Widok

dj Piotr Komorowski - Pizzeria Rogata

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny znacie jakieś opinie dotyczące tego dj'a ??? Może grał u kogoś na weselu?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam na weselu w pażdzierniku gdzie grał dj z rogatej. Bardzo miło wspominam, muzyka była ok zawsze był pełen parkiet. Można było zamawiać piosenki dla pary młodej. Zorganizował fajne konkursy z nagrodami (zaproszenie na pizze) oraz karaoke. Według mnie ok.
Pozdrawiam i życze powodzenia
boragal, Ty nam go poleciłaś:)) byliśmy na spotkaniu z Piotrem, ale nie ma żadnej płytki z wesela, dlatego pytam czy ktoś jeszcze może go zna. Raczej się zdecydujemy, bo widać, że podchodzi profesjonalnie do tego, co robi, ale każda opinia się liczy. Dzięki i pozdrawiamy!!!

image
ja znam tego Pana,moge go polecic

image
boragal, a może masz kontakt z tą parą u której grał ten dj, może oni pożyczyliby nam płytę z wesela?

image
Raczej ten dj to zupelnie nowy osobnik w tej branzy. Nie bylo tu na forum o nim slychac, wiec pewnie dopiero zaczyna. Jesli nie ma filmu to popros go o jakies zdjecia lub kontakt do kogos u kogo gral. Tak ryzykowac w ciemno to moze byc troche ryzykowne.
ze ten Pan nie jest znany tu na forum to nie znaczy ze dopiero zaczyna w tej branzy!Znam go pare lat i wiem ze jest dobry w tym co robi i gra juz pare dobrych lat

image
zgadzam się z anulą83, z tego co wiem, to weselami zajmuje się dodatkowo, bo w większości obsługuje większe imprezy, dlatego nie zawraca sobie głowy zbieraniem filmów z wesel. A my chcielibyśmy jednak jakiś zobaczyć, może ktoś jednak ma????

image
ja bylam u niego na imprezie ktora organizowal w rogatej super impreza

image
???

image
???

image
Czy mogę poprosic o jakieś namiary na tego Pana???

ja namiaru nie mam ale mozesz wejsc na strone pizzerii rogata on jest jej wlascicielem,napewno tam ci dadza namiary na niego

image
Dzięki :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakieś nowe opinie?
Mnie również interesują jakieś aktualne opinie. Prawdopodobnie zdecyduję się na tego pana. Nie poznałam jeszcze szczegółowej oferty, ale przy pierwszym kontakcie pan Piotr wydaje się miły. Na jego stronie internetowej widać, że ma doświadczenie w prowadzeniu dużych imprez.
Pan Piotr Komorowski będzie prowadził moje wesele i poprawiny we wrześniu tego roku. Wtedy będę mogła coś więcej napisać ;)
Dowiedziałam się o nim z polecenia od mojej koleżanki, której także prowadził wesele w 2010 roku i była bardzo zadowolona. Ja po spotkaniach z nim także mam poczucie, że zna się na rzeczy. ;)
a jak wyglądają kwestie finansowe - jaki przedział cenowy?

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry