Widok

dj poszukiwany

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję sprawdzonego dj'a. Poleci ktoś kogoś??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałam wesele 12.06.2004, DJ był rewelacyjny, podaj namiary, to wyślę tobie na priv. Pozdrawiam.
ja tez poprosze namiary na tego dj..Moj mail paneczek@poczta.onet.pl;)Z gory dzieki..
To ja bym bardzo prosila o namiary Dj.zyga71@wp.pl.Dzięki.
ja też poproszę, delmarej@poczta.onet.pl
na priv musicservice@wp.pl pozdrawiam jarek
ja równiez poprosze o namiary
Będę bardzo wdzięczna za przesłanie na mój e-mail: izzzabela@wp.pl wszelkich namiarów na prezenterów, którzy dobrze się spisali na Waszych weselach :)
Mam dla Ciebie wspaniałego dj.Mam fantastyczne wspomnienia z imprezy na której mi przygrywał.Potrzebna jest tylko mała małpka trzepiąca małymi trznelkami i dużo baterii R 20.Zabawa doskonała.Gdybys była zainteresowana zgłoś się:a.m.kabala.Pa.
a.m kabala dzięki za troskę liczyłam na kogoś kto poprowadzi jakiś konkurs np. karaoke dla świadków może i nie tylko...
Mogę polecić na priv super DJ-a. Konkursy niebanalne, karaoke również bez problemu, ale najważniejsze - utrzymywanie gości na parkiecie poprzez świtny dobór muzyki. Polecam
ja poproszę o namiary, delmarej@poczta.onet.pl
Ja również będę bardzo wdzięczna za przesłanie na mój e-mail: marlena@progman.com.pl wszelkich namiarów na DJ - wodzirejów, którzy świetnie się spisali na Waszych weselach !!!
Ja tez bardzo prosze namiary jakiegos dobrego dj:)bede bardzo wdzieczna.:dakota2@buziaczek.pl
Ja również mogę polecić sprawdzonego DJ-a który grał na moim weselu i polecam go w 100%-tach. Muzyka była dopasowana do towarzystwa także nikt się nienudził. Namiary wyślę na maila
do góry