Widok

dj czy zespół

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny, jestem w kropce.
Organizuje wesele na ok 80 osób. Będzie sporo młodych osób ale i starszych w cale nie tak mało:) Mam na oku fajnego dj-a ale zastanawiam się też nad orkiestrą.
Jakie są Wasze opinie? Co jest lepsze? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, Ja właśnie szukam dobrego dj. Może podasz jakiego masz na oku :)

Ja zawsze mówię: tylko zespół, nie wyobrażam sobie wesela przy dj; ten temat na forum wielokrotnie był już wałkowany, jedni ci powiedzą, że zespół bo fałszuje, pije itd. a ja byłam w życiu na ok. 12 weselach i zawsze był zespół, nigdy też nie pili i nigdy nie mogłam powiedzieć, że zespół był do dupy :) Ale znam osoby które miały dj-a i ich wesela były równie udane co tych przy zespołach. Zresztą na naszym forum sporo jest osób które korzystały z dj i wielokrotnie się tutaj wypowiadały, że polecają. Ja jestem tylko za zespołem! Polecić te, które miałam okazję na żywo usłyszeć mogę z czystym sumieniem.

http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
ja moge polecić zespół pulsar z Kartuz. 2 tygodnie temu bawiłam się z nimi na weselu i było REWELACYJNIE
mam na oku dj mc mike. zresztą wielokrotnie polecany na tym forum:)
Mc Mike - nie polecalabym, spotkalismy z nim i nie zrobil na nas zbyt dobrego wrazenia....
Bylam na kilku weselach gdzie gral zespol - tragedia, potrafia zepsuc wesele na calego, jak ktos mial fajna orkiestre to gratuluje
ja tez wahalam sie czy dj czy zespol. Tymbardziej ze u mojej siostry byl dj i bylo bardzo fajnie. Wybralam jednak zespol, stwierdzilam ze lepiej rozkreci impreze, bedzie bardziej "folkowo". W tym roku bylam na 3 weselach - za kazdym razem byl zespol i wysmienita zabawa. Mam nadzieje ze nie bede zalowac.
image
image
15 sierpnia 2009
ja wybieram DJ- mam o to walke z przyszłymi teściami, bo oni chcą orkiestre, ale co tam, to w końcu moje wesele, a nie chce tańczyć przy zespole na raz i dwa, a DJ puści to co chcę np Abbe, a która orkiestra mi to zagra i zaśpiewa?
My bez namysłu wybralismy DJ'a, gdyż tylko DJ jest w stanie zagrać nam na weselu konkretnie wybrane utwory. A że mamy dość nietypowe wymagania muzyczne i chcemy aby muzyka na naszym weselu odzwierciedlała nasze przeżycia do dnia ślubu dlatego musi u nas zabrzmieć m.in. ukraińska kapela i kilka greckich piosenek - nie ma zespołu który byłby w stanie zrealizować takie wymagania, więc wybór był w naszym przypadku oczywisty...
Moja rada - jeżeli masz fioła na punkcie muzyki - radzę DJ, jak jest Ci obojętne co będzie leciało na Twoim weselu - weź kapelę...
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
nie zgadzam się, że jeśli jest ci obojętne to wybierz zespół, my też mieliśmy konkretne wymagania i zespół im sprostał w 100%, bo są zespoły które grają konkretną muzykę, a pozatym przecież można się dogadać :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Moj slub odbyl sie we wrzesniu 2008 i mialam D.J.-wodzireja,bylo super,wszystko omowilismy przed,ma cala muzyke od lat 60 do wspolczesnej,bylo troche dla starszych,troche dla mlodszych.zachecal ludzi do tanca i zabawa byla bardzo udana..polecam D.J.Fredek,jesli chcecie kontakt to piszcie dam numer tel.pozdrawiam Emilia
ja rowniez sie nie zgadzam z tym ze kapela nie zagra Wam Abbe i inne wybrane kawalki. Akurat zepol ktory mam wybrany AbBe gra - widzialam na filmie z wesela. A co do muzyki ukrainskiej - we wrzesniu bylam na weselu mniejszosci ukrainskiej w Ostaszewie - mieli zespol ukrainski i muzyka byla ukrainska + znane kawalki ale zaspiewane po ukrainsku. Widac, jak sie wybierze dobry zespol to wszystko jest mozliwe.
image
image
15 sierpnia 2009
wszystko zależy od zespołu, ja nie mogę nażekać mieliśmy na naszym weselu zorbe, kanakna i kaszubskie piosenki, i zagrali wszystko to co chcieliśmy, ale wcześniej ustaliliśmy to z nimi, do tego grali i coś dla młodych i dla starszych, a każda piosenka miała swój rytm i melodie tak jak orginał. U siostry już nie było tak fajnie zespół który mieli to już starzy wyjadacze i troche olali sobie sprawe, ciągle grali tą samą piosenke i wszystko na jedno kopyto, więc wszystko zależy od tego jaki zespół wam się trafi:)
Rzecz w tym, że ja wcale nie chce mieć kapeli ukraińskiej, tylko kilka konkretnych utworów. W innym momencie wesela chcę mieć muzykę grecką, a w jeszcze innym chciałabym usłyszeć Myslovitz...NIE MA KAPELI KTÓRA MI TO ZAGWARANTUJE!!! Więc ja wyboru nie mam...
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
to ja bym poprosiła namiary - no i moze jaka jest cena:)
D.J.Fredek -0504621404 cena wiem ze roznie zalezy od terminu i czy piatek czy sobota,warto zadzwonic i zapytac..pozdrawiam Emilia
dokladnie, wystarczylo mi, ze posluchalam demo najbardziej polecanych zespolow na tym forum - ich poziom spiewania po angielsku - masakra! tylko dj!
myśmy chcieli muzykę w oryginalnym wykonaniu i dlatego zdecydowaliśmy się na DJ'a.
jakoś nigdy nie podobały mi się kawałki szczególnie obcojęzyczne w wykonaniu kapel...

zespół muzyczny

witam !
jeśli jeszcze szukasz zespołu na wesele zadzwoń tel 606450920
mamy jeszcze kilka wolnych terminów w 2009r
pozdrawiam
ani kapela ani dj, tylko dj i wodzirej w jednym: w naszym przypadku Robert Jakubek, rodzina się tak bawiła że podchodzili do niego wujkowie i ciocie i gratulowali, do nas dzwonili następnego dnia i dziękowali za zaproszenie bo w życiu nie byli na takim weselu, a to to 90% zasługa właśnie tego wodzireja!!!
image

image

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry