Widok
I jako studentka psychologii będziesz udzielać porad, tak? Z dysleksją czy bez to co zamierzasz robić (oczywiście uważam to za marną prowokację, ale to moja sprawa::)) nijak ma się do etyki zawodu... no ale może jeszcze za młoda jesteś "stżem", żeby o czymś takim słyszeć.
I rozumiem, że jesteś świadoma całej swojej odpowiedzialności za swoje (wyimaginowane) kompetencje. I w razie co poniesiesz konsekwecji swojego "doradzania". Boże, co kpina :), że też w ogóle Ci cokolwiek odpowiadam.
Weź idz na piwo, albo do biblioteki poczytaj, na spacer, a nie ośmieszaj ludzi, którzy podchodzą do pewnych spraw poważnie.
I rozumiem, że jesteś świadoma całej swojej odpowiedzialności za swoje (wyimaginowane) kompetencje. I w razie co poniesiesz konsekwecji swojego "doradzania". Boże, co kpina :), że też w ogóle Ci cokolwiek odpowiadam.
Weź idz na piwo, albo do biblioteki poczytaj, na spacer, a nie ośmieszaj ludzi, którzy podchodzą do pewnych spraw poważnie.
piszcie śmiało ludzie nie trzeba się sugerować opinią jakiejś baby która się mądrzy a palcem nie kiwnie by komu kolwiek pomóc a no przecież ruszy palcem i jej lakier odpryśnie z paznokcia .
bo po co pomagać?
ogłoszenie nadal aktualne i porady udzielam za darmo ;);)
a jak ta pani dwa ogłoszenia wyżej twierdzi że to złe to ma problem bo ja wiem co robię i nikomu krzywda się nie dzieje gdy odpowiadam na zadane mi pytania .
bo po co pomagać?
ogłoszenie nadal aktualne i porady udzielam za darmo ;);)
a jak ta pani dwa ogłoszenia wyżej twierdzi że to złe to ma problem bo ja wiem co robię i nikomu krzywda się nie dzieje gdy odpowiadam na zadane mi pytania .
Co sądzicie na temat przedłużania włosów? http://www.mango.pl/uroda/pielegnacja_wlosow/hair_do_doczepiane_wlosy_krecone np taka metoda jak ta?
Też jestem dyslektyczką ale po latach ciężkiej pracy nie robię literówek w języku polskim. W językach obcych zdarza mi się to aczkolwiek również nad tym ciężko pracuję aby nie popełniać błędów ortograficznych. Więc nie rozumiem tłumaczenia pt. "mam dysleksje więc mam wyj*bane". Może do szkoły średniej się czepiali ale na studiach nie obchodziło to nikogo i obniżali mi oceny z tego tytułu. Więc jeśli tak podchodzi do tego przyszła pani psycholog to najwidoczniej tak samo podchodzi do nauki swojego zawodu. W związku z tym najpierw się weź dziewczyno za książki a potem popisuj się swoją wiedzą.