Widok
moja ma 2,8 i tez mamy wciaz krzeselko w uzyciu w kuchni, jiesci sie spokojnie
w pokoju ma nakladke na zwylke krzeslo :)
ale wlasnie nie bardz wiem jak karmic roczniaka jesli nie w krzeselku :) chyba ze to bardzo grzeczny, zdyscyplinowany i wyjątkowo mało ruchliwy roczniak :)
kup konieczne, z ikei tez jest fajne, a cena przystepna :)
w pokoju ma nakladke na zwylke krzeslo :)
ale wlasnie nie bardz wiem jak karmic roczniaka jesli nie w krzeselku :) chyba ze to bardzo grzeczny, zdyscyplinowany i wyjątkowo mało ruchliwy roczniak :)
kup konieczne, z ikei tez jest fajne, a cena przystepna :)
Agatha jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia na dany temat to daruj sobie tez zgryzliwosci.
Nie ktore dzieciaki sa bardzo ruchliwe i niekoniecznie umieją czy też chcą wysiedziec w krześle dłuższy czas.
Ja mam takie krzesło i polecam ale moj synek jest strasznym wiercipiętą i nie wiem czy wytrzyma w takim krzesle i kazdym innym przy posilku w wieku 3lat może będę musiała za nim biegac..różnie to bywa i rózne rzeczy już widziałam.ale są też takie drewniane krzesełka i nie wiem czy one sa wystarczające dla dzieci 3letnich np ale takiego nie mam wiec mogę się mylić.
Nie ktore dzieciaki sa bardzo ruchliwe i niekoniecznie umieją czy też chcą wysiedziec w krześle dłuższy czas.
Ja mam takie krzesło i polecam ale moj synek jest strasznym wiercipiętą i nie wiem czy wytrzyma w takim krzesle i kazdym innym przy posilku w wieku 3lat może będę musiała za nim biegac..różnie to bywa i rózne rzeczy już widziałam.ale są też takie drewniane krzesełka i nie wiem czy one sa wystarczające dla dzieci 3letnich np ale takiego nie mam wiec mogę się mylić.
Najlepiej kupić krzesełko z mozliwością poxniejszego rozłozenia na krzesełko + stolik - maluch moze przy nim rysowac lub bawić się
* m-cy to juz czas na krzesełko jesli dziecko oczywiscie samodzielnie siedzi
* m-cy to juz czas na krzesełko jesli dziecko oczywiscie samodzielnie siedzi
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Lipunia, ja dokładnie wiem o czym mówisz, nie wyobrażam sobie mojego synka grzecznie siedzącego i jedzącego w krzesełku, a tymbardziej bawiącego się :P jeszcze nie siedzi sam, więc teraz karmie go w bujaczku, a on po 5s siedzenia w nim wykręca się na wszystkie strony i po prostu wyłazi. Także najczęściej karmienie i tak kończy się na kolanach, bo wtedy mogę kontrolować jego ruchy ;-)
myślę, że kwestia dłuższego używania krzesełka zależy od charakteru dziecka
myślę, że kwestia dłuższego używania krzesełka zależy od charakteru dziecka
Gabi, jak będziesz podchodzić do swojego dziecka "on na pewno nie usiedzi", to na 100% nie usiedzi. Nie znam siedmiomiesięczniaka, który byłby zadowolony z krzesełka - skoro sam nie umie siedzieć, to dlaczego miałby być zadowolony z tej pozycji? Nauka samodzielnego, ładnego jedzenia trwa wiele miesięcy. Karmienie przez mamę to zupełnie co innego, niż samodzielne pakowanie sobie pokarmów do paszczy, gdy inni też siedzą przy stole i jedzą.
Poczekaj, aż dziecko będzie dobrze siedziało, kup wygodne krzesełko i spraw, aby dziecko polubiło jedzenie.
Poczekaj, aż dziecko będzie dobrze siedziało, kup wygodne krzesełko i spraw, aby dziecko polubiło jedzenie.
jesli Twoj maluch jest juz wiekszy to odradzam krzeselko z ikei --> ostatnio u kolezanki probowalam Wojtka wpakowac do niego (fakt byla tam jeszcze jakas oslonka aby bylo wygodniej) i ledwo co wszedl. A moj synek do kluskowatych sie zalicza hehe Coreczka kolezanki za to drobniejsza i majac prawie roczek dobrze sobie w tym krzeselku daje rade :)
My kupilismy krzeselko z regulacja wysokosci tak aby moc pozniej zdjac tacke i przysunac wojtka do stolu.
My kupilismy krzeselko z regulacja wysokosci tak aby moc pozniej zdjac tacke i przysunac wojtka do stolu.