Widok
Witam goraco zaczne o tego ze wesele prowadze od poczatku do konca. wraz z zabawami i oczepinami. Plan przedstawia sie mniej wiecej.
- Przywitanie Młodej Pary
- Toast oraz odśpiewanie "Sto lat"
- Obiad
- Pierwszy taniec
- Krojenie tortu weselnego
- Podziękowania rodzicom
i wiele innych, także- tanecznych atrakcji!
- Oczepiny
Para Młoda decyduje o rodzaju przywitania, pierwszym tańcu, muzyce i
konkursach. Przy tej okazji zawsze zachęcam do podania mi listy
utworów, na których szczególnie Wam zależy. Wiadomo, miłe wspomnienia
zazwyczaj łączą i kojarzą się z muzyką. Nie bez znaczenia jest to, czego
byście nie chcieli. Nie zapominam także o tradycyjnych hitach weselnych na ludową nutę, wyłącznie w dobrych wykonaniach. Umiem
dopasować się do towarzystwa, zarówno w zapowiedziach, zabawach i
doborze samej muzyki. Gram wyłącznie taneczne, znane przeboje, zarówno polskie, jak i zagraniczne. Jak bawić się będzie towarzystwo-
trudno przewidzieć przed weselem. Nie ma wesela takiego samego, każde jest inne. W krótkich przerwach na posiłki
"grane" (prezentowane) są utwory instrumentalne, zaś z czasem utwory do
śpiewania. Konkursy organizowane są w momencie, gdy goście bawią się, nie zaś gdy jedzą...
Kolejnym atutem prezentera-wodzireja jest jakość utworów z płyt
kompaktowych i oryginalne ich wykonania. Praktycznie żadnych minusów,
a za konsoletą jest jedna osoba, a nie cały zespół.
Takze zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.djkubus.keep.pl.
poozdrawiam i czekam na kontakt lub inne pytania pod telefonem (605434569) lub na emaila.
koszt wesela + zabawy + oczepiny = 850 zl + dojazd
- Przywitanie Młodej Pary
- Toast oraz odśpiewanie "Sto lat"
- Obiad
- Pierwszy taniec
- Krojenie tortu weselnego
- Podziękowania rodzicom
i wiele innych, także- tanecznych atrakcji!
- Oczepiny
Para Młoda decyduje o rodzaju przywitania, pierwszym tańcu, muzyce i
konkursach. Przy tej okazji zawsze zachęcam do podania mi listy
utworów, na których szczególnie Wam zależy. Wiadomo, miłe wspomnienia
zazwyczaj łączą i kojarzą się z muzyką. Nie bez znaczenia jest to, czego
byście nie chcieli. Nie zapominam także o tradycyjnych hitach weselnych na ludową nutę, wyłącznie w dobrych wykonaniach. Umiem
dopasować się do towarzystwa, zarówno w zapowiedziach, zabawach i
doborze samej muzyki. Gram wyłącznie taneczne, znane przeboje, zarówno polskie, jak i zagraniczne. Jak bawić się będzie towarzystwo-
trudno przewidzieć przed weselem. Nie ma wesela takiego samego, każde jest inne. W krótkich przerwach na posiłki
"grane" (prezentowane) są utwory instrumentalne, zaś z czasem utwory do
śpiewania. Konkursy organizowane są w momencie, gdy goście bawią się, nie zaś gdy jedzą...
Kolejnym atutem prezentera-wodzireja jest jakość utworów z płyt
kompaktowych i oryginalne ich wykonania. Praktycznie żadnych minusów,
a za konsoletą jest jedna osoba, a nie cały zespół.
Takze zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.djkubus.keep.pl.
poozdrawiam i czekam na kontakt lub inne pytania pod telefonem (605434569) lub na emaila.
koszt wesela + zabawy + oczepiny = 850 zl + dojazd
Kilka lat temu, swietnie bawilam sie na Weselu prowadzonym przez DJ Gucia i z czystym sumieniem moge go GORACO polecic - dostosowuje sie do gustow muzycznych gosci (kolo 3 rano, Panna Mloda bawila sie przy techno :P) i swietnie prowadzi cale przyjecie Weselne (nie wspominajac juz o oczepinach - to byla bajka). Niestety nie mam kontaktu, ale gdyby Ci bardzo zalezalo, na pewno ma go wlasciciel Domu Nauczyciela przy ul.Uphagena w Gdańsku.
Trafiłem tu przypadkowo szukając namiarów na pewnego dj'a i trafiłem na wzmiankę o Dj'u Malko. Potwierdzam, Marek jest świetny :) Gdy 22 lata temu zaczynałem grać jako Dj , uczył mnie fachu, tzn doskonalił ;) ..... leci ten czas ;) Cały czas pracuję w branży i osobiście nigdy nie słyszałem żadnej negatywnej opinii ani reklamacji na jakiekolwiek wesele Marka, a wręcz przeciwnie, same bardzo dobre. Gdyby ktoś uznał, że bezpodstawnie reklamuję tu Marka to proszę poświecić więcej czasu i osobiście sprawdzić opinie w miejscach gdzie grał. Gdyby ktoś miał kłopot z kontaktem proszę napisać, chętnie pomogę się z Markiem skontaktować. speedks@wp.pl
Wiatm serdecznie,
ja polecam wodzireja Michała - jest doświadczony i bardzo kontaktowy a przy tym profesjonalny - pojawia się we fraku i robi to ogromne wrażenie - na mnie i naszych gościach zrobił !!!
(prowadzi wesela również w języku angielskim)
jeżeli jeszcze kogoś szukasz - to napisz szu@o2.pl- podam Tobie szczegóły
ja polecam wodzireja Michała - jest doświadczony i bardzo kontaktowy a przy tym profesjonalny - pojawia się we fraku i robi to ogromne wrażenie - na mnie i naszych gościach zrobił !!!
(prowadzi wesela również w języku angielskim)
jeżeli jeszcze kogoś szukasz - to napisz szu@o2.pl- podam Tobie szczegóły
Ja jako fotograf byłem na wielu weselach gdzie byli dj wodzireje . I moge polecić DJ Gucia .
My również polecamy DJ`a Gucio.
Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.
Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
nie wiem dlaczego nie polecacie dj roberta,ale ja jestem z niego bardzo zadowolona,prowadzil nasze wesele miesiąc temu.goscie tez byli zachwyceni jego prowadzeniem,puszczaną muzyką,konkursami,karaoke.wybrałam go,ale po przeczytaniu opini na jego temat na weselniku trochę się przeraziłam,ale podzeszłam do tych opini z dystansem i nie żałuję.dzięki niemu mieliśmy super wesele.ja gorąco polecam dj Roberta.
Zdecydowanie polecam DJ Wodzireja Camillo .Przyjechał do mnie do Wroclawia aż z Bydgoszczy. Ten gość naprawde ma klase . Na moim weselu rozkrecil mi taka impreze, że moje ciotki i wojkowie dosłownie sikali ze smiechu . Gośc przebiera sie za rózne slynne postacie z filmów Jeżeli trzeba to tanczy z goścmi, spiewa sto lat, prowadzi oczepiny itd.Muzykę puszczał taka na jaka mieliśmy ochotę i w dodatku wcale dużo nie skasował. Podam jego numer bo naprawde warto .. tel. 669-020-520. Na imie ma Kamil.
Email: dj.baron@wp.pl
Telefon: 606 524 599
http://baron.gweb.pl/
http://www.planujemywesele.pl/3608-djbaron
Wstępny cennik imprez:
Wesele + poprawiny 40 - 100 osób około 700zł + 300
Poprawiny 40 - 100 osób około 400zł
http://baron.gweb.pl/
Wstępny cennik imprez:
Wesele + poprawiny 40 - 100 osób około 700zł + 300
Poprawiny 40 - 100 osób około 400zł
Email: dj.baron@wp.pl
jak dla mnie to może Dj Robert Jakubek jest dobry ale za to ma horrendalne ceny jak do niego dzwoniłam to rzucił mi za samo wesele bez poprawin cenę 2800 zl uważam ze to lekka przesada bo za to cenę można mieć orkiestrę z 4 grajków ale jak kto uważa jak ktoś ma kasy jak ludu to proszę bardzo my musimy się liczyć z każdym groszem co myślę że nie jest dziwne w dzisiejszych czasach pozdrawiam
To może wbrem osobom polecającym innych, ja zaproszę na moją stronę internetową:)
www.muzykanawesele.net
Życząc miłych poszukiwań...
Pozdrawiam
www.muzykanawesele.net
Życząc miłych poszukiwań...
Pozdrawiam
Ja byłem na weselu gdzie grał dj.baron, zarombisty gość nogi mnie bolały i super się bawiłem. Najbardziej podobały mi się jego różne wstawki z nagraniami np: dla teściowej, teścia dziadków i babci to było miłe i się gościom podobało. Fajne był konkurs z balonami totalny odjazd, młodzi myślałem że pękmom ze śmiechu. Pozd.
Witam serdecznie polecam panstwu pana Kazimierza Hojnę oraz wszystkich ludzi zwiazanych z jego firma pan kazimierz prowadził moje wesele z którego wszyscy byli bardzo zadowoleni pełen profesjonalizm nagłosnienie oswietlenie efekty takie jak banki snieg itp. robia duze wrażenie na gosciach. Oprucz tego miałem przyjemnosć byc na 3 weselech które były prowadzone przez wspołpracowników pana kazimierza i z czystym sumieniem mogę powiedziec klasa swiatowa.
mnie sie kojarzy dobra/profesjonalna/impreza tylko z markiem malko. gral moje srebne wesele w rumi w ..... a pamietam go i nie tylko ja... od zawsze gral tylko w najlepszych lokalach w gdyni i rumi. dlatego dziekuje mu za czadowa imprezke, pozdrawiam i zycze wszystkim szczescia w wolnych teminach p.marka /tel 504960760/ b.zadowlony weselnik stanislaw
Witam serdecznie. Zapraszam na stronkę http://www.the-moments.pl
a ja polecam http://www.djmarecki.pl/index.html
grał u mnie i u koleżanki i to było niezapomniane wesele! :)
grał u mnie i u koleżanki i to było niezapomniane wesele! :)
MŁODE WILKI
Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław
http://www.mlodewilkidj.pl
Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.
Najlepszy sprzęt!!!
Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław
http://www.mlodewilkidj.pl
Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.
Najlepszy sprzęt!!!
wiecie co dziewczeta? w paru sprawach weselnik mi sie przydal, gdy organizowalam wlasne wesele, ale jedna rzecz mnie zastanawia.. czy na weselniku nie zrobilo sie troche cos w stylu... hmm... licytowania sie kto mial lepszego (czyli popularniejszego) dj, elegantszy hotel, tort?Motyle, lampiony, cuda na kiju. Przeciez ten dzien jest radosny i piekny sam w sobie, nie ma co przesadzac :) tort nie do konca wyjdzie? trudno. frytki beda zimne? trudno. Na 99% cos nie wypali. Ale na 99,99% to bedzie dla kazdej z Was piekna noc. Pozdrawiam serdecznie ;)
Bardzo polecam dj MŁODE WILKI! Dwóch młodych chłopaków, jeden jako DJ drugi prowadzi wesele, tzw. wodzirej. Rewelacja, jak widziałam, że na weselu za stołem w trakcie zabawy nie siedzi ani jedna osoba to potwierdziło mnie tylko w przekonaniu że mamy super DJ'ów i na takim weselu nam zależało. Gorąco polecamy!!! Super zabawa do samego rana, dużo śmiesznych konkursów prowadzonych przez wodzireja z super nagrodami a nie symboliczną butelką wódki jak na większości wesel. Na poprawinach zrobili prezentację zdjęć zrobionych podczas wesela, fajny dodatek urozmaicający imprezkę! Jeszcze raz serdecznie polecamy!
Polecam Lecha Radziun!
U nas na poprawinach gral Piotr i wyciagnal 200 osob na parkiet ...
Poprawiny mialy byc do 22 ( od 13) a przeciagnely sie do 24 i jeszcze byli ludzie na parkiecie ( niestety w zwiazku z sala do 22 nie moglismy juz dluzej przeciagac).
Nasi goscie byli zadowoleni - my tym bardziej , po naszym weselu zagral juz na kilku weselach naszych gosci ( a to chyba najlepsza rekomendacja ) i jeszcze jedno moj kolega z litwy powiedzial ze jak syn sie bedzie zenil to sciagnie tego dj koniecznie bo innego sobie nie wyobraza .
Pozdrawiam i zycze udanych wyborow
Gabi
Poprawiny mialy byc do 22 ( od 13) a przeciagnely sie do 24 i jeszcze byli ludzie na parkiecie ( niestety w zwiazku z sala do 22 nie moglismy juz dluzej przeciagac).
Nasi goscie byli zadowoleni - my tym bardziej , po naszym weselu zagral juz na kilku weselach naszych gosci ( a to chyba najlepsza rekomendacja ) i jeszcze jedno moj kolega z litwy powiedzial ze jak syn sie bedzie zenil to sciagnie tego dj koniecznie bo innego sobie nie wyobraza .
Pozdrawiam i zycze udanych wyborow
Gabi
Polecamy Pana Sławomira Stachowiaka! Impreza poprowadzona z klasą i z jajem jednocześnie. Niewymuszone poczucie humoru, profesjonalny sprzęt nagłaśniający, oświetlenie, efekty. Świetne połączenie muzyki z naszej listy życzeń z własnymi propozycjami, razem bawili się i ci starsi i młodsi uczestnicy wesela. Dziękujemy serdecznie Panu Sławkowi i polecamy z całym przekonaniem! Karolina i Krzysiek
z widzianych imprez - zdecydowanie Krzysztofa Kleszczyńskiego
Fotografia http://krawcywizerunku.pl
z dj Robertem Jakubkiem to jakaś dziwna sprawa. Na początku naszych poszukiwań braliśmy również jego pod uwagę. Na forach polecany, zachwalany, a strona www nie działa, telefonów w necie brak. Chyba dj Jakubek jest dla jednej bardzo licznej rodziny skoro famy chodzą, że ma już zajęte terminy na rok do przodu. Niezły marketing - z tego przedmiotu 5.
Plecam Dja Piotra Krumina!!!
http://www.djpiotr.com.pl/
Mieliśmy śłub 15.06.2013r.:)
Super facet!Gra dla Wszystkich! Każdego rozrusza!
http://www.djpiotr.com.pl/
Mieliśmy śłub 15.06.2013r.:)
Super facet!Gra dla Wszystkich! Każdego rozrusza!
DJ a wlasciwie Studio 2000 słupsk...Wodzirej, pan Arek poprowadzil nasze wesele do bialego rana - 20 i 60 latki nie bylo roznicy-kazdy sie bawil..najlepszy wybor jaki moglismy dokonac. Cenowo bardzo przystepnie. Po naszym weselu chetnych na oprawe innych imprez z jego wykonaniem bylo mnostwo! Polecamy! Jest przewspanialy!