Widok

do Mansona z lasu

tak mi się przypomniało odnośnie meskich rozrywek.
pisałeś kilkukrotnie, że wypiekasz chleb.
ale na drożdżach, czy na zakwasie?
tak pytam, gdyż zebrałam się na odwagę i stworzyłam nowy wszechświat (JA, STWÓRCA ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma bobu, Majka. Strąki dopiero zawiązał. Zrób coś z soba bo musisz jeszcze trochę poczekać :)
No nie wiem czy to bawole serca, jeszcze teraz tego nie mogę stwierdzić. Ale pomarszczone przy szypułce są jak malinowe.
A co do bobu to strąki ma na razie takie 4-5 cm, także jeszcze trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Za to truskawki ............. mmmm ....... poezja.
no dobra postaram sie ogarnac

wiem, ze bob o tej porze roku to tylko w sklepach :) a wlasny mniej wiecej w polowie lipca jest

A to chyba te od Was mi owocuja, bo sa przesycone naturalna slodycza. I naprawde dobrze znosza malo zyzna glebe i zielsko wieksze od siebie (upsss).
http://www.youtube.com/watch?v=m6g7FhFETgo
http://www.youtube.com/watch?v=SN_cZCV225s
Skowroniasta i bób;) na marginesie bób uwielbiam i całą zimę podżerałam.. dziś mi się włączył twaróg z cebulką,szczypiorkiem,rzodkiewkami.. mmm
Pracuj C, pracuj, bo się op...lasz :)
I nie nawijaj mi makaronu na uszy miastowy dzieciaku :)
tutaj jest las :) I wieś :)
No i to jest poniekąd wyzwanie :)
Najlepsze golonki podają u wegetarian :)
Sojowe :)
Wiesz Mansonie, co mnie rozwaliło bardziej niż poezja Twej golony, którą nawiasem pisząc robisz smakowicie, mianowicie pieniek, podtrzymujący w poziomie rurę spustową od wanny. Ten leśny akcent, zawsze rano poprawiał mi humor gdym na klozecie siedział.

E tam sojowe golony pasztet z selera jak powiedziała E. był najlepszy.
Plus grzyby. :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
I pamiętaj akczoruSz przerywać pomidorooo :)
Dziś rano pokazałem Tobie, że są odrosty :)
Możesz nimi ściółkować podłoże one to lubią dopóki nie będzie zbyt wilgotno na zarazę.
Trzymajta się ciepło.
Ja spadam do baru.

ps. Było fajnie.
Tylko za mało pepsi. :)
Truskawy Wasze fakt małe, ale słodkie.
Bo wszystko co małe jest słodkie, ba nawet piękne.
:)
To idę.
I hyhy
wiesz wszystko fajnie Brachol, ale jeden modrzew w TAJEMNICZYM OGRODZIE jest dość rachityczny.
Powiedziałbym nawet, że skrzywiony pień ma.

(sorki autocenzura nie zadziałała)
Tak tak tak.
Ten właśnie.
Nie ten co leży.
:DDDDDDD

Przejrzałem @ i chyba w lipcu będę.
Chyba.
Żeby dokończyć.
Albo zacząć.
Dzięki C.
Było miło, jak zwykle :)

Mam tylko uwagę, że z lasu zwozimy drewno, nie drwali i pilarzy. Tak więc poić ich należy nie w trakcie, nie zamiast, tylko po. Bo w innym przypadku zapadają na jakieś alergie na drewno, które dziwnym trafem przechodzą im w okolicach obiadu, po czym ponownie się nasilają.

A pomysł pojenia pilarzy i drwali spirolą uważam, wybacz C, ale za lekko poroniony. Przynajmniej z punktu widzenia gospodarza, któremu zależy na tym, by drewno zostało zwiezione.

Szykuj siły na dzień palenia kaktusa. To już niedługo.
Powyższe dotyczy także reszty hydeparkowców, którzy czuja się na siłach popracować w ostępach i nie będą narzekać na brak prysznica. Szczegóły wkrótce.
Sypiesz mi tutaj truizmy: bo żeby równolegle pić i pracować trza umieć.
Ja piwa im w skrzynce piwa nie dowoziłem, tylko Ty.
Między fałszem, a PRAWDĄ, to bym, przy wycince, na Twoim miejscu, nie woził do lasu browara tylko spirt i pepsi.
Ale to tylko gdybyśmy piłowali i tachali sami.
Lżej do noszenia i ta świadomość, że kolesiostwo (sorki) nie wymięka.
Pilarzy masz gucio ino leniwi.
Aha.
Wracając do Marioli (mojej nowej sąsiadce) com o niej gadał dziś w belfegorze to świetnie znała Lecha Janerkę.
Fajna babka.

Zatem Lechu.
Słucham na audio właśnie.
I podoba mnie się tutaj gitarka, barwa wokalu jak i również przesłanie pod maską tekstu.
W barze bez zmian-wszyscy na swych miejscach :)
http://w252.wrzuta.pl/audio/6IVu3HgdW0I/lech_janerka_-_wyobraz_sobie
wprostproporcjonalnie do wypitego alko ta pieśń coraz mocniej rozbrzmiewaj w mej zapadłej, zasuszonej i obolałej duszy.
Yeah.
Ktoś kuma przesłanie tego numeru?
Oprócz faceta w sandałach. :)

http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Może i na tym klozecie co rano siedziałeś i humor sobie patrzeniem na pieniek poprawiałeś, ale powiem Ci szczerze, że słabo się przyglądałeś. Ciężko bowiem rurę spustową od wanny ku górze prowadzić, a tam tak właśnie jest, więc raczej to nie rura od wanny. To po pierwsze. Po drugie, to się zastanawiam jaki stopień ograniczenia umysłowego u mnie wyczaiłeś, skoro niektóre rady po raz kolejny i to na szerokim forum uskuteczniasz? A po trzecie - "i tak tego nie zrozumiem" - wiem, ale nawet się nie staram, szkoda energii, zbyt okrągłymi i zawoalowanymi literami mówisz :-) zatem do zobaczenia lub przeczytania ~~c~~
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ad 2. Albo mam zaniki pamięci, albo staram się utrwalić u Ciebie pewne praktyki ogrodnicze na tyle, żeby nauka nie poszła w las tylko w nas.
Sobie wybierz :)
A pozatym to forum jeśli idzie o publiczność czytelniczą nie jest takie szerokie jak się zdaje na oka rzut pierwszy :)
Ad1 rano bywam zamulony jak stuletni staw.
Niemniej jednak 100% pewności nie mam czy gdzieś na sadybie wysoko nie ma drugiej wanny ;)
Ad 3. Postaram się być bardziej świadom w bezsensownych zwrotach.
Kurna.
Długa i górzysta droga przedemną. :)
:-), no to nie mam wyboru, czuję się nauczona i uświadomiona (teraz już potrójnie)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (327 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (219 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry