Widok

do księgowych ? kadrowych?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy pracując na umowę o pracę, mogę dodatkowo mieć własna działaność gospodarczą, by pracowac na dodatkowy dochód?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście!

Po pierwsze to jak najbardziej "legalne" (nawet ostatnio nas uczyli o tym w szkole)

Po drugie: przykładem może być moja kochana Mamcia: ma umowę o pracę, umowę zlecenie, dwie umowy agencyjne i na dodatek prowadzi własną działalność :)
Trzeba tylko mieć głowę do interesów i potem to już tylko się patrzy, jak pieniążki lecą do portfela.. ups, na konto :)

tak, wówczas cały zus masz opłacany z tytułu umowy o pracę, a z tytułu działalności ospodarczej opłacasz tylko zdrowotne.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
I w ten sposób jest się nawet trochę grosza do przodu :)

e to moze ja tez założe i zaczne szyc legalnie hmmm

Warto przemyśleć Magda!

no ciekawe to jest nie powiem a jak to bedzie jak nie bede miała zadnych zarobków w danym miesiacu?

dzięki dziewczyny
to dobra wiadomośc :)

jak cos więcej będęwiedziała to się pochwalę :)

Powodzenia!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Dieta cukrzycowa- co jeść? (20 odpowiedzi)

dostałam od lekarza zalecenia: - żadnych cukrów, słodyczy, miodu, dżemów - bez węglowodanów...

Poradźcie coś na wypadające włosy :( (15 odpowiedzi)

Dziewczyny, jak w temacie... proszę pomóżcie, bo sama nie wiem co robić. Karmię piersią od 5ciu...

do góry