Widok
Mielismy tego dj-a na wesele wynajetego. Dobry repertuar muzyczny, zroznicowany i dla kazdego. DJ na poziomie, kulturalny, wie kiedy sie odezwac i w jaki sposob. Byly konkursy i oczepiny. Goscie bawili sie swietnie. Gral do ostatniego goscia. Po weselu chwalono go i proszono nas o nr telefonu do niego, bo on nie mial wizytowek : /
Poza tym DJ czasem tanczy za konsoleta : )
Poza tym DJ czasem tanczy za konsoleta : )
Byliśmy razem z narzeczoną na weselu w Sylwestra w Willi Aqua w Sopocie na którym muzykę zapodawał ten dj. Muza była spoko... Grał najrozmaitsze "wałki" nowe i stare ...i bardzo stare :) ale wszystkie do tańca! Sylwestrowo-karnawałowe szaleństwo fajnie połączył z weselnym klimatem. W repertuarze miał wszystko o co prosiliśmy.
W sierpniu mamy mieć nasze wesele i chociaż wpłaciliśmy zaliczkę orkiestrze, wolelibyśmy tego dj. Niestety w "naszym" terminie ma już zajęte... :(
W sierpniu mamy mieć nasze wesele i chociaż wpłaciliśmy zaliczkę orkiestrze, wolelibyśmy tego dj. Niestety w "naszym" terminie ma już zajęte... :(
Możemy z czystym sercem polecić dj Adama. Wesele udało się znakomicie, goście bawili się świetnie, niezależnie od wieku. Repertuar muzyczny był szeroki, a sam dj zachęcał do pląsania własnym przykładem. Oczepiny i konkursy na poziomie. Jeżeli ktoś chce mieć udaną imprezę, to naprawde osoba godna polecenia.
W lutym tego roku dj ten grał na zabawie karnawałowej, temat: LATA PRL-U (nie podam gdzie, bo nie chcę robić reklamy). Od ubrania, przez muzykę, po teledyski z epoki -> sam profesjonalizm, to nam zafundował! Widziałem parę dni temu plakat w Żukowie, w ten piątek poprowadzi on podobną klimatycznie imprezę Lata'70 i 80. Jeśli chcecie go sprawdzić, dobra okazja. Gość jest naprawdę rewelacyjny!
Profesjonalista w 100%, do tego bardzo sympatyczny człowiek. Miałam okazje niejednokrotnie bawić się na imprezach, gdzie DJem był właśnie Adam i wszyscy gości bawili się świetnie. Potrafi każdego zachęcić do zabawy i do tego zawsze wie co powiedzieć. W każdej sytuacji staje na wysokości zadania. Polecam gorąco, na pewno się nie rozczarujecie :)) Tak przy okazji gorące pozdrowienia i dzięki za kolejną super imprezkę :))
Jeżeli chcecie mieć nie zapomniane wesele lub jakąkolwiek inną imprezę taneczną, na której chcecie mieć super muzykę i bardzo dobrego prowadzącego, to nie ma nikogo lepszego niż Adam. W poprzedni weekend Adam grał na weselu mojego Ojca, było nas niewiele ok. 30 osób i uwierzcie przy stole nie było prawie nikogo. Wszyscy na parkiecie bawiąc się wyśminicie. Muzyka różnorodna i dla każdego. Adam zawsze na miejscu i w odpowiednim czasie. Naprawdę bardzo miły gość :)))). Polecam gorąco i bawcie się dobrze !!!!!