Widok

dlaczego test nie pokazuje kreski?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Ani jednej niepokazywał za pierwszym razem (nawet kontrolnej). Za drugim razem (test innej firmy) również nic. To nie jest mój "pierwszy raz" z testem więc wiem, jak się go robi ;) Co jest nie tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a przeczytałas dokładnie ile kropli moczu trzeba zaaplikowac? ?
image
image
moze to Ze poprostu w ciazy nie jestes;)
image
Napewno powinnaś powtórzyć test. Do trzech razy sztuka:))) Polecam testy strumieniowe.
image
image

image
moim zdaniem skoro nie było żadnej kreski-nawet kontrolnej- to test był popsuty, przeterminowany lub coś w tym stylu
image[/url]
image
Jesteś w ciąży z kosmitą.

;-)
miałas pecha i trafiłas na wadliwe testy bo zawsze musi pokazywac chociazby 1 kreche:)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Każda instrukcja nakazuje powtóżyć test w dwóch przypadkach:
1. Kiedy tak jak u Ciebie nie ma ani jednej kreski.
2. Kiedy nie ma kreski kontrolnej oznaczoną literą C a jest kreska określająca ciążę, tzn widnieje tylko kreska oznaczona literą T.

Najprościej wykonać test jeszcze raz albo jeśli masz poważne podejżenia ciąży test z krwi.

image
image

image
"Jesteś w ciąży z kosmitą.

;-)"

Bigbeat jesteś niemożliwa :))))))))))
Już wiem dlaczego. Miałam pecha i trafiałam chyba na kiepskie testy (zastanawiam się czy można je reklamowac ale obawiam się, że ciężko mi będzie udowodnic, że robiłam wszystko jak należy). Zrobiłam trzeci test, tym razem sprawdzonym już wcześniej Quick Vue i on zadziałał. Nie chcę pisac nazw tych wadliwych testów, bo czytałam na forum, że dziewczyny nimi się testują i było wszystko OK. Chyba faktycznie miałam pecha.
kania, takie rzeczy trzeba zgłaszać, żeby towar został wycofany i sprawdzony czemu źle działa. Napisz proszę albo zadzwoń do producenta, albo najprościej - przejdź się do apteki, oni powinni mieć możliwość szybkiego zgłoszenia wadliwej partii. Najlepiej gdybyś miała opakowanie z numerem partii, ale jak pójdziesz do apteki gdzie kupiłaś test, też będzie dobrze.
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

do góry