Widok

dj Rober J.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy moge prosic o opinie, na prv oczywiście, na temat dj Roberta J, jeśli grał u kogos na weselu bardzo prosze o kilka słów na maila, z góry dziękuje pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bedzie gral u mnie 13 sierpnia - moja mama byla na jednej z imprez przez niego prowadzonych i swietnie sie ubawila. Wiem, tylko tyle, ze jak w zeszlym roku rezerwowalismy u niego termin to juz wszystkie mial zajete, a nam udalo sie bo ktos akurat zrezygnowal.
Moje wrazenie - bardzo mily i konkretny facet - oferuje mnostwo pomyskow i podpono potrafi rozbawic kazde towarzystwo. Wiecej powiem w sierpniu. :))
...mam nadzieje, ze chodzi o tego z Chelmu - podobno jest wielu dj-ow o tych inicjalach...
dokładnie o tego, dzieki wielkie i prosze o więcej w sierpniu
Jeżeli gra w MAX'ie to daj sobie spokój - to pijaczyna i awanturnik
nie gra
zdecydowanie pomyliłeś/łaś osoby, nie gra i nigdy nie grał w maximie
Dj Robert z chełma jest niesamowity. U mnie rozkręci wesele 3 wrzesnia. Sama byłam na weselu przyjaciółki z jego udzialem i musze powiedzieć, że od razu postanowiliśy z narzeczonym o niego zawalczyć.
To co mnie 'urzekło' to fakt, iż jest bardzo stonowany, elegancki, wie co może a co nie. Patrzy na gości i wybiera osoby z którymi wie, że może pożartować, wszystko z umiarem oczywiście. Ma super, nienachalny program - który oczywiście ustalacie z nim sami. Pomysły tych oczepinowych zabaw sa świetne. ja osobiście nieznosze zabaw z jajkiem itp. u mnie poziom gra rolę. I on ten poziom mi zapewni. Jest doskonałym wodzirejem i ma idealny głos do tej pracy. Wart każdej zlotówki, która sobie zażyczył.
Nie martw się tylko pomyśl,że jestes jedną z tych osób, u ktorejna weselu będzie rewelacyjna obsługfa muzyczna.
...zgadzam sie z kazdym twoim slowem!!!!!!!!!!
Ja rowniez nie zamierzam bawic sie w jajko itp.
dzieki baardzo ;)
Gonia prześlij mi namiary na tego dj
Dziękuje:)
Ania
u mnie grał na weselu niedawno. wszyscy goście są pod wielkim wrażeniem wesela repertuaru, konkursów
.z czystym sercem mogę go polecić każdemu.Ania:) napisał(a):
Jesli ktos jest zainteresowany, to kontakt do niego mozna znalezc na jego stronie www.prezentermuzyczny.pl - powodzenia! (bo z terminami to u niego kruchutko)
do góry