Widok

dobry dermatolog najlepiej z gdyni

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dla mnie, potrzebuje sprawdzonego i dobrego dermatologa mam od jakiegos czasu, a raczej od czasu porodu straszne problemy ze skórą. (swedzenie i dziwne plamki przy tym, też się pojawiają itp) Może ktoś pomoże bo pytam znajomych nikt nie wie. A niestety z tymi dermatologami to masakra jakas, żeby dobrego znaleźć to trzeba się naszukac, a nie chciałabym stracić na to majątku.
A moze na NFZ tez jakis dobry by sie znalazl??
Najlepiej z gdyni a jeśli jest jakis fachowiec duzo lepszy w gdańsku tez sie popfatyguję byle znał się na swojej robocie i mi pomógł???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mogę nie polecić - pani z polmedu w Gdyni, wizyta u niej trwa góra 3 minuty ... i wszystko bagatelizuje

Kojarzę że później byłam u dermatologa w Clinice Medica i był o wiele lepszy ale już nie pamiętam nazwiska - na pewno facet.

Bardzo dobra jest pani właścicielka BeuatyDerm - Beata Rogowska czy jakoś tak (już nie pamiętam) ale tam wizyta już więcej kosztowała ...
dr Placek, chyba w Batorym przyjmuje nadal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze ktoś jeszcze coś poradzi???proszę???
ja moge polecic dr Mario Smętek, przymuje na NFZ i prywatnie w Gdańsku na ul. Ogarnej

http://www.trojmiasto.pl/Gabinet-Dermatologii-o9118.html
ja polecam w gdańsku http://www.dermis.pl
dzięki dziewczyny musze koniecznie się wybrac i nie chce chodzic do masy lekarzy i nikt nic nie powie tylko najlepiej odrazu trafic na konkrertnego bo z tym to róznie jest. no a posty, ktore na ten temat były sa juz przedawnione pewnie;(
a moze ktos jeszcze cos podpowie?
szczerze mówiąc mi się wydaje że to może być także jakaś alergia, albo np problemy z tarczycą (czy innymi hormonami po ciąży), więc i tak nie wiadomo czy Ci dermatolog pomoże
no wiem i daltego najpierw pojde zrobic sobie badania krwi na anemi itp i moze skocze do internisty tylko Ci to tez sa masakryczni bo dla nich jak nie ma sie goraczki i nie wiadomo jakich objawow to to oleja niestety u nas tak jest a mnie wkurza takie podejscie bo wiem, ze cos mi jest bo nigdy wczesniej tak nie bylo:(
w clinica medica - Sługocki może, byłam i fakt dobry
możliwe ...
dr sokolowska-wojdylo i tylko ona!!! przyjmuje w kilku miejscach w gdyni, ale na wizyte czeka sie ok miesiaca :(, jednak naprawde warto.
poczytaj sobie opinie na jej temat, moze skontaktuj sie z kims. Polecam z calego serca!!!
http://www.sokolowska-wojdylo.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja kiedyś chodziłam do pana dr. Rotter - miał gabinet na śląskiej albo warszawskiej - zawsze mylę te ulice, lata leczyłam się na trądzik i tego typu rzeczy, dostałam taką kurację, że były super efekty :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry