Widok

do Wizy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiza, jesteś rewelacyjna!!!
Patrzę i patrzę na siebie i nie mogę się napatrzeć.
Świetny makijaż!!! Przyłożyłam gorsecik do buźki i pasuje idealnie.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, chodziłam po salonach kosmetycznych w moich okolicach (Wrzeszcz) i jakos nie jestem przekonana.Chyba najbezpieczniej jest zaufać dziewczynom które już u Ciebie się upiększały w ten wielki dzien. Bardzo poporoszę o cennik. Ślub mam 27sierpnia o godz.19 wiec "malowanko"planuje raczej po południu
Pozdrawiam serdecznie
Hej dziewczyny ,ja niestety nie załąpałam się do wizy ,bo za pózno sie zdecydowałam..;(;( ale moge w am polecić pania .anie która maluję w gdansku w Sephorze .Trzeba sie umówić zawsze w poniedziałki sa bezpłatne konsultacje....Po dwóch próbach ..sie zdecydowałam :):0..i juz jestem spokojna:)

Hej Sabra :) Czy możesz mnie oświecić, bo ja głuptas nie wiem gdzie jest w Gdańsku Sephora? No i ile kosztuje makijaż u tej Pani oraz czy dojeżdża do domu?
hej wiza!
Czy termin 16 lipca masz jeszcze wolny???

Mej termin 16 lipca jest w miare ok, chyba dlatego ze nie ma literki "r" w nazwie miesiaca:-) (ja tez mialam w lipcu). Dzieki Bogu jestem nadal happy. Reszte czyli oferte powinnas miec, jesli mnie pamiec nie zawodzi.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Sabra czy te próbne makijaże sa płatne (ile??) i czy trzeba się umawiać, czy moze można przyjsc w poniedziałek bez wcześniejszego umawiania????

nie zawodzi cie, nie zawodzi... ;o)))
Obawiałam sie że się po prostu już "zajęłaś" tego dnia....

Droga Wizo ja planuje ślub dopiero w przyszłym roku, ale chętnie dostałabym Twoje namiary bo nie wiadomo czy nie znikniesz z forum do tego czsu a zachwyty Paniene Młodych są najlepszą rekomendacją i z chęcią bym skorzystała z Twoich usług (oczywiście w przyszłości :)))
jeśli ktoś dojezdza kolejką to sephora jest blisko Empiku w gd. głownym .....koło sephory jest , drogeria natura( No wiecie ten mały pasaz handlowy przy dworcu głownym...hę nie wiem czy kumacie o co mi chodzi:(:(??? A makijaż jest gratiś ,zawsze w poniedziałki można skorzystac z usług.Trzeba sie tylko wcześniej umówić ,mnie malowała pani Ania:)

czesc, czy 13 sierpnia maszwolne? ile kosztuje ta przyjemnosc? Pozdrawiam
ok fajnie wielkie dzięki
hej Sabra!!!

lacze sie z Toba w naszej odmiennosci :oP
ja rowniez nie maluje sie u Wizy, chociaz nie watpie, ze ladnie to robi. Nie dlatego, ze przespalam, przegapilam czy cós, ale po prostu nie.

mam wszystko zamowione w jednym salonie - pazurki, makijaz i fryz i o to chodzilo :-) jak sie pojawie o 9 rano to wyjde o 13 hihi...

Dla zainteresowanych podaje numer tl do Sephory-763-56-20... ja nie mówię że to rewelacja ale warto spróbowac ,a to nic nie kosztuje..a wdniu ślubu pani dojezdza do domku:):)
Czesc Elajza
ja już na wizę się nie załąpałąm ,widziałam jej dzieła:) i podobały mi się :) No ale już się umówiłąm się już i jestem zadowolona:0Ja w przeciwieństwie do ciebie wszystko mam gdzie indziej...hihi fryzurka jeszcze nie wiem ( gdynia lub wrzeszcz ) makijaż w domku:) a pazurki dzień wcześniej jeszcze nei wiem gdzie ale moze mi mmegi pomoze jak się odezwie :)

do góry