Widok

do mężatek - kamerzysta

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochanę mężatki, które miały już okazję obejrzeć film ze swego wesela i były nim zachwycone - proszę o kontakt do kogoś, kto nakręci i zmontuje nasz ślub i wesele w sposób profesjonalny, bez animacji pod postacią latających serduszek/ gołąbków/ obrączek itd., bez podkładania muzyki nie wiadomo skąd pobranej, bez przeszkadzania gościom w zabawie itd.
Wiem, że ten temat przwijał się 100 razy, ale nie jestem w stanie wyłapać z relacji z wesela informacji o kamerzystach.
Będę wdzięczna za namiary na sprawdzonych fachowców z dobrym gustem i pomysłami.
Pozdrowionka!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam Pana Ireneusza Jezierskiego, którego już kiedyś reklamowałem na tym forum.
Sprawa jest prosta - film z wesela ( nie tylko nasz ale i znajomych ) jest super, ze wszystkim można się dogadać co do wyboru scen czy "podkładu muzycznego". Po prostu profesjonalnie i tak jak chcieliśmy.
Telefon do Pana Irka 601.652.115
A jak ktoś nie wierzy a chce obejrzeć nasz film z wesela to zapraszam do Wejherowa - mogę zaprezentować jakieś części ;)
Pozdrowionka
e-mail: videoas@plusnet.pl
WWW: www.videoas.prv.pl
my będziemy mieli kamerzystę z tej firmy...
jest sprawdzony ...nagrywał ślub i wesele u mojego przyszłego męża siostry...

My zamówilismy u kamerzysty wersje "upiększoną" i jedną bez obróbek, bez podkladów i wstawek, taką "roboczą". Pewnie za kilka lat jak sie zachce obejrzec film, to chetniej obejrzymy tą nie obrabianą, a nie tą na której podkłady i jakies napisy wstawiane :)

Dzięki Kaśka!!!:)

VideoManie, nie rozumiem powodu, dla którego mnie Pan zaatakował - skonkretyzowałam swoje oczekiwania i chciałabym skorzystać z doświadczeń dziewczyn z forum, które miały już okazję skonfrontować obietnice panów kamerzystów z końcowym efektem ich pracy. Przyzna Pan, że może się zdarzyć, że roztaczane wizje nie pokrywają się z rzeczywistością...?

Ponieważ na krótko przed ślubem doszłam do wniosku, że mogę żałować wcześniejszej decyzji podarowania sobie takiej usługi, nie mam niestety czasu, żeby pofatygowac się do paru firm, które się tym zajmują.

Posądzanie mnie o skąpstwo jest doprawdy przesadą! Nie uważam, żeby 1.000 złotych było skromną sumą. Zdaję sobie sprawę, że kamerzysta oprócz nakręcenia ceremonii i imprezy, musi poświęcić niemało czasu na zmontowanie tego w zgrabną całość, ale są też ludzie, którzy za tę kwotę ciężko pracują przez cały miesiąc!

Wypraszam sobie takie ataki ze strony osób niepytanych o zdanie.

ja widzialam film krecony przez Maribu i wiem, ze to jest wlasnie powod, dla ktorego zupelnie zrezygnowalismy z zawodowego kamerzysty :o)

ale o gustach sie nie dyskutuje, wiec jezeli nie znamy swojego gustu nie powinnysmy mowic, ze ten czy tamten jest boski albo fatalny. bo ktos inny moze miec zupelne inne zdanie na ten temat

Nie rozumiem takiego podejścia. Film to kwestia gustu - jednym się podoba jedno innym drugie, a jeszcze kto inny stwierdzi że poprzednie dwa to chała - każda ocena jest subiektywna. Nieco fatygi - odwiedź kilka firm zajmujących się filmowaniem.

Jeżeli tak bardzo skąpisz - za 1000 zł może kogoś dobrego znajdziesz, i uważasz że film może stać sie porażką to może od razu zrezygnuj. Miałem niejednokrotnie młodych którzy chcieli film i zdjęcia, ale się wahali, w końcu po zastanowieniu się wybierali same fotki.

Pomyśl, spędź nieco czasu w firmach które oferują usługi Video i mądrze wybierz.
Pamietaj nie każdy musi mieć film, tak jak nie każdy chce mieć zdjęcia.
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=49127&t=49122
firma maribu z Gdyni Chylonii, polecam
hexe, ja również poproszę o namiary...
Hexe ma droga, jasne, że chcę, ale nie zapomnij szepnąć słówka po obejrzeniu - czy byliście w pełni usatysfakcjonowani usługą pana:) Bo jak mam zapłacić tysiaka i mieć z tego byle co, to ja się bez kamery obyć mogę, aczkolwiek chciałabym mieć ładną pamiątkę dla stadka wnucząt;)

Inne Panie i Panowie niech też podrzucają namiary!

czigra slonko, my dzis lub jutro odbieramy nasz filmik, bo nasz kamerzysta juz dzwonil ze jest gotowy. Poki co widzialam tylko kawalek zmatowanego filmu (jak mu dowozilismy fotki z dziecinstwa na wstep - ale ta opcje sami sobie zazyczylismy), oraz filmiki ktore nam pokazywal jak szukalismy kamerzysty na nasze wesele - i podobalo mi sie. Generalnie jest to hobbysta ktory kreci filmy poniewaz go to fascynuje i lubi to i wg mnie robi to z zamilowaniem. Mam wrazenie, ze robi wszystko tak jak para mloda sobie tego zyczy - dobor muzyki, ustalanie co ma byc a czego nie na filmie (na to tez masz wplyw), ale mozna sie tez zdac na jego gust i dac mu wolna reke.
Namiary podam Ci na priva - jesli chcesz (pan jest z Gdyni).
buziakosy wielkie!

rownież poproszę (najlepiej na priv - żeby nie wywoływać kłótni pomiędzy konkurencyjnymi firmami :) ) namiary na DOBREGO kamerzystę - najchętniej od osób, które odebrały już filmy ze swojego wesela i są skłonne podpowiedzieć na co zwrócić uwagę i jakich błędów uniknąc przy wyborze kamerzysty.
do góry