzyka różnorodna i dla każdego. Adam zawsze na miejscu i w odpowiednim czasie. Naprawdę bardzo miły gość :)))). Polecam gorąco i bawcie się dobrze !!!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 17
proszę bardzo:

mojapoczta.adam@interia.pl

grał on w ten weekend na naszych poprawinach i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16
Osobiście kontakt z Adamem urwał mi sie kilka lat temu, ale - rada na wszystko - ma on swój profil na naszej klasie:)
Wpiszcie jego imię, nazwisko, miasto Kartuzy - znajdziecie na 100%.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13
a jakiś kontakt ktoś ma do Pana Adama ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Profesjonalista w 100%, do tego bardzo sympatyczny człowiek. Miałam okazje niejednokrotnie bawić się na imprezach, gdzie DJem był właśnie Adam i wszyscy gości bawili się świetnie. Potrafi każdego zachęcić do zabawy i do tego zawsze wie co powiedzieć. W każdej sytuacji staje na wysokości zadania. Polecam gorąco, na pewno się nie rozczarujecie :)) Tak przy okazji gorące pozdrowienia i dzięki za kolejną super imprezkę :))
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ha! Skoro mowa o tym DJ-u, to często grywa z DJ Payonkiem. To dopiero jazda! W duecie grywali w dyskotece Hollywood w Kartuzach. Ech... Ci dwaj nie mieli i nie maja sobie równych... ( :
Mam już datę na przyszły rok i nie wyobrażam sobie, aby na moim weselu zagrał ktoś inny....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15
zapomniałem napisać, że gra w lokalu Vice Versa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
W lutym tego roku dj ten grał na zabawie karnawałowej, temat: LATA PRL-U (nie podam gdzie, bo nie chcę robić reklamy). Od ubrania, przez muzykę, po teledyski z epoki -> sam profesjonalizm, to nam zafundował! Widziałem parę dni temu plakat w Żukowie, w ten piątek poprowadzi on podobną klimatycznie imprezę Lata'70 i 80. Jeśli chcecie go sprawdzić, dobra okazja. Gość jest naprawdę rewelacyjny!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 18
do góry