Widok

do Beatki

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam...

A ja? No wiem, ze moze nie bywalam na Waszych spotkaniach, ale moze czas nadrobic, jak oczywiscie mnie chcecie poogladac...;)))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie ze chca

pMadzia...

Moze to nie temat na forum, ale masz miec jakas gin. operacje?
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Na pewno wszystko pojdzie dobrze i bedziesz sie niedlugo cieszyc dzidziusiem!

image
tak mam
dziewczyny na forum wiedza wszytsko
ide usunac jaknik

jajnik miało byc sorki

Hmmm brzmi powaznie, nie lam sie, bo nic nie da, po prostu zaufaj lekarzowi i tak nic nie zrobisz.
Grunt, to miec pozytywne nastawienie i myslec tylko o tym co bedzie w przyszlosci. Jeszcze bedziesz wspominac z usmiechem jak sie obawialas tej operacji...

image
no pewnie tak oby mi ja zrobili tylko bo moze nie zrobia a 3 raz nie chce do niej podchodzic ciagle cos mi wypada

habibi, no kurcze jasne :) !!!!!

nie sposób spamiętac wszytskie "stare" duszyczki ale juz naprawiam swój błąd, i dopisuję cię na pierwszym miejscu :)))))

Dzieki Beatka...

A jak tam z terminem? Ustalilyscie juz cos?;))) Patrzac po watku spotkaniowym widze, ze nie hihihi

image
no jeszcze nic nie wiadomo...
może ty zaproponujesz?
ja nie bardzo chce rzucac terminami, bo mi prawie zawsze pasuje, więc sie dostosuję :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

dr Kiełkowski- opinie? (17 odpowiedzi)

Witajcie, dużo tu różnych opini o lekarzach, ale ciągle przewijają się te same nazwiska. Macie...

do góry