Widok

dj Adam Zawicki -wesele - opinie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

chciałabym zdobyć opinie na temat wesel prowadzonych przez dj Adama Zawickiego. Ciężko znaleźć jakieś w internecie.

pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grał wesele moich znajomych, bardzo polecam, muzyka na poziomie a nie biesiada, którą nie do końca lubię :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Grał u mnie na weselu i muszę powiedzieć że strzał w dziesiątkę ! Bardzo miła atmosfery pracy i bardzo elastyczny jeśli chodzi o grany repertuar ! Polecam !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
przyznam szczerze, ze przed spotkaniem z nim miałem pewne obawy ale rozwial je wszystkie. Kumaty, sympatyczny i kreatywny gosc. Polecam wszystkim, ktorzy szukaja ciekawej alternatywy do wiesniackich biesiad i disco polo. Nie mam pytan!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zamieszczam właśnie poniższą opinię pod wizytówką Pana Adama na trojmiasto.pl, ale wkleję też tutaj:

Bardzo trudno było nam znaleźć kogoś kto miałby coś do zaoferowania poza utartymi schematami weselnymi i Pan Adam okazał się być strzałem w dziesiątkę. Jeśli szukacie kogoś kto poprowadzi Waszą imprezę z klasą, bez robienia z siebie gwiazdy, bez biesiady, disco-polo, obciachowych zabaw, przerw co 20 minut, nawoływania do picia wódki czy gorzko-gorzko, to polecamy Pana Adama. Obawialiśmy się trochę czy wesele w trochę innym stylu sprawdzi się w przypadku wszystkich gości (przede wszystkim rodziny), ale odpowiednio dobrana muzyka/fajne gry oczepinowe sprawiły, że wszyscy dobrze się bawili. Cena nie należy do najniższych, ale jeśli komuś zależy na dobrej muzyce granej z wyczuciem, to warto.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Adam grał u nas na weselu niecały tydzieñ temu. Bardzo porządny dj, wywiązał się ze wszystkich ustaleń i jeszcze nam pomógł ogarnąć nagrody do konkursów dzień przed weselem, bo byliśmy trochę zabiegani :) w trakcie wesela mój teść podsłuchał, jak obsługa rozmawiała miedzy sobą, ze mamy najlepszą muzykę w sezonie, a był już wrzesień :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam z czystym sumieniem. Mieliśmy sporo gości, którzy nigdy nie słyszeli DJ'a na weselu i byli zachwyceni. Mieliśmy również takich, którzy mieli doświadczenia z DJ'ami ale nigdy nie słyszeli DOBREGO DJ'a na weselu i Adam sprawił, że zmienili zdanie :) Nawet filmowcy i fotograf przyznali, że był to pierwszy dobry DJ weselny jakiego słyszeli, a oni własnie najwięcej wesel "zwiedzają". Co tu więcej dodawać. Pełna profeska ^_^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry