Widok

do Eustomki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochana Eustomko - możesz jeszcze raz przesłać mi adres Waszej kwiaciarni - bo gdzieś mi wsiąkł :(
aha! czy 15 października możliwe jest jeszcze wykonanie bukietu z kali?! i jakie są odmiany (kolory) tych kwiatków?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, witam!
Dopiero teraz znalazłam ten wątek-sorry!
Długo nie wchodziłam na forum, bo szkoła florystyczna i praca pochłonęły mnie bez reszty.

Jak widać po dacie to mamy "musztardę po obiedzie"

Pozdrawiam
Eustomka

P.S.

DZIEWCZYNY POLECAM WĄTEK PT.

Kwiaciarnia "Nicole
Jeszcze jedno:

Re: Kwiaciarnia "Nicole"
Autor: daggis 22-09-2005 07:36 wyślij odpowiedź

witam,

wlasnie wczoraj wrocilismy z podrozy poslubnej (cudowna Kreta, bylo fantastycznie), wchodze na forum i tu takie cuda wianki...
chcialam dolozyc swoje wrazenia co do Eustomkowych kwiatkow:)

Ja bylam jedna z tych klientek z 3 wrzesnia;). Jestem SUPER zadowolona. Mialam najcudowniejsza wiazanke, jaka tylko sobie moglam wymarzyc. Bladorozowe tulipany (we wrezsniu!!!). Wiazanka prosta, tulipany po prostu zwiazane piekna rozowa wstazka, w koncowki mialy wlozone na dlugie szpilki perelki (pieknie to wygladalo:). Wedlug gosci wiazanka byla przepiekna, skromna ale i dostojna:). Byla cudowna )zreszta o tym pisalam zaraz po slubie).

Polecam Eustomke jak najbardziej !!! Bylam w 2 kwiaciarniach przed tym jak trafilam do niej i ..... Eustromka jest "the best":)

pzdr
Daga

P.S. Jak tylko bede miala mozliwosc wklejenia tego bukietu, to ns pewno to zrobie:)
do góry