Widok

długi welon przez całe wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, podpowiedzcie proszę. Jutro idę kupić welon, ale nie wiem, czy nie powinnam kupić również krótkiego. Czy miałyście taki "na przebranie"?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój welon ma mieć 3 warstwy... a po kościele najdłuższą odepnę:)
ja miałam długi welon, ale nie ciągnął się po ziemi. spokojnie sobie poradziłam, chociaż w tańcu troszkę się plątał.

image
ja miałam drugi welon na przebranie długość do pasa (zrobiony przez chaberka) i bardzo dobrze się spisał :), ale też są takie welony trzy warstwowe w których tą najdłuższą warstwę można odpiąć po kościele.

Dziękuję za podpowiedzi ;) pozdrawiam ;)

image
Ja miałam jeden długi - o takim marzyłam, więc nie w głowie mi był welon na przebranie!!! hehehe
I WCALE nie żałuję. Na weselu nie przeszkadzał, nie turlał się po ziemi i nikt mi po nim nie deptał.

image

image
KOBITKI, a skoro o welonach już mowa, czy można je skrócić?robiłyście coś takiego? ja mam tak ok 160, i w salonie przymierzałam długi welon "na koka", a ostatecznie będę miała pod.... no i ciągnie mi się po ziemi te 10 cm i jakoś nie wiem, czy będzie mi to przeszkadzało, czy nie....

image
image
da sie skrócic nie ma problemu

mystik miała długi i miała taki całe wesele

Brzoskwisia, cieszę sie ze sie spisał:)
spróbował by nie sqbany ;)

welon długi raczej cieżko, bo w tancu ktos napewno go lekko bedzie haczył i moze popsuc fryzure, krótki , np jednowarstwowy jest najlepszy moim zdaniem

pozdraiwam

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
Dziękuję za podpowiedzi, zdecydowałam się na krótki, jednowarstwowy welon. Najładniej wyglądał w połączeniu z suknią i wszystkimi dodatkami ;)

Pozdrawiam serdecznie

image
Dziękuję za podpowiedzi, zdecydowałam się na krótki, jednowarstwowy welon. Najładniej wyglądał w połączeniu z suknią i wszystkimi dodatkami ;)

Pozdrawiam serdecznie

image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry