Widok

dobra kosmetyczka-Gdynia?

Witam. Może któraś z Was wie gdzie jest dobra kosmetyczka w Gdyni-najlepiej Główna lub Grabówek-będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Witominie w centrum Witawa, salon Madame i tam pani Małgosia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
polecam Gabinet Natalia, pracuje w nim Pani Mariola jest naprawdę rewelacyjna, chodzę do niej już od nastolatki, wygrała konkurs Ireny Eris. Gabinet ma w Gdyni koło hali w 2 wieżowcu-na bloku wielki zielony szyld. Ma tez stronę internetową.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Chylonia , Studio Body, P. Iwona - SUPER
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
polecam P.Kasie aktualnie nie wiem w jakim gabinecie przyjmuje ale tez niektore mniejsze zabiegi robi w domu. Jest sympatyczna i delikatna:) podaje numer 608043694
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
PAni Bogusia- primavera na 10-litego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to może napiszcie jeszcze za co jesteście takie wdzięczne polecanym kosmetyczkom. Ja np. chcialabym isc na kwasy i oczyszczanie twarzy. Z doświadczenia wiem, ze najlepsze są te które prowadzą male salony. Z racji przykladania sie do zabiegu i rewelacyjnych efektów terminy mają wypelnione i nie mają pootrzeby się reklamować.
W gdyni jestem od niedawna, ale koleżanki tu mieszkające kilka lat jeżdzą do swoich rodzinnych miejscowosci do sprawdzonych.(szcz, olszt, miastko)
pozdrowienia
m
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pani Agnieszka Afromagia Gdynia

Robi to z wielką pasją i wyczuciem. Super
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
GDYNIA VIS A VIS DWORCA GŁÓNEGO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witaj! Właśnie odkryłam nowy salon w Gdyni Obłużu na ul. Bosmańskiej 118 super miejsce..wszystko nowiutkie! Obsługa miła i profesjonalna! A ręce pani kosmetyczki bajka!Ceny naprawdę niskie jak na taki salon! Polecam!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie byłam zachwycona pracą p. Iwony! niedbale i ciągle spózniona!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie, Pani Mariola jest bardzo dobra kosmetyczką i przy tym ciepła osobą, chodzę do niej już od lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.
A mogę prosić o nr tel. do P. Marioli?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pani Renia - ma salon kosmetyczny na morskiej koło Kauflanda (tam gdzie solarium hellada). Chodzę do niej od 2 lat, głównie właśnie kwasy i oczyszczanie plus zabiegi na dłonie. Jestem bardzo zadowolona - mam cerę bardzo problematycznmą bo cierpię na atopowe zapalenie skóry i to byl pierwszy salon, gdzie dobrano dobrze kosmetyki dla mnie.
Tu są namiary:
http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Kosmetyczny-o33341.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
instytut estetyczny w Gdyni na ulicy Batorego ale od strony 3go maja. Pani Ani nie okresliłabym mianem kosmetyczki ale prof zw dr hab dbania o cerę. Ona nie mizia maseczkami, diamentową szlifiereczką... ona rozwiązuje problemy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja od 3 lat korzystam z usług Pani Moniki przebyłam za nią pół trójmiasta, obecnie w Gdyni na Obłużu ul Cechowa w studiu Anny Lisewskiej.
Serdecznie polecam ta kobieta zna się na rzeczy, ma odpowiednie wykształcenie i ręce które leczą!
Polecam serdecznie
http://www.scarlet.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja ci moge odradzic mierna kosmetyczke w rococo za c.ch batorym krzywo przekuwa uszy nie dbale maluje pazurki starymi lakierami TRAGEDIA
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo za tak miłe słowa... :-))

* Specjaliści od problemów z cerą ! *
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Studio Wenus. Pracuje tam pani Marta, ja zjawiam się u niej co miesiąc. Gdynia grabówek 176/184 Morska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam panią Ewę z gabinetu Selena na Cisowej, tutaj jest link http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Urody-SELENA-o37560.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry