Widok

do wszystkich forumek...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam!
dawno się nie odzywałam, ale juz nie mogę tak spokojnie na to patrzeć...
Kiedy tu trafiłam, to się ogromnie ucieszyłam, że moge popisac sobie z dziewczynami, który tak jak ja niedługo mają ślub i wesle, że możemy sobie doradzić i wymienić się doświadczeniami, ale widze, że to forum coraz bardziej nie przypomina swojej tematyki.
Człowiek boi się odezwać, o cos zapytać, bo to pytanie może innym nie odpowiadać i od razu zostanie wysmiany. Nie wiem, czy to robią osoby naprawde zainteresowane tym forum, czy przypadkowe osoby, którym się nudzi w wakacje...ale szanujmy się nawzajem. Każdy ma inny gust, inne zainteresowania.
Czasami ktoś zaczyna wątek i zamiast na niego odpowiadać, to widac tylko kłótnie i wyzwiska, tak chyba nie powinno być...
pozdrawiam
ania
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W 100% zgadzam sie z Tobą!!! Zaglądam na to forum od września bo tak mnie to wciągnęło ale niestety ostatnio coraz rzadziej bo to co sie tu dzieje przekracza ludzkie pojęcie :((( Az nie chce sie czytac...

image
no nie nastepna!przestancie z tymi haslami "badzmy dla siebie mile" itd....
nie rozumiem ktosikkk po co w ogole wchodzisz na to forum?? kto Cię tu zapraszał? nie ma Twoich innych wypowiedzi niz obrazy, więc mam prośbe: Ty nie odpowiadaj na moje posty, więc i ja na Twoje nie będę odpowiadała...
image
no comment...

image
hehehehe nie ma moich wypowiedzi!!!!
Nawet nie wiesz ze Ty korzystalas z moich rad i pomocy tylko pod innym nickiem bylam.

i nie mam nic osobiscie do Ciebie tylko ze te powtarzajace sie watki "a kiedys to bylo tak...." i " a teraz tylko takie niemile jestescie" to naprawde bez sensu

pozdrawiam Cie Anusia
to ciekawe, dlaczego zmieniła/eś swój nic...
p.s. to mój ostatni post do Ciebie, więcej nie odpowiadam na takie bzdury...
image
mazs rację, słowa nie mozna napisac bo zamiast zajmowac sie odpowiedziami na temat ludzie zaraz cie krytykują i wyzywają od jakiś tam, a po co niech każdy pyta o co chce i niech każdy odpowiada jak chce, po co wprowadzac taka atmosferę, moż eniektórzy robią to specjalnie???
lepiej pomijac tematy niz wdawac sie w zbedne dyskusje.

TO FORUM ma nam słuzyc i pomagac dobrze przygotowac do najpiekniejszego dnia w naszym zyciu, a nie obrazac sie nawzajem.

Ślub 27 sierpień 2005
image
wiecie co, ja tam mam odmienne zdanie... wcale nie zauważyłam aby było gorzej na forum niz dawniej. Może po prostu fajne babki, które tu się udzielały, wyszły za mąż i nie zaglądają do nas. Stąd ta różnica. (czytaj: brakuje ich tutaj)
poza tym uważam, że zawsze był ktoś, kto potrafił w chamski sposób odpowiedzieć na posta. Sama jak mam kiepski humor to też czasem bywam ironiczna, ale bez przesady! CHyba nie jesteście z cukru i potraficie się obronić przed psychicznym molestowaniem ;-) wystarczy przymrużyć nieco oko na zaczepki i brać z forum to co najlepsze!
BEKSELALE!!!!! wyluzujcie....

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
sa, sa... tylko moze sie nie udzielaja jak kiedys :o) ale sa nadal na biezaco.
w koncu teraz dzielimy czas na dwa Fora ;P

do góry