Widok

dla mnie szok :-)

ostanio poprzez szum medialny /filmik o Trekowcach Gdynia, ze tak powiem/ dowiedziałem sie wiecej o wymienionym klubie . mi wlazlem na ich www i poczytalem sobie ich historie, cele i o tym, ze chca rywalizowac z najlepszymi" i inne szczytne hasła...
na wstepie zaznaczam, ze nie che nikogo krytykowac, ale ...
wczoraj przegladalem wyniki maratonu w Głuszycy, gdzie Trek G. uczestniczył oraz inne postacie znane mi z forum....z ciekawosci kliknalem na wyniki kobiet i co widze: wygrała pani Kozela Karolina...ale z jakim czasem !!! nastepna kobitka miala 50 minut straty....A wynik Karoliny wystarczał na 8 miejsce wsrod facetow...a Trek Gdynia? do Karolinki miał odpowiednio nastepujace straty: 35 minut Facet/Trek, 51minut Dziewczyna/Trek....cholercia, to jest niezla masakra! Panowie i Panie zrobcie cos, bo na razie do prawdziwej czolowki w MTB to conajmniej lata swietlne :/ a tak nawiasem mowiac, to jestem w szoku jak mozna wycinac na biku, kilka razy w ramach popoludniowej przejazdzki wstartowalem sobie w biketourach (z miernym skutkiem, nie przecze :-) i bylem naprawde zdziwiony jak kolesie ktorzy tam wygrywaja potrafia jezdzic i bylem przekonany, ze to wlasnie jest prawdziwa elita, a nawet jesli jeszcze nie to prawie...do wczoraj - za posrednictwem netu /ofcourse/ poczytalem sobie rozne wyniki, roznych imprez (maratony, wyscigi)...to jest kurde masakra jaka jest roznica m/y prawdziwa czolowka MTB a reszta swiata....
gdy np. czytam, ze jakas tam zawodniczka (z reprezentacji Polski, ze tak powiem:-) ) w ramach treningu wystartowala sobie w jakis, lokalnym wyscigu MTB i zdublowala tam wszystkich :-)
kurde, gdybym byl kolarzem (jak to niektorzy z tego forum..no przynajmniej sami sie tak okreslaja) to popadlbym w depresje, wiedzac, ze nie ma szans bym kiedykolwiek zblizyl do takiego poziomu...

Ziarno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
po tym co pisze tu taki Ziarno, ktory na temat kolarstwa ma tyle pojecia co ja o fizyce kwantowej czy (o zgrozo!!) mirakula, ktora chce porad o jezdzie z pieseczkiem, mozna dojsc do wniosku, ze zdecydowana wiekszosc tu piszacych faktycznie nie ma najmniejszego pojecia o uprawianiu jakiejkolwiek dycypliny czesciej niz raz w tygodniu. ale za to ***** sa takimi ekspertami w doradztwie i wyglaszaniu opini, ze faktycznie chyba zaczne korzystac z ich pomocy w przyszlym sezonie!

pochwalcie sie Swoimi osiagnieciami sportowymi? co wam w zyciu udalo sie osiagnac, z czego mozecie byc dumni? mirakula jak Twoj brdzac podrosnie, proponuje zrobic ekspryment i zainwestowac w dziecko, zeby uprawialo jakis sport, wtedy przejzysz na oczy i moze cos zacznie ogarniac, bo na Ziarno juz za pozno..

kolejna sprawa, to taka ze w 3miscie nie ma zadnego kolarza zawodowego MTB i nie moge pojac dlaczego tak trudno Wam to zrozumiec?! Ziarno jak chcesz kupie Ci licencje i bedziesz takim samym zawodowcem jak ja czy ekipa z treka. wszyscy jestesmy amatorami na lepszym badz gorszym poziomie.

nie boje sie tez powiedziec ze Ci co jada po zawodnikach, ktorzy wiele z siebie daja i chca cos osiagnac - to zwykle, zakompleksione, niedowartosciowane cioty, ktore faktycznie tylko na forum maja cos do powiedzenia, bo to jedyne miejsce gdzie maja taka mozliwosc.
(tak tak nawrzucajcie mi na temat mojego niskiego poziomu bla bla)

MTBChallenge.com-SUNN
masz racje - 100%...nawiasem mowiac lepiej pewnych tematow nie poruszac...pozostaje mi tylko powiedziec: sorry, wiecej nie bede :)

Ziarno
Przecież to jest czysta prowokacja, po co wogóle sie udzielacie. Kto wtajemniczony wie co w trawie piszczy, reszta s****i głośno szczeka bez względu na wiek poziom. Ludziom zależy na byciu w centrum uwagi, wobec czego siedzą przed ekranami i bez żadnej konsekwencji piszą co im lezy na wątrobie. Ci którzy są obrzucani nie powinni wogóle na to reagować. Wszyscy jesteście z tego samego miasta/województwa, widujecie się na codzień a jeden drugiemu wbija kose w plecy i rzuca gwoździe pod nogi tak żeby nie było żadnej ciekawej inicjatywy a bałagan i zawiść do okoła. Pomyślcie choć przez moment co wypisujecie na tym forum - opłaca wam się to ?

i tak nic nie zdziałacie siedząc i wyjąc. To że inni mają lepiej powinno was skłonić do zastanowienai się nad samymi sobą i wywnioskować co zrobić by stać się lepszymi. Pokażcie na co was stać waleczni mistrzowie cientej riposty.
mirakula napisał(a):

> a nie mowilam :) udez w stol a jakas z treka sie odezwie:) ubaw
> po pachy ja a co do tego ktory obraza moj tylek spojz na swoj
> karakanie

przepraszam, wiecej nie bede, moj ty zgrabny mirakulowy tyleczku z dzieckiem w przyczepce i psem, uff
to Ty bylas tydzien temu na Helu?? bo widzielismy jakas kobiete z przyczepka;>
Maciass napisał(a):

> no i jakaś mirakula z pieskiem też musiała coś od siebie dodać.
>
>

zapomniales dopisac i z dzieckiem w przyczepce:)
no i jakaś mirakula z pieskiem też musiała coś od siebie dodać.

a nie mowilam :) udez w stol a jakas z treka sie odezwie:) ubaw po pachy ja a co do tego ktory obraza moj tylek spojz na swoj karakanie
mr_lan nie miałeś może satysfakcji z tego że byłeś przed trekiem ?
a nie pomyślałeś że trek ma satysfakcje jak uda mu się wyprzedzić kogoś z czołówki polski ?
ja bardzo sobie cenie ich obecność na naszych bike tourach za to że mogę podjąć z nimi walkę, od nich można się uczyć a w przyszłości mam nadzieje skopać im tyłki :)

A Ty ziarno nie odwracaj kota ogonem... wstań sprzed tego kompa i wsiadaj na rower bo raka dostaniesz od napromieniowania ( na złość babci odmrozisz sobie uszy )
...i tu masz calkowitą racje.
Co za debile!!!!!!!!!!!! ..................... Ludzie ogarnijcie sie !!!!!! jak mozna tak pier..... wrrrrr
majek napisał(a):

> W ogóle szkoda słów na ten głupi temat...

skoro głupi, to po co sie udzialasz, Panie RYDZYK ?
Oj nie musisz tak przeżywac Peter, napisalem ze raz mi sie akurat szczesliwie udalo... no i przypuszczam ze wiecej już nie bedzie to możliwe,także żadna sztuka byłoby mnie objechac;) szczególnie jak sie przez dwa miesiące w środku seznowu praktycznie wogole nie siedziało na rowerze...
Zapewne bedę w Starogardzie, jak rok temu, a czy wybiorę się do Gdyni,to życie pokaże...Ogolnie nie lubię tłoku i jestem strasznie słaby technicznie, dlatego akurat trasa w Stg rok temu mi pasowała,bo była banalna i w elicie startowało 11 osób:D choc po starcie i tak oczywiście byłem ostatni...
W ogóle szkoda słów na ten głupi temat...
TREK górą i inni trenujący kolarze też ;)
oczerniam dziewczyny ? wprost przeciwnie - uwazam, ze sa super i moga walczyc z facetami jak rowny z rownym! .Widze , ze masz jakis problem, skoro cos innego wyczytales - a moze osobiscie poczules sie dotkniety ?
Co do polityczno-religijnej kwestii, ktora tu poruszyles, to coz, nie bede komentowal, bo szkoda na to bitow...
Brawo Ziarno! BRAWO! To mi zaimponowałeś... ŻENADA! Szkoda, że tylko gadać potrafisz... Ogólnie widzę, że wyciągnąłeś wnioski takie jak starzy niereformowalni, zacofani ludzie, którzy się nie znają na rzeczy i gadają jak najwięcej, jak najgorszych spostrzeżeń! Idź do Rydzyka On Ci pomoże:P
Nie dość, że głupio piszesz, to do tego oczerniasz dziewczyny, które niby wg Ciebie są gorsze od facetów...
ŻAŁOSNY TEMAT...
tak mowia....lekarze...niektorzy...:-)
No nie ? :-) Tylko ja nie jestem kolarzem...A baty od Laski moga byc ciekawym doswiadczeniem :-)
ania_TG napisał(a):

> BTW Ziarno, dwa lata temu nie jezdzilam jeszcze w tym super
> przemega klubie Trek Gdynia, a dowalilam Ci na maratonie 25
> minut i to na tym kiepskim amatorskim dystansie mega. JAK TO
> SIE MOGLO STAC!?!? Jakas "laska" Cie objechala?

No nie moge :D Kurde, ja myślałem że Ziarno to jakiś kozak z czołówki światowej.... :) Żeby dostać baty 25min. od laski i jeszcze wymądrzać się to na prawde trzeba mieć tupet.

Ziarno napisał(a):

> i to nie jakas laska :-) Tylko Ty...zreszta bylem wtedy pijany
> i nic nie pamietam :D

to nie pij tyle, w koncu esperal do czegos zobowiazuje ;)
do góry