Widok
Alice wykonuje makijaz kosmetykami profesjonalnymi jak: Malu-Wilz, MAC Cosmetics a takze Channel, Lancome. Podaj mi swoja date slubu a ja napisze Ci na e-maila informacje dotyczace makijazu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Mej termin 16 lipca jest w miare ok, chyba dlatego ze nie ma literki "r" w nazwie miesiaca:-) (ja tez mialam w lipcu). Dzieki Bogu jestem nadal happy. Reszte czyli oferte powinnas miec, jesli mnie pamiec nie zawodzi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Aaska z przykroscia musze napisac, iz w okolicach tego terminu bede za granica. Jest to pewne na 90%. Na 100% bede wiedziala w lipcu.
Pozdrawiam i przepraszam:-(.
Anjja. odp. poszla na e-maila.
Pozdrawiam i przepraszam:-(.
Anjja. odp. poszla na e-maila.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Witam Was wszystkie, Pisze w zwiazku z wiadomosciami, a dokladniej odpisywaniem na nie. Wiec obiecuje, ze na wszystkie odpowiem, aczkolwiek ostatnio mam bardzo malo czasu.. jedynie wieczorem, kiedy mam opieke nad corka (syn). Postaram sie odpisac dzisiaj wieczorem.
Dziekuje za wyrozumialosc i zainteresowanie.
Czigra, prosze o "rozmiar" udka:-)
Pozdrawiam.
Dziekuje za wyrozumialosc i zainteresowanie.
Czigra, prosze o "rozmiar" udka:-)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
tel. kom. 0 510 082 655
Witaj, chodziłam po salonach kosmetycznych w moich okolicach (Wrzeszcz) i jakos nie jestem przekonana.Chyba najbezpieczniej jest zaufać dziewczynom które już u Ciebie się upiększały w ten wielki dzien. Bardzo poporoszę o cennik. Ślub mam 27sierpnia o godz.19 wiec "malowanko"planuje raczej po południu
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
jeśli ktoś dojezdza kolejką to sephora jest blisko Empiku w gd. głownym .....koło sephory jest , drogeria natura( No wiecie ten mały pasaz handlowy przy dworcu głownym...hę nie wiem czy kumacie o co mi chodzi:(:(??? A makijaż jest gratiś ,zawsze w poniedziałki można skorzystac z usług.Trzeba sie tylko wcześniej umówić ,mnie malowała pani Ania:)

hej Sabra!!!
lacze sie z Toba w naszej odmiennosci :oP
ja rowniez nie maluje sie u Wizy, chociaz nie watpie, ze ladnie to robi. Nie dlatego, ze przespalam, przegapilam czy cós, ale po prostu nie.
mam wszystko zamowione w jednym salonie - pazurki, makijaz i fryz i o to chodzilo :-) jak sie pojawie o 9 rano to wyjde o 13 hihi...
lacze sie z Toba w naszej odmiennosci :oP
ja rowniez nie maluje sie u Wizy, chociaz nie watpie, ze ladnie to robi. Nie dlatego, ze przespalam, przegapilam czy cós, ale po prostu nie.
mam wszystko zamowione w jednym salonie - pazurki, makijaz i fryz i o to chodzilo :-) jak sie pojawie o 9 rano to wyjde o 13 hihi...
Dla zainteresowanych podaje numer tl do Sephory-763-56-20... ja nie mówię że to rewelacja ale warto spróbowac ,a to nic nie kosztuje..a wdniu ślubu pani dojezdza do domku:):)
Czesc Elajza
ja już na wizę się nie załąpałąm ,widziałam jej dzieła:) i podobały mi się :) No ale już się umówiłąm się już i jestem zadowolona:0Ja w przeciwieństwie do ciebie wszystko mam gdzie indziej...hihi fryzurka jeszcze nie wiem ( gdynia lub wrzeszcz ) makijaż w domku:) a pazurki dzień wcześniej jeszcze nei wiem gdzie ale moze mi mmegi pomoze jak się odezwie :)

Czesc Elajza
ja już na wizę się nie załąpałąm ,widziałam jej dzieła:) i podobały mi się :) No ale już się umówiłąm się już i jestem zadowolona:0Ja w przeciwieństwie do ciebie wszystko mam gdzie indziej...hihi fryzurka jeszcze nie wiem ( gdynia lub wrzeszcz ) makijaż w domku:) a pazurki dzień wcześniej jeszcze nei wiem gdzie ale moze mi mmegi pomoze jak się odezwie :)