Widok

do dziewczyn ktore robia torty

Planuje na swieta zrobic sama tort i ozdoby z masy cukrowej, mam juz kupione wszystko co potrzebne ale brakuje mi wykrawaczek? badz czegos fajnego co pomoze mi zrobic fajny efekt. Moze ktos pomoze i powie gdzie mozna kupic?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Martuchowata - jak Ci się udał tort?
smiesznie :P mam zdjecia gdzies ale u mezaw tel wieczorem wrzucę jak nie zapomne :)
koniecznie wrzuć :)))
Agusia a czym zrobiłaś takie ładne boki od tortu samą kremówka i przez rękaw?
Caroool - chodzi Ci o te "ślimaczki" ze srebrnymi perełkami? to był krem do tortu(Oetker) podbarwiony niebieską galaretką ;) (krem do tego tortu powstawał 3 razy ;) dwa razy z kremówki, trzeci raz z "proszku" ;) tamten dzień był totalnym dniem świra, kiedy mieliśmy do załatwienia ważne sprawy poza domem, a w wolnych chwilach próbowałam robić tort ;) w końcu już chciałam dać za wygraną i wyrzucić biszkopt - skoro i tak nic mi nie wychodziło ;) jak już wieczorem wracaliśmy do domu to Mąż przypomniał sobie o torcie i kremach Oetker do kupienia - moja Mama zrobiła taki krem, ja ozdobiłam tort)

a boki tortu były obsypane niebieską posypką waflową ;] np. http://allegro.pl/posypka-waflowa-10-kolorow-10-g-wafle-dekoracyjne-i2930078396.html
aa czyli chodziło mi o posypkę :) myślałam, że to robiłaś ze śmietany :)

mimo dnia świra wyszedł Ci dużo dużo ładniejszy niż moj ostatnio zamawiany u Czernisa :)

Dzięki:) będę kombinować:)
hehe - dzięki :]

posypkę zamawiałam razem z opłatkiem na Allegro :]
do góry