Widok

(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70

Pierze dywany, jonizuje powietrze i nawilża. Ma też dużo przystawek, którymi można odkurzać np. firanki i piloty.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

To świetny odkurzacz! Są na tym forum negatywne opinie, ale mi się wydaje, że ich autorzy nigdy nie używali Robocleana. Najlepiej samemu go poużywać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Prawda. Wiele się naczytałem o sprzedaży na prezentacjach i byłem sceptyczny. Jednak kolega jest bardzo zadowolony z Robocleana i umówiłem się na prezentację. To bardzo dobry sprzęt!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Roboclean to jest to, co szukałam. Kiedyś kupiłam odkurzacz wodny w sklepie. Sporo zapłaciłam, ale nie sprzątał tak, jak bym chciała. W końcu dowiedziałam się od znajomej o Robocleanie, umówiłam się na prezentację i kupiłam go. Moje dywany wreszcie odzyskały swój kolor i nie muszę ich już trzepać.

Jak jest różnica między wodnymi a Robocleanem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W wodnych powietrze z kurzem i bakteriami przechodzi przez zbiornik z wodą. W bąblach wody tylko część zanieczyszczeń na styku powietrze - woda przechodzi do wody. W Robocleanie jest tzw. separator wodny. To wirnik, który obraca się z bardzo dużą prędkością. Rozbija wodę na bardzo małe cząsteczki i miesza z zasysanym powietrzem. Cały kurz i wszystkie bakterie mają styczność z wodą, do której przechodzą. Z tego względu system zastosowany w Robocleanie jest tak bardzo skuteczny.

Hmm.. Najlepiej chyba przetestować go. Jest taka możliwość?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście. Na każdej prezentacji klient sam ma możliwość użycia Robocleana. Ponadto przez 14 dni może testować go w domu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprzęt super i obsługa na bardzo wysokim poziomie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
I gdzie jest powermed?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wszystko super ale Pan akwizytor nic nie wspomniał o czyszczeniu separatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja uratowałam 3 dywany w domu. Więc warto go kupić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

W te upały przydaje się bardzo jego funkcja klimatyzacji. Po 10 minutach robi się w mieszkaniu przjemna temperatura.

Sprzęt jest rewelacyjny, mam go juz dwa lata i od tamtej pory tylko ja odkurzam w domu. To jest sama przyjemność. Za 1000 zł to możecie sobie kupić miotłe, a nie odkurzacz. Jak was na niego nie stać to się nie wypowiadaj. To jest forum o opiniach na temat uzywania odkurzacza. W aucie jak nie zmienisz oleju tez sie wreszcie zepsuje i tak jest z Robocleanem. Jak dbasz tak masz. Kosztuje sporo ale jest wart swojej ceny. Właśnie wyprałem całe auto i zaoszczędziłem 180 zl.

Ja nie odkurzam, to dziedzina żony. Natomiast rzeczywiście do sprzątania samochodu jest doskonały.

Nie wiem czy wiecie, bo to mnie zaskoczyło, Roboclean ma funkcję klimatyzatora. Włączam go teraz często w te upały i nie muszę wydać kasy na klimatyzator.

O! W odkurzaczu klima? Latem to rewelacja. Możesz wytłumaczyć jak włączyć tę funkcję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

UWAGA użytkownik forum z nr IP188.122.18 jest akwizytorem sprzedającym odkurzacze, wymyśliła sposób na zwiększenie sprzedaży poprzez umieszczanie setek fałszywych wpisów na forum pod przykrywką zadowolonego właściciela odkurzacza tym samym rekomendując ten sam odkurzacz również umieszcza linki kierujące na stronę sprzedaży internetowej. Nie etyczne praktyki sprzedażowe oraz próby oszustwa to nagminne działania tej osoby. Polecam przeczytanie wątku i samemu sprawdzić ile wpisów pokazało się z IP użytkownika obecnie przedstawijącego się jako Beata R.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Twoja głupota poraża, zarzucasz komuś pisanie pod kilkoma nickami gdzie na innym wątku z twojego IP jest jakieś 30 wpisów, każdy pod innym nickiem, poza tym w tym wątku przedstawiasz się jako przedstawiciel roboklina a w drugim wypierasz się jako byś była sprzedawcą i piszesz jako użytkownik.
Ot takie małe oszustwo.
UWAGA!!! Ludzie z roboklina stosują kłamliwe i nie etyczne techniki sprzedaży poprzez powielanie setek pozytywnych opinii celem nakłonienie ludzi do zakupu odkurzacza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Włączanie klimy w odkurzaczu to ściśle chroniona wiedza tajemna akwizytorów. Podobno trzeba znać zaklęcie, które przekazywane jest przez akwizytora tylko podczas prezentacji po złożeniu ślubowania o dochowanu tajemnicy przez wszystkich domowników :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Piotr Maciejko - ocena (3 odpowiedzi)

Parking przy Aquapark Sopot warto znać zasady, bo są egzekwowane bez żadnej elastyczności....

Majka - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam szkołę. Dzięki indywidualnej nauce u Pani Karoliny zdałam egzamin FCE ze świetnym...

Hastour - ocena (3 odpowiedzi)

Byłem na warsztatach malowania figurek i na evencie RPGowym, obie imprezy zorganizowane na tip top.

do góry