Widok
do Rumianek :)
Hej dziewczyny!
Niedawno przeprowadziłam sie do Rumi i jestem w trakcie załatwiania wszystkich związanych z tym formalności. Muszę między innymi zmienić lekarza rodzinnego, ginekologa, stomatologa, itp
Może możecie polecić mi dobrą przychodnię/lekarza na terenie Rumi, bo jak już będę się przepisywać to wolałabym kogoś sprawdzonego niż "chybił-trafił" :)
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
Niedawno przeprowadziłam sie do Rumi i jestem w trakcie załatwiania wszystkich związanych z tym formalności. Muszę między innymi zmienić lekarza rodzinnego, ginekologa, stomatologa, itp
Może możecie polecić mi dobrą przychodnię/lekarza na terenie Rumi, bo jak już będę się przepisywać to wolałabym kogoś sprawdzonego niż "chybił-trafił" :)
Z góry dziękuję za wszystkie opinie.
Ja mieszkam w Janowie i należę do przychodni Panaceum, mój lekarz rodzinny to dr. Wolska. Jest tu też dentysta np. dr. Romanowska, oczywiście zapisy na conajmniej m-c przód. Ginekolog jest tylko w przychodni w Rumi ale oczywiście musisz się także dużo wcześniej zapisywać na wizytę.
dr. wolska znam mnie od dziecka i choć czasami się na nią wściekam za to że nie daje mi zawsze antybiotyków to jestem zadowolona, daje skierowania jak potrzebujesz. ta dentystka Romanowska to wg. mnie najlepszy osiągalny z kasy chorych lekarz, ja jednak chodzę prywatnie, także do ginekologa
Ja jestem zapisana do przychodni przy ulicy Derdowskiego 24, lekarz rodzinny to dr Kulaszewicz - bardzo fajna babka, a jesli chodzi o ginekologa to w tej samej przychodni dr Skoczke (niestety nie nalezy on do przychodni - wynajmuje tam tylko gabinet - badanie podst. 25 zł, cytologia - 10 zł). Opinie są różne, jedni są bardzo zadowoleni inni nie. Ja chodze do niego już 7 lat i jestem bardzo zadowolona.
Inny specjaliści( równiez ginekolog, okulista, urolog ipt) w przychodni na przeciwko (Derdowskiego 23)
Inny specjaliści( równiez ginekolog, okulista, urolog ipt) w przychodni na przeciwko (Derdowskiego 23)
jesli chodzi o lekarza rodzinnego to mój mąz chodzi do dr Mormon, przyjmuje w przychodni na Janowie ale od listopada przenosi sie do nowo powstałej na ul. Piusudzkiego (koło pizzerni Verona) jest z niej bardzo zadowolony ja też sie do niej przepisuje. Co do ginekologa to chodze prywatnie w Redzie, a stomatolog w Gdyni Chyloni.