Widok

do Czerwcowej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Czerwcowa. byłam na ostatniej przymiarce sukni ślubnej i powiem Ci że muszę ostro tak 2 cm. w brzusiu schudnąć bo sukienka oj ciasnawa ciasna jest :) ale dziewczyny w salonie mówią, że nie było laski która by przed ślubem nie schudła troszeczkę ... jeśli chodzi o ten pas to my jesteśmy z Wejherowa i jeździmy czasami pośmigać na pas startowy ale za Lęborkiem - pamiętasz pisałam Ci kiedyś o tym.
Kurcze ja się chyba zdecyduje na kwiatki kalie w kolorze ecru z różem taki dwukolorowy bukiet kiedyś nawet był tu wklejony na forum ... z tym amarylisem to mi zamiwesząłaś wiesz oj Ty .... :)
A rande-wu to mam taki plan że SZOK mam nadzieje ze nasz kamerzysta się zgodzi :) będziemy kręcić prawdopodobnie 22.05 muszę jeszcze o tym powiedzieć Tomkowi (kamerzyście:).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tak wygląda nasze odchudzanko ale powiedz i jak tu się powstrzymać .... a co tam !!!!

klik klik - Wiki pewnie że fajnie!! :)

o wy a ja tu na glodniaka pracuje :( :( :(

ale zaraz z torby wyciagam m&ms! w koncu stracilam 6 cm to moge szalec :>

zreszta zawsze jak jestem nerwowa to jem slodycze a w koncu slubny stres to meeega stres wiec mi wolno :>
to ja też coś napisze jako że mi pozostało tyle co wam - do ślubu i do odchudzania ;) jakoś specjalnie się nie przejadam ani nie odchudzam - a suknia jest opięta - w żebrach - a tam to nie schyudnę za żadne skarby świata!!! :)

dziś mam dzień soku merchewkowego ;( bo zapomnialam drugiego sniadania do pracy - ale wieczorem pewnie sobie odbiję!!!

to ja tez sie wlacze :o)
oststnio codziennie kontroluje sie na wadze domowej - jest ok, tak w sam raz, ale mogloby byc jeszcze 1 maly kilogramik mniej :o)
codziennie sobie postanawiam, ze w pracy tylko kawka i herbatka caly dzien, ale kolo 12, jak wszyscy sie zabieraja za skladanie zamowien do Sai-Gonu albo Tino to no, po prostu nie moge :o( zoladek mi przywiera do kregoslupa i sie lamie ;P

p.s. dzisiaj byla pizza - 4 skladniki - szynka, pieczarki, kukurydza, pomidorki - w promocji duza za 5 zł. mniam.

Elajza ale to niedobrze tak nic nie jesc - ja w pracy musze po prostu bo nie dałabym rady tu wytrzymac tyle godzin
A ja chcialabym...przytyc :P

wiem, wiem, ale ja sie nie nadaje do jedzenia malych porcji 5 razy dziennie, tak jak sie powinno. jak znam siebie to 1 bylby jogurt, pozniej jablko, a pozniej by mnie zassalo i tu obiad na stolowce (bez ziemniakow), pozniej kawka i cos slodkiego na podniesienie cukru... i tak do wieczora, zero kontroli :-) to juz lepeiej w pracy nic, za to po pracy "nadrobic" :o)

do góry