Widok
Bardzo wam dziękuję dziewczyny. do któregoś z wymienionych się udam.To nasza pierwsza wizyta, więc nie znałam żadnego specjalisty ;)
jaga - wymieniłam te najbardzie znane. na liście placowej jest jeszcze sporo innych, eter-med itd.
jest to Medica Polska.
Mój mąż ma taki pakiet dla rodziny oplacany przez zakład pracy, także nie wiem na jakich warunkach nabywa się go indywidualnie.
jaga - wymieniłam te najbardzie znane. na liście placowej jest jeszcze sporo innych, eter-med itd.
jest to Medica Polska.
Mój mąż ma taki pakiet dla rodziny oplacany przez zakład pracy, także nie wiem na jakich warunkach nabywa się go indywidualnie.
domyslałam się ze o medice chodzi, tylko z tego co wiem nie maja oni podpisanej umowy z lux medem..sprawdzilam na stronie, nie ma lux medu w wykazie placówek (gdansk i gdynia), mi na lux akurat zalezalo i dlatego odpuscilam medice szukajac ubezp., chyba ze cos sie zmenilo i na stronie nie maja aktualizacji? jestes pewna ze luxmed wchodzi w sklad ubezpieczenia?
w momencie kiedy dzonila na infolinie Medica Polska zeby umowic wizte do Lux Med zostalam poinformowana ze umowa jest zawieszona od 1 lutego, sama zaplacilam za wizyte poniewaz zalezalo mi na wizycie u konkretnego lekarza
trzebeby zadzonic a infolinie Medica Polska i dwiedziec sie czy to tylko chwilowe zawieszenie czy juz nie bedzie w ich ofercie jesli zalezy ci wlasnie na placówka Lux Med.
trzebeby zadzonic a infolinie Medica Polska i dwiedziec sie czy to tylko chwilowe zawieszenie czy juz nie bedzie w ich ofercie jesli zalezy ci wlasnie na placówka Lux Med.
W żadnym wypadku nie polecam Elżbiety Król ze Swissmedu. Bardzo niedelikatna i nieprzyjemna BABA. Nigdy nie spotkałam się z tak beznadziejnym podejściem do pacjenta. Miałam problemy z uszami, by je zbadać, złapała mnie za głowę tak mocno, że miałam wrażenie, że chce mi skręcić kark. "No tak jest uszkodzona błona bębenkowa i co z tego?" Żadnych zaleceń, niczego w związku z tym...
"A na ten katar kupi Pani sobie Cirrus. Cir-rus, czy Pani zrozumiała!?"
Wystarczyło powiedzieć raz - pracuję w aptece...
Zastanawiałam się czy tego nie zgłosić, ale czułam się na tyle źle ze względu na zatoki, że na jej szczęście - darowałam sobie. Naprawdę odradzam. Dała mi skierowanie na zdjęcie zatok, ale nie pojawię się tam więcej.
"A na ten katar kupi Pani sobie Cirrus. Cir-rus, czy Pani zrozumiała!?"
Wystarczyło powiedzieć raz - pracuję w aptece...
Zastanawiałam się czy tego nie zgłosić, ale czułam się na tyle źle ze względu na zatoki, że na jej szczęście - darowałam sobie. Naprawdę odradzam. Dała mi skierowanie na zdjęcie zatok, ale nie pojawię się tam więcej.