Widok

do MARCI

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witaj nie pojawiłas sie pózniej na wątku z bizuterią i maila rowniez nie podałas sie sprobuje w ten sposób ...
tu masz odpowiedz na twoje pytanie z watku bizuteria slubna :)
podaj jakiegos maila to łatwije bedzie sie kontaktowac

jestem jestem . jasne bardzi czesto wykonuje pomysly klientów... na stornie sa przyklady a zazwyczaj ulegają one sporym zmianom .. jesli tylko jestes w stanie mniej wiecej opisac to co bys chciała to pis na maila albo na weselniku jak wolisz.. jesli tylko jestemw stanie technicznie to wykonac to nie ma problemu.. jestem otwarta , na propozycje .. napisz jak to sobie wyobrazasz albo wyslij cos podobnego jesli masz

pozdrawiam
saraneta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wysłalam ci cos na poczte :)
ale co do ej drugiej z rurkami to mam pomysł .. postaram sie jeszcze dzis zrobic cos taiego z ruruaki w koorze czarnym( bo takie akuat mam ) i ci pokazac jakby to wygladal mniej wiecej
o matko ale mi cwieka zabiłas :| musze to dokladnie obejrzec.. nie szczególnie mam pomysł z czego to jest zrobione .. wydaje mi sie z to jest tak ze szkieletem jest jakis materiał cos w stylu grubej koronki i tylko na tym ponaszywane są jakies szkiełka i kryształki .. srednio widac na tym zdjeciu .. musze sie zastanowic z czego ja mogłabym cos takiego zrobic.... bo obawiam sie ze z samych szkiełek i kamieni było by niesamowicie ciezkie.. skomplikowana sprawa... odezwe sie jak cos wymysle.. a ty moze powiedz z czego ty sobie to wyobrazasz.... z jakiego materiału...
nie znalazłam fotki tego drugiego naszyjnika, ale kształt ma taki sam jak ten pierwszy , ale wykonany jest z e słomek czy też rurek, różnie się to nazywa (widziałam takie w pasmenteriach), rurki w kolorze przezroczystym, ze srebrnym wnętrzem, dają super połysk
w razie czego, gdybyś wolała pisac na maila, to podaje : mimoza69@wp.pl
o jestes, ja dopiero teraz wpadłam, przekopiuje ci ci napisałam do Ciebie w tamtym watku

hej Saraneta. Wklejam link do zdjęcia z takim naszyjnikiem.
http://www.izaakphoto.com/rey/goc2004/IMG_6558.html

nie mam pojęcia z czego to jest zrobione, i czy w ogóle jest możliwość wykonania czegoś takiego ????
jak obejrzysz zdjęcie i coś Ci przyjdzie do głowy to napisz - z czego to, czy da sie zrobić, jaki koszt ???????

No i jeszcze jeden mi chodzi po głowie, troche inny, jak znajde fotke to tez wkleje.
Pozdrawiam
do góry