Widok
Każda instrukcja nakazuje powtóżyć test w dwóch przypadkach:
1. Kiedy tak jak u Ciebie nie ma ani jednej kreski.
2. Kiedy nie ma kreski kontrolnej oznaczoną literą C a jest kreska określająca ciążę, tzn widnieje tylko kreska oznaczona literą T.
Najprościej wykonać test jeszcze raz albo jeśli masz poważne podejżenia ciąży test z krwi.
1. Kiedy tak jak u Ciebie nie ma ani jednej kreski.
2. Kiedy nie ma kreski kontrolnej oznaczoną literą C a jest kreska określająca ciążę, tzn widnieje tylko kreska oznaczona literą T.
Najprościej wykonać test jeszcze raz albo jeśli masz poważne podejżenia ciąży test z krwi.
Już wiem dlaczego. Miałam pecha i trafiałam chyba na kiepskie testy (zastanawiam się czy można je reklamowac ale obawiam się, że ciężko mi będzie udowodnic, że robiłam wszystko jak należy). Zrobiłam trzeci test, tym razem sprawdzonym już wcześniej Quick Vue i on zadziałał. Nie chcę pisac nazw tych wadliwych testów, bo czytałam na forum, że dziewczyny nimi się testują i było wszystko OK. Chyba faktycznie miałam pecha.
kania, takie rzeczy trzeba zgłaszać, żeby towar został wycofany i sprawdzony czemu źle działa. Napisz proszę albo zadzwoń do producenta, albo najprościej - przejdź się do apteki, oni powinni mieć możliwość szybkiego zgłoszenia wadliwej partii. Najlepiej gdybyś miała opakowanie z numerem partii, ale jak pójdziesz do apteki gdzie kupiłaś test, też będzie dobrze.