Widok

(...) odkurzacze ROBOCLEAN

Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie, a pozniej jest placz i zgrzytanie zebow. Walka o zwrocenie sprzetu jest klopotliwa i czesto bezskuteczna pomimo rzekomego prawa do zwrotu w ciagu 10 dni. Prosze zwrocic uwage ze prezentacje odbywaja sie zazwyczaj wieczorem a decyzja musi byc podjeta natychmiast. Typowe poslugiwanie sie socjotechnika i granie na emocjach ludzi. Wnikliwa analiza podobnego sprzetu w sklepach doprowadzi nas do wniosku ze podobny odkurzacz mozemy nabyc za 1000 zl albo mniej (z wieloletnia gwarancja). Sprzedawca Robocleana przekonuje nas o serwisie pogwarancyjnym:))). No tak, nie informuje tylko o kosztach takiego serwisu. Odkurzacze juz za 400 zl oferuja gadzety ktore ma ten watpliwy sprzet. Turboszczotka czy tez szczelinowe koncowki sa na wyposazeniu tanich odkurzaczy. Czytajcie dokladnie umowe jezeli akwizytor omamil was skutecznoscia tego urzadzenia. Jezeli powiecie ze jednak nie zdecydowaliscie sie na zakup zobaczycie zdenerwowanie i 100 argumentow ze strony sprzedawcy ze to zla decyzja (a to ze macie brudno, ze bedziecie chorowac ect...) Malo tego, propozycja ze kupicie go naprzyklad jutro spotka sie z przeciwem i utrata okazji na rabat:). Liczby ktore podaja dotyczace skutecznosci urzadzenia sa wyssane z palca. Podejmujcie swiadome i przemyslane decyzje.
-----------------------------
(...) odkurzacze ROBOCLEAN
popieram tę opinię 57 nie zgadzam się z tą opinią 70
Dokładnie, co tu czytać, tzn. wiadomo jakieś kilka wskazówek, ale to proste urządzenie w użyciu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
iroboty sprzedawane były najpierw w hipermarketach i rocznie sprzedało się... 17 sztuk! W sprzedaży bezposredniej rocznie sprzedaje się ich setki. Sprzęt z wyższej półki jest mniej znany i sam z siebie mału kupowany, nie wystarcza reklama w tv. Tu trzeba coś wiecej, pokazać w domu klienta, wyjaśnić. Czy sprzedawca w sklepie poświęci klientowi 2 godz. czasu? Dlatego sprzedawcy bezpośredni zarabiają więcej niż ci w sklepie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Nie dajcie sie oglupic przedstawicielom fim sprzedajacym super szybki, doskonaly, niezawodny odkurzacz Roboclean. W czasie prezentacji owego cuda techniki wiele faktow pomija sie..."
Najważniejsze spróbować samemu. Zaprosiłem naprezentację, spróbowałem, wysłuchałem, kupiłem i od 5 miesięcy jestem zadowolonym posiadaczem Robocleana.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
NASA CZY NIE nasa, ważne że sprzęt sprawuje się dobrze. To był dobry zakup.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
To nie trzeba było płacić! Coś ten wpis wygląda na hajtowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żeby pisać, trzeba wiedzieć, co się pisze. Używałaś kiedyś tego sprzętu?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Roboclean to świetny prezent na dzień dziecka! Syn mojej znajomej, jak go kupiła, zaczął sprzątać. Wygląda jak robot z Gwiedznych Wojen.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie, żeby coś wiedzieć trzeba używać. Mój sprawuje się świetnie!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po co stary odkurzacz? To tak, jak by jeździć maluchem mając Mercedesa. Odbierają, żeby ludzie nie wyrzucali na śmietniki i nie zanieczyszczali śodowiska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Warto samemu nim posprzatać. Wtedy się wie, ile jest wart. Zachęcam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po ośmiu dniach czyszczenia powietrza mój syn pierwszy raz od 2 lat przespał cała noc. To sprzęt zdrowotny, szczególnie dla alergików.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
syn kiedy sprząta wygląda jak robot z gwiezdnych wojen? wyrombiście nie ma nic lepszego jak dziecku na dzień dziecka kupić odkurzacz buhahahahahahahah to tylko akwizytor mógł to wymyslić dajcie spokój przestańcie wypisywać te banialuki sami w to nie wierzycie , roboclean to odkurzacz wodny jakich wiele w naszych sklepach różni się jedynie ceną i to bardzo, może dlatego że jest dytrybułowany nie w sklepach tylko przez prezentacje i stąd ta jego bardzo wygórowana cena , żeby nie żałować pochopnej decyzji najlepiej zanim się go kupi dobrze przemyśleć, sprawdzić w różnych sklepach konkurencję i w internecie jakie są ceny, zanim się wyda kilka tysięcy na odkurzacz dobrze wszystko sprawdzić i przeanalizowac podejmowanie błyskawicznej decyzji w trakcie prezentacji może wam nie wyjść na dobre ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
FX sprawdzałeś? Ja po prezentacji przeszukałem cały net i nie znalazłem takiego sprzetu w takiej cenie. Są droższe, np. Rainbow. W hipermarkecie sprzedawca pokazywał mi wszystkie wynalazki, ale to albo klasyczne zakurzacze, albo wodne, które z separatorem wodnym nie mają wiele wspólnego. Dlatego kupiłem Robocleana i był to bardzo dobry zakup!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobre, ale to prawda! Syn mojej znajomej nazwał Robocleana artuditu. Tak nazywa się robot w Gwiezdnych Wojnach, wyglada podobnie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
To wyglada na hejt. Kupiłam Robocleana i jest świetny! Wcześniej robiłam wywiad u znajomych, szukałam w internecie. Mi byle czego sie nie wciśnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyznam szczerze, też byłam sceptyczna. Ale to dlatego, że wzystkie zakupy robię rozważnie, nie działają na mnie manipulacje i emocje. I z perspektywy czasu to był bardzo udany zakup.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Generalnie trzeba uważac. W tym biznesie, jak we wszystkim są oszuści ale też bardzo porządni ludzie i firmy. Uważam że do tych drugich należy Roboclean. Z czystym sumieniem go polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też, zaraz spobuję!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Róznią się. Żaden inny sprzęt tego typu nie otrzymał tylu nagród za właściwości użytkowe i wzornictwo co Roboclean. To pozwala wnioskować, że Roboclean jest najlepszym sprzętem w tej klasie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt, takim sprzętem sptrzata się przyjemniej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Majka - ocena (3 odpowiedzi)

Bardzo polecam szkołę. Dzięki indywidualnej nauce u Pani Karoliny zdałam egzamin FCE ze świetnym...

Piotr Maciejko - ocena (3 odpowiedzi)

Parking przy Aquapark Sopot warto znać zasady, bo są egzekwowane bez żadnej elastyczności....

Hastour - ocena (3 odpowiedzi)

Byłem na warsztatach malowania figurek i na evencie RPGowym, obie imprezy zorganizowane na tip top.

do góry