Widok

dj Adam Gorlikowski

Wesele Temat dostępny też na forum:
Proszę o opinie na tema tego dj.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
up
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez poprosze - polecil mi go p. K. Kleszczynski - ktos go mial na weselichu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mielismy tego dj-a na wesele wynajetego. Dobry repertuar muzyczny, zroznicowany i dla kazdego. DJ na poziomie, kulturalny, wie kiedy sie odezwac i w jaki sposob. Byly konkursy i oczepiny. Goscie bawili sie swietnie. Gral do ostatniego goscia. Po weselu chwalono go i proszono nas o nr telefonu do niego, bo on nie mial wizytowek : /
Poza tym DJ czasem tanczy za konsoleta : )
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 15
Byliśmy razem z narzeczoną na weselu w Sylwestra w Willi Aqua w Sopocie na którym muzykę zapodawał ten dj. Muza była spoko... Grał najrozmaitsze "wałki" nowe i stare ...i bardzo stare :) ale wszystkie do tańca! Sylwestrowo-karnawałowe szaleństwo fajnie połączył z weselnym klimatem. W repertuarze miał wszystko o co prosiliśmy.
W sierpniu mamy mieć nasze wesele i chociaż wpłaciliśmy zaliczkę orkiestrze, wolelibyśmy tego dj. Niestety w "naszym" terminie ma już zajęte... :(
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 15
Jeżeli macie termin 15/08 to już wiem kto Wam "zwinął" Adama :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam wszystkich , którzy planuja swój najważniejszy dzień w życiu :-)
Dj Adam grał na naszym weselu i nie zamienilibyśmy go na żadną orkiestrę!!! Wszyscy goście bawili sie cudnie, niezaleźnie od wieku. Naprawdę polecamy.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16
Możemy z czystym sercem polecić dj Adama. Wesele udało się znakomicie, goście bawili się świetnie, niezależnie od wieku. Repertuar muzyczny był szeroki, a sam dj zachęcał do pląsania własnym przykładem. Oczepiny i konkursy na poziomie. Jeżeli ktoś chce mieć udaną imprezę, to naprawde osoba godna polecenia.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 15
Może nie powinienem chwalić konkurencji, ale - graliśmy kiedyś razem w pensjonacie na Kaszubach i mogę go z czystym sumieniem polecić jako świrtnego fachowca:)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 14
rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten to potrafi rozbawic towarzystwo:)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 20
W lutym tego roku dj ten grał na zabawie karnawałowej, temat: LATA PRL-U (nie podam gdzie, bo nie chcę robić reklamy). Od ubrania, przez muzykę, po teledyski z epoki -> sam profesjonalizm, to nam zafundował! Widziałem parę dni temu plakat w Żukowie, w ten piątek poprowadzi on podobną klimatycznie imprezę Lata'70 i 80. Jeśli chcecie go sprawdzić, dobra okazja. Gość jest naprawdę rewelacyjny!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 18
zapomniałem napisać, że gra w lokalu Vice Versa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11
Ha! Skoro mowa o tym DJ-u, to często grywa z DJ Payonkiem. To dopiero jazda! W duecie grywali w dyskotece Hollywood w Kartuzach. Ech... Ci dwaj nie mieli i nie maja sobie równych... ( :
Mam już datę na przyszły rok i nie wyobrażam sobie, aby na moim weselu zagrał ktoś inny....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15
Profesjonalista w 100%, do tego bardzo sympatyczny człowiek. Miałam okazje niejednokrotnie bawić się na imprezach, gdzie DJem był właśnie Adam i wszyscy gości bawili się świetnie. Potrafi każdego zachęcić do zabawy i do tego zawsze wie co powiedzieć. W każdej sytuacji staje na wysokości zadania. Polecam gorąco, na pewno się nie rozczarujecie :)) Tak przy okazji gorące pozdrowienia i dzięki za kolejną super imprezkę :))
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 19
a jakiś kontakt ktoś ma do Pana Adama ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osobiście kontakt z Adamem urwał mi sie kilka lat temu, ale - rada na wszystko - ma on swój profil na naszej klasie:)
Wpiszcie jego imię, nazwisko, miasto Kartuzy - znajdziecie na 100%.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 13
proszę bardzo:

mojapoczta.adam@interia.pl

grał on w ten weekend na naszych poprawinach i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16
Jeżeli chcecie mieć nie zapomniane wesele lub jakąkolwiek inną imprezę taneczną, na której chcecie mieć super muzykę i bardzo dobrego prowadzącego, to nie ma nikogo lepszego niż Adam. W poprzedni weekend Adam grał na weselu mojego Ojca, było nas niewiele ok. 30 osób i uwierzcie przy stole nie było prawie nikogo. Wszyscy na parkiecie bawiąc się wyśminicie. Muzyka różnorodna i dla każdego. Adam zawsze na miejscu i w odpowiednim czasie. Naprawdę bardzo miły gość :)))). Polecam gorąco i bawcie się dobrze !!!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 17
A czy ten DJ jest ten dobrym wodzirejem?? Dużo zabaw przeprowadzana weselu??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wszystko zależy jak sie umówisz (każdy ma jakąś swoją wizję wesela), ale z tego co wiem, to ma bardzo duży repertuał zabaw i świetnie sie sprawdza i jako dj i jako wodzirej :-)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 14
do góry