Widok

do Czerwcowej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Czerwcowa. byłam na ostatniej przymiarce sukni ślubnej i powiem Ci że muszę ostro tak 2 cm. w brzusiu schudnąć bo sukienka oj ciasnawa ciasna jest :) ale dziewczyny w salonie mówią, że nie było laski która by przed ślubem nie schudła troszeczkę ... jeśli chodzi o ten pas to my jesteśmy z Wejherowa i jeździmy czasami pośmigać na pas startowy ale za Lęborkiem - pamiętasz pisałam Ci kiedyś o tym.
Kurcze ja się chyba zdecyduje na kwiatki kalie w kolorze ecru z różem taki dwukolorowy bukiet kiedyś nawet był tu wklejony na forum ... z tym amarylisem to mi zamiwesząłaś wiesz oj Ty .... :)
A rande-wu to mam taki plan że SZOK mam nadzieje ze nasz kamerzysta się zgodzi :) będziemy kręcić prawdopodobnie 22.05 muszę jeszcze o tym powiedzieć Tomkowi (kamerzyście:).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kawa, my co prawda z racji oblbrzymich wydatków raczej nie poszalejemy w tym roku ale jakbyśmy gdzieś jechali na jakąś większą imprezę to dam znać, może się skusicie... kto wie. A może macie w planie jakieś eskapady na imprezy zlotowe . ( chociaż nie przepadamy za takimi imprezami to jest czasem okazja spotakać starych i nowych;) znajomych

ps. kurcze a może tym waszym moto jezdzicie tylko po lasach
ps. dlaczego sprzeadliscie haje??? (jesli nie tajemnica) i czy macie w planie zakup czegoś do smigania po szosie????
To tak jak ja ale nie mogę nieraz (czyt.przeważnie) się powstrzymać ...

a ja mam wrażenie ze przed slubem chudną wszytskie panny tylko nie ja!!! ale może taka już moja budowa i tyle- Nie odchudzam się, raczej starm się pochamować apetyt na słodycze, piwko,drineczki, i inne smakołyki...
Tak mi każdy mówi takze się pocieszam :) A tak apropo Nacheba ślicznie wyglądałaś na Tw. ślubie - cudnie.

No ja dokładnie tak samo musze troszke zrzucić :) damy rade!!! A jeśli chodzi o filmik to pewnie - nie ma sprawy jeśli bedziesz chciała to zgram Ci na płytkę jak go juz bede miala i wysle Ci. Jeśli bym miala wybierac miedzy różami a amarylisem to zdecydowanie ta druga opcja jest b.oryginalna ale to moje zdanko. Buziaki

dziewczyny, ja kupiłam sobie suknię sporo za małą, przyznam się szczerze że sie poprostu w nia nie zapinałam i panie w salonie planowały wstawiać jakieś kliny z tyłu ;))
ale na tydzień przed ślubem suknia była już lekko luźnawa a w dzień ślubu to juz nie powiem, że spadała ;)) więc nie przesadzajcie tak z tym odchudzaniem
Kawa strasznie jestem ciekwawa Waszego filmiku, może jak sie usmiechnę to kiedyś mi prześlesz... a co do suknie to masz podobnie jak ja. Moja jest tak na styk, powiem ci ani grama nie moge przytyć wręcz wskazane byłoby zrzucić jakieś 3 kg :)) a suknia na zamek nie da się dopasowac już inaczej....

Ja ciagle się wacham amarylis kontra róże... sama nie wiem..
do góry