Widok

dobry dj-wodzirej kogo polecacie?

Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r. Takiego, który rozrusza towarzystwo i sprawi, że zarówno starsi i młodzi nie będą schodzić z parkietu. Kogo polecacie?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście dj Robert Jakubek, nie ma lepszego :)))))

image

image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 37
polecam Krzyska z(www)FABRYKA DOBREJ ZABAWY(PL)
JEST TO OSOBA GODNA POLECENIA PROWADZI WESELA NA WYSOKIM POZIOMIE

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24
www.prezentermuzyczny.pl - Robert Jakubek - mieliśmy i nie żałujemy :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 28
Witam goraco zaczne o tego ze wesele prowadze od poczatku do konca. wraz z zabawami i oczepinami. Plan przedstawia sie mniej wiecej.

- Przywitanie Młodej Pary
- Toast oraz odśpiewanie "Sto lat"
- Obiad
- Pierwszy taniec
- Krojenie tortu weselnego
- Podziękowania rodzicom
i wiele innych, także- tanecznych atrakcji!
- Oczepiny
Para Młoda decyduje o rodzaju przywitania, pierwszym tańcu, muzyce i
konkursach. Przy tej okazji zawsze zachęcam do podania mi listy
utworów, na których szczególnie Wam zależy. Wiadomo, miłe wspomnienia
zazwyczaj łączą i kojarzą się z muzyką. Nie bez znaczenia jest to, czego
byście nie chcieli. Nie zapominam także o tradycyjnych hitach weselnych na ludową nutę, wyłącznie w dobrych wykonaniach. Umiem
dopasować się do towarzystwa, zarówno w zapowiedziach, zabawach i
doborze samej muzyki. Gram wyłącznie taneczne, znane przeboje, zarówno polskie, jak i zagraniczne. Jak bawić się będzie towarzystwo-
trudno przewidzieć przed weselem. Nie ma wesela takiego samego, każde jest inne. W krótkich przerwach na posiłki
"grane" (prezentowane) są utwory instrumentalne, zaś z czasem utwory do
śpiewania. Konkursy organizowane są w momencie, gdy goście bawią się, nie zaś gdy jedzą...

Kolejnym atutem prezentera-wodzireja jest jakość utworów z płyt
kompaktowych i oryginalne ich wykonania. Praktycznie żadnych minusów,
a za konsoletą jest jedna osoba, a nie cały zespół.
Takze zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.djkubus.keep.pl.

poozdrawiam i czekam na kontakt lub inne pytania pod telefonem (605434569) lub na emaila.

koszt wesela + zabawy + oczepiny = 850 zl + dojazd
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 39
TEXT ŻYWCEM URADZONY ZE STRONY:

http://www.prezenterweselny.pl/wesele.php?kat=8&nazwa=Przebieg wesela&id=14

850 PLN ... NO TAK CHOCIAŻ TANIO...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
850 z poprawinami? to chyba to musi byc desperat bez pracy w tym fachu i niesprawdzony czlowiek .Nie ryzykujcie ludzie!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

DJ Robert Jakubek

Mam ogromny problem ze znalezienie kontaktu do tego dj'a, a tyle osób go poleca! Możecie podać jego numer telefonu lub e-mail na aga.pawelczyk@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
a czy on sie nazywa czarnowski,czy naprawde jest dobry?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Współpracuję z tym Dj'em i potwierdzam pozytywne opinie na Jego temat :) DJ Krzysiek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Witam!

Słyszałam same dobre rzeczy nt pana Roberta Jakubka ale nie mogę znależć jego nr a strona www.prezentermuzyczny.pl nie chodzi :(
Błagam czy ktoś ma kontakt do niego ?

Z góry dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23
a mogłabys podac jakiś kontakt do niego? mam jakis numer ale nie wiem czy aktualny, oraz ile on mniej więcej kosztuje, bo juz wydajemy wiecej chcielismy przeznaczyc
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Polecamy dj-wodzirej marecki z Gdańska. Tak nam się spodobało, że postanowiliśmy dać opinię na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Kilka lat temu, swietnie bawilam sie na Weselu prowadzonym przez DJ Gucia i z czystym sumieniem moge go GORACO polecic - dostosowuje sie do gustow muzycznych gosci (kolo 3 rano, Panna Mloda bawila sie przy techno :P) i swietnie prowadzi cale przyjecie Weselne (nie wspominajac juz o oczepinach - to byla bajka). Niestety nie mam kontaktu, ale gdyby Ci bardzo zalezalo, na pewno ma go wlasciciel Domu Nauczyciela przy ul.Uphagena w Gdańsku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 31
DJ Limahl :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
Witam!

Słyszałam same dobre rzeczy nt pana Roberta Jakubka ale nie mogę znależć jego nr a strona www.prezentermuzyczny.pl nie chodzi :(
Błagam czy ktoś ma kontakt do niego ?

Z góry dziękuję
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 25
oczywiscie Robert Jakubek! Rewelacja, ludzie na naszym weselu płakali ze smiechu, każdy wychodził i dziękował, że został zaproszony na tak wspaniałe wesele prowdzone przez Pana Robarta:)!! Najlepsza impreza w naszym życiu - to nasze wesele prowdzone przez Roberta!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 25
Zmijka podaj swojego maila,dam ci parę namiarów!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam!byłam niedawno na weselu u znajomków i ono mieli rewelacyjnego wodzireja,na imię mu było Szczepan:-)tylko tyle wiem,ale koleś był nie do zdarcia!profeska i kultura w każdym słowie i czynie:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
Dj Gucio!!! Mieliśmy go na naszym weselu i zawsze będziemy go polecać. Zero zastrzeżeń, 100% zadowolenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 24
bez 2 zdań Robert Jakubek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 24
Hej czy mogłabyś przesłać chociaż krótki filmik z wesela jak bawią się goście z DJ Guciem? chciałabym go zobaczyć bo chyba chciałabym go u siebie z tego co słyszałam jest świetny:-) moj meil ewelinkap9@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
hej, masz jeszcze namiary na niego? telefon, mail? dzieki!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas na weselu (sierpień 2008) był też dj Szczepan, (nie wiem czy ten sa ale było super, naprwade godny polecenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
Witam. Zauwazylam ze wiele osob pyta sie o kontakt do Dj Roberta i nikt nie chce podac maila. Czyzby to byla jakas tajemnica??? Ja tez prosilabym o podanie maila do tego Dja. Z gory dziekuje. Aga agnes.witczak@hotmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16
My mamy dj Kleszczynskiego, wybralismy go na podstawie opinii na tym forum, wiec zobaczymy :) Ale Pan przy pierwszym spotkaniu bardzo mily i rzeczowy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 20
polecam dj Siwwy - byłam na weselu które prowadził
świetny jest też MC mike
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 18
Ja przyłaczam sie do Dari i tez polecam dj Gucio byłam na dwóch imprezach które prowadził i tak mi sie podobało że sama bedę miała go na swoim weselu.

http://www.andrzej-slusarczyk.pl/
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 24
http://djrav.ovh.org/index.php?id=1,0,0,1,0,0

Polecam z własnego doświadczenia. Prowadził nasze wesele, wszyscy zadowoleni - od najmłodszych do najstarszych (nawet mój dziadek, muzyk, go chwalił:) ), państwo młodzi też zadowoleni, więc polecam!;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
witam

proszę o maila kontaktowego

pozdrawiam

Joanna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
wielu jest dobrych djow
maciek jozefowicz
dj ferdek
dj rysiu - z pizzeri rogata - tego polecam szczegolnie

FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21
U mnie bedzie gral dj Marek Malko. Znam z wczesniejszych imprez...goraco polecam!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 13
Witam,

chcialabym zeby i u nas na weselu gral dj Marek Malko, bylam kiedys na weselu prowadzonym przez niego, niestety nie mam numeru kontaktowego do Pana Marka, czy ktos moglby mi podeslac na adres madzia_ya@wp.pl? Z gory dziekuje bardzo
pozdrawiam
Magda
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15
DJ MAREK Malko gral nasze wesele w Rumi. REWELACJA. tel.504960760
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
U mnie tez gral Pan Marek Malko i wszyscy goscie byli zachwyceni!
Polecam!
image image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
a czy miał on ze sobą światła i jakieś inne sprzęty czy tylko nagłośnienie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trafiłem tu przypadkowo szukając namiarów na pewnego dj'a i trafiłem na wzmiankę o Dj'u Malko. Potwierdzam, Marek jest świetny :) Gdy 22 lata temu zaczynałem grać jako Dj , uczył mnie fachu, tzn doskonalił ;) ..... leci ten czas ;) Cały czas pracuję w branży i osobiście nigdy nie słyszałem żadnej negatywnej opinii ani reklamacji na jakiekolwiek wesele Marka, a wręcz przeciwnie, same bardzo dobre. Gdyby ktoś uznał, że bezpodstawnie reklamuję tu Marka to proszę poświecić więcej czasu i osobiście sprawdzić opinie w miejscach gdzie grał. Gdyby ktoś miał kłopot z kontaktem proszę napisać, chętnie pomogę się z Markiem skontaktować. speedks@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nasze wesele 05.09.09 prowadził Dj Lech Radziun.
Pełen profesionalizm - rewelka :).Super zabawy,śmieszne gadżety i świetny sprzęt (bańki mydlane,światła,dymy itp)
Serdecznie polecamy!!! :)

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32
Wiatm serdecznie,

ja polecam wodzireja Michała - jest doświadczony i bardzo kontaktowy a przy tym profesjonalny - pojawia się we fraku i robi to ogromne wrażenie - na mnie i naszych gościach zrobił !!!
(prowadzi wesela również w języku angielskim)
jeżeli jeszcze kogoś szukasz - to napisz szu@o2.pl- podam Tobie szczegóły
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
smilo mozesz wybrac np. MC Mike:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 19
Ja jako fotograf byłem na wielu weselach gdzie byli dj wodzireje . I moge polecić DJ Gucia .
]Studio Yart / Juliusz Żełudkowski / Youlekart
http://www.studioyart.eu
youlekart@cyberia.pl

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 27
Widziałem w akcji (wesele kuzynki) człeka o imieniu Przemas. Mogę spokojnie go polecić - muzyka dobrana do każdego wieku, fajne zabawy - ogólnie ludzie bawili się OK.
I ma stronę - www.muzykanawesele.net
Tylko czy ma wolny termin....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 21
Polecam dj Krzysztof Kleszczyńskiego
tel. 604 59 77 71

Jest The Best
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
POLECAM:

Maciej Nijakowski 514-517-816

Super gra,super prowadzi, podpasowuje muzyke i konkursy pod gosci.On jest dla gosci w 100%,wyraza swoje zainteresowanie i chec i pełen profesjonalizm w 100000000000000%%:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
Proponujemy profesjonalna konferansjerkę, oraz grę dj-ską, z wysokiej klasy nagłośnieniem oraz oświetleniem.
Serdecznie zachęcamy do zapoznania się ze stroną internetową
www.djalexx.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17
Oczywiście polecam dj Roberta Jakubka grał u nas na weselu 8 lat temu jest rewelacyjny goście płakali ze śmiechu a do dzis mamy płytkę z życzenianiami naszych gości nagraną przez niego Polecam z czystym sercem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 25
My również polecamy DJ`a Gucio.

Dość długo szukaliśmy DJ`a-gównie poprzez internet-co poniektórzy rzucają ceny z kosmosu a nawet próbek muzycznych nie mają...
DJ`Gucia polecił nam kolega i my tez polecamy!
Zaprosiliśmy do współpracy Pana Andrzeja na poprawiny (8 maja 2011). Jest niesamowity-puszcza muzykę adekwatną do towarzystwa, a do tego rozkręca imprezę konkursami, dedykacjami i różnego rodzaju zabawami.
Z czystym sercem polecamy i już zazdrościmy zabawy tym osobom-gdzie będzie grał DJ Gucio.

Dziękujemy
Agnieszka i Piotr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
Opinia została zablokowana przez moderatora
dj Krzysztof Kleszczyński
tel. 604 59 77 71
poprostu jest najlepszy, wszyscy łącznie z gośćmi byliśmy zachwyceni!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 20
nie wiem dlaczego nie polecacie dj roberta,ale ja jestem z niego bardzo zadowolona,prowadzil nasze wesele miesiąc temu.goscie tez byli zachwyceni jego prowadzeniem,puszczaną muzyką,konkursami,karaoke.wybrałam go,ale po przeczytaniu opini na jego temat na weselniku trochę się przeraziłam,ale podzeszłam do tych opini z dystansem i nie żałuję.dzięki niemu mieliśmy super wesele.ja gorąco polecam dj Roberta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
Hek mysza 28

Jezlei masz namiar na Dj Jakubka bardzo prosze o podanie tel na moj adres ginger00004@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
U MNIE BYL DJ KLESZCZYNSKI KRZYSZTOF

PO PROSTU REWELACJA, MLODZI,STARSI-WSZYSCY NA PARKIECIE!!!

POLECAM GORACO
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 23
i pewnie nie ma za duzo pracy bo w karzdym wątku o dj trąbisz tą reklamę!!!!!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas tez bedzie pan K. Kleszczynski ogolnie bardzo sympatyczny człowiek :) po weselu napisze wiecej mam nadzieje ze w pozytywach;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 19
My też mamy Krzysztofa Kleszczyńskiego.... relecja zdamy w połowie sierpnia:) ale mysle ze bedzie ok:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21
Zdecydowanie polecam DJ Wodzireja Camillo .Przyjechał do mnie do Wroclawia aż z Bydgoszczy. Ten gość naprawde ma klase . Na moim weselu rozkrecil mi taka impreze, że moje ciotki i wojkowie dosłownie sikali ze smiechu . Gośc przebiera sie za rózne slynne postacie z filmów Jeżeli trzeba to tanczy z goścmi, spiewa sto lat, prowadzi oczepiny itd.Muzykę puszczał taka na jaka mieliśmy ochotę i w dodatku wcale dużo nie skasował. Podam jego numer bo naprawde warto .. tel. 669-020-520. Na imie ma Kamil.
u mnie 19 01 2007 grał Robert Jakubek powiem Wam ,ze to co zrobił przekroczyło moje oczekiwania,
Perfekcja w kazdym tego słowa znaczeniu!!!!!!!!!!!!11
Z całego serca pokecam.kasia
Email: dj.baron@wp.pl

Telefon: 606 524 599

http://baron.gweb.pl/

http://www.planujemywesele.pl/3608-djbaron

Wstępny cennik imprez:
Wesele + poprawiny 40 - 100 osób około 700zł + 300
Poprawiny 40 - 100 osób około 400zł
Email: dj.baron@wp.pl
Telefon: 606 524 599

http://www.planujemywesele.pl/3608-djbaron
Czy moglabym dostac numer telefonu do dj'a Roberta Jakubka? W jakiej cenie grał?
Pozdrawiam,
Ada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
jak dla mnie to może Dj Robert Jakubek jest dobry ale za to ma horrendalne ceny jak do niego dzwoniłam to rzucił mi za samo wesele bez poprawin cenę 2800 zl uważam ze to lekka przesada bo za to cenę można mieć orkiestrę z 4 grajków ale jak kto uważa jak ktoś ma kasy jak ludu to proszę bardzo my musimy się liczyć z każdym groszem co myślę że nie jest dziwne w dzisiejszych czasach pozdrawiam
Czy to ten DJ z improdance?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
DJ Robert Jakubiak to ten Robert z improdance? Jakies opinie o tej agencji www.improdance.pl? Cyz warto brac u nich caly pakiet? Bo zdjecia na stronie nie wygladaja za dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16
To może wbrem osobom polecającym innych, ja zaproszę na moją stronę internetową:)
www.muzykanawesele.net
Życząc miłych poszukiwań...
Pozdrawiam
http://www.muzykanawesele.net
email: wodzirej@muzykanawesele.net
gg: 1339315
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22
Panie przemysławie wchodząc na Pana stronę mam taki komunikat:

Wirus: HTML:Illiframe (Engine B)

Wiec z bezpieczeństwa dalej nie zagłębiałem się Pana ofertę proszę podesłać ofertę na adres e-mail necron@o2.pl
image
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
DJ Limahl polecam. Ja mam zamówionego na swoje wesele. Bierze 1500 gra do upadłego i nie idzie według schematu. A najlepiej umówić się na niezobowiązujące spotkanie z DJ i pogadać. Wtedy można wyczuć czy zna się na rzeczy.
Pozdrawiam
imageimage
a masz jakiś kontakt ? Oraz pokazywał wam jakieś scenariusze wesela ?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
czy mozesz podac mi nt tel. do niego? dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dj Robert Jakubek!!!!
Lepszego nie znajdziesz
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-piekna-suknie-slubna-rozm-36-ogl2821774.html

Więcej zdjęć na powyższej stronie wraz z kontaktem
DJ Limahl 601-662-420
imageimage
Czy mogę prosić o kontakt do p. Roberta Jakubka?
Ja byłem na weselu gdzie grał dj.baron, zarombisty gość nogi mnie bolały i super się bawiłem. Najbardziej podobały mi się jego różne wstawki z nagraniami np: dla teściowej, teścia dziadków i babci to było miłe i się gościom podobało. Fajne był konkurs z balonami totalny odjazd, młodzi myślałem że pękmom ze śmiechu. Pozd.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 23
adres znalazłam w necie, ja go mam na swoje wesele po spotkaniu zrobił na mnie dobre wrażenie.
Email: dj.baron@wp.pl Telefon: 606 524 599
http://baron.gweb.pl/
:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19
A co sądziicie o dj Piotrze Krumin, bo słyszałam dużo dobrych opini na jego temat i zastanawiam się czy go wynająć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
BARDZO PROSZE O KONTAKT DO DJ ROBERTA JAKUBKA :)

gosiamik@poczta.fm
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19
dj limahl !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Polecam ogromnie Rysia z pizzeri Rogata,bylam na niejednym weselu prowadzonym przez Niego i oczywiscie na moim slubie tez zagra i zaspiewa mam nadzieje:)Prowadzi z reszta nie tylko wesela.To jest czlowiek-orkiestra!Ma wlasny sprzet,mnostwo muzyki i karaoke:)fajne konkursy...
Witam serdecznie polecam panstwu pana Kazimierza Hojnę oraz wszystkich ludzi zwiazanych z jego firma pan kazimierz prowadził moje wesele z którego wszyscy byli bardzo zadowoleni pełen profesjonalizm nagłosnienie oswietlenie efekty takie jak banki snieg itp. robia duze wrażenie na gosciach. Oprucz tego miałem przyjemnosć byc na 3 weselech które były prowadzone przez wspołpracowników pana kazimierza i z czystym sumieniem mogę powiedziec klasa swiatowa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
mnie sie kojarzy dobra/profesjonalna/impreza tylko z markiem malko. gral moje srebne wesele w rumi w ..... a pamietam go i nie tylko ja... od zawsze gral tylko w najlepszych lokalach w gdyni i rumi. dlatego dziekuje mu za czadowa imprezke, pozdrawiam i zycze wszystkim szczescia w wolnych teminach p.marka /tel 504960760/ b.zadowlony weselnik stanislaw
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
bardzo prosze o kontakt namiary na tego dj roberta jakubka jak go tak polecacie a moze kojarzycie czy jest drogi ile mniej wiecej bierze, prosze jak ktos ma jakis kawalek nagrany z nim z wesela na maila fionka1978@o2.pl
2800 zł w przyszłym roku, byliśmy na weselu, które prowadził i od razu podjęliśmy decyzję;) ponad miesiąc temu pierwszy wolny sobotni termin miał w drugiej połowie października
telefon: 606 534 875
Polecam DJ Littler Mario. Prowadził moje wesele 7 sierpnia w Lęborku. Były konkursy dokładnie takie jak chcieliśmy i prowadzone z fajnymi komentarzami Pana Mariusza. Trzeba przyznać, że DJ Little Mario to nie tylko "odtwarzacz" muzyki ale również świetny wodzirej.
Naprawdę polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 28
Witam serdecznie. Zapraszam na stronkę http://www.the-moments.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18
CZY KTOŚ MOŻE ZNA CENY ROBERTA JAKUBKA??? TAK MNIEJ WIĘCEJ... BARDZO PROSZE O INFO !!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25
Chłopie, daj sobie już spokój. Te twoje pytania są po prostu żenujące. Ile kosztuje Jakubek, czy ktoś zna namiary na Jakubka, kto zna tel. do Jakubka. Wydaje Ci się że nikt się nie domyśla że sam się raklamujesz ? Chłopie nie wszyscy są tacy głupi jak myślisz.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jakubek nie potrzebuje się sam reklamować bo on ma bardzo dużo klientów którym zależy na tym aby był na ich weselu. Z ciekawości pytamy si,e o jego ceny bo może już ktoś wie jak to będzie za rok czy dwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 21
ja polecam Dj Lech Radziun!!! grał u nas na poprawiny, był świetny.
image
image
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 24
a ja polecam http://www.djmarecki.pl/index.html

grał u mnie i u koleżanki i to było niezapomniane wesele! :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
no i widzę, że się Pan ostro bierze za konkurencję, he he - krytykuje Pan każdego DJ mającego dobre opinie...
oj dziwne dziwne,
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
a czy ktos kiedykolwiek slyszal o grupie 3miasto dj's team???? bardzo prosze o opinie n aich temat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12
Na naszym weselu grał DJ KAMILOS i poleciłam go moim znajomym. Potrafi rozruszać i starszych i młodszych. Nie jest drogi. Jego mail: kamilos@poczta.fm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
MŁODE WILKI

Dj. Mirołsaw i Wodzirej Radosław

http://www.mlodewilkidj.pl

Profesjonalizm, zaangażowanie i poczucie humoru.

Najlepszy sprzęt!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 23
polecam Maćka Józefowicza.. :)
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12
miałam wesele 30,04,2011r. grał u mnie dj radziun.polecam w 100% fachowiec pierwsza klasa rozruszał wszystkich. robi mnóstwo konkursów, puszcza świetną muzykę. miał ze sobą fajne gadżety.zabawa była do białego rana.serdecznie polecamy iza i krzysiek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Proszę o namiary!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Egipcie wykopali mumię , która w zaciśniętej ręce trzymała glinianą tabliczkę z pismem klinowym , które nie trudno było odczytać :
TO CO PISZECIE TUTAJ - TO JUŻ BYŁO.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
Cześć dziewczyny ja miałam ślub 26.06.2011 w Otominie zabawa była rewelacyjna, a wszystko dzięki DJ PIRAT-om. Grupa składa się z dj-a i wodzireja są naprawdę super goście nie schodzili z parkietu. Przy okazji polecam także Hotel Otomin, jedzenie pyszne, obsługa naprawdę się postarała.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
wiecie co dziewczeta? w paru sprawach weselnik mi sie przydal, gdy organizowalam wlasne wesele, ale jedna rzecz mnie zastanawia.. czy na weselniku nie zrobilo sie troche cos w stylu... hmm... licytowania sie kto mial lepszego (czyli popularniejszego) dj, elegantszy hotel, tort?Motyle, lampiony, cuda na kiju. Przeciez ten dzien jest radosny i piekny sam w sobie, nie ma co przesadzac :) tort nie do konca wyjdzie? trudno. frytki beda zimne? trudno. Na 99% cos nie wypali. Ale na 99,99% to bedzie dla kazdej z Was piekna noc. Pozdrawiam serdecznie ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dj Hans ma tez strone Polecam Gorąco
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bardzo polecam dj MŁODE WILKI! Dwóch młodych chłopaków, jeden jako DJ drugi prowadzi wesele, tzw. wodzirej. Rewelacja, jak widziałam, że na weselu za stołem w trakcie zabawy nie siedzi ani jedna osoba to potwierdziło mnie tylko w przekonaniu że mamy super DJ'ów i na takim weselu nam zależało. Gorąco polecamy!!! Super zabawa do samego rana, dużo śmiesznych konkursów prowadzonych przez wodzireja z super nagrodami a nie symboliczną butelką wódki jak na większości wesel. Na poprawinach zrobili prezentację zdjęć zrobionych podczas wesela, fajny dodatek urozmaicający imprezkę! Jeszcze raz serdecznie polecamy!
DJ Mandaryn - Piotr Golec. Nasi goście byli zachwyceni. Trudno wypowiadać się o tym kto jest najlepszy ale po naszym weselu z pewnością z czystym sumieniem mogę polecić Pana Piotra.
DJ Limahl czy Edi Frenkler
kogo wybrać z tej dwójki? który jest lepszym wodzirejem?
Edi Frenkler - doświadczenie ponadczasowe.Klasa.Multiusługa.
dj malko znany profesjonalista
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Polecam Ediego Frenklera, świetnie poprowadził nasze wesele, zgodnie z naszymi wytycznymi, parkiet pustoszał tylko na posiłki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
ZDECYDOWANIE EDI!!!!! BYŁ NA MOIM WESELU!!!!! (LISTOPAD 2011) PIERWSZA LIGA!!!!!! POLECAM GO W 300%!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Polecam Lecha Radziun!
image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 16
Witam,

Gorąco polecam DJ'a Fredka (djfredek@wp.pl) - świetnie poprowadził wesele, goście (i MY przede wszystkim:)) byli bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17
U nas na poprawinach gral Piotr i wyciagnal 200 osob na parkiet ...
Poprawiny mialy byc do 22 ( od 13) a przeciagnely sie do 24 i jeszcze byli ludzie na parkiecie ( niestety w zwiazku z sala do 22 nie moglismy juz dluzej przeciagac).
Nasi goscie byli zadowoleni - my tym bardziej , po naszym weselu zagral juz na kilku weselach naszych gosci ( a to chyba najlepsza rekomendacja ) i jeszcze jedno moj kolega z litwy powiedzial ze jak syn sie bedzie zenil to sciagnie tego dj koniecznie bo innego sobie nie wyobraza .
Pozdrawiam i zycze udanych wyborow
Gabi
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no i ja P********ka nie dalam kontaktu :

http://djevent.pl/
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
dj siwwy - pełen profesjonalizm, super zabawa z konkursami na poziomie Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
cała armia wspaniałych dj, tylko jak wyglądaja ich licencje i nagrania jezeli chodzi o legalność?????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja gram z samych oryginałów niepotrzebna mi zadna licencja kolego.Jak juz mówisz chyba o tych co z laptopa graja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Wątek starszy niż weselnik , więc po co rozdrapywać strupa ?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam DJ CAMILLO . Rewelka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20
Witam. Czy ktoś podpisywał umowę z DJ Jakubkiem?
Polecamy Pana Sławomira Stachowiaka! Impreza poprowadzona z klasą i z jajem jednocześnie. Niewymuszone poczucie humoru, profesjonalny sprzęt nagłaśniający, oświetlenie, efekty. Świetne połączenie muzyki z naszej listy życzeń z własnymi propozycjami, razem bawili się i ci starsi i młodsi uczestnicy wesela. Dziękujemy serdecznie Panu Sławkowi i polecamy z całym przekonaniem! Karolina i Krzysiek
proszę o pomoc czy ktoś zna jakąś opinię na temat dj roman nalazek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
DJ i wodzirej Młode Wilki - polecam. Wszyscy zadowoleni, super impreza, dobry sprzęt. Więcej szczegółów napisałam na innych forach, więc można poszukać.
Dj Gucio ;) Był na naszym weselu wybrany z polecenia u jak najbardziej sprawdzony i godny polecenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
z widzianych imprez - zdecydowanie Krzysztofa Kleszczyńskiego
z dj Robertem Jakubkiem to jakaś dziwna sprawa. Na początku naszych poszukiwań braliśmy również jego pod uwagę. Na forach polecany, zachwalany, a strona www nie działa, telefonów w necie brak. Chyba dj Jakubek jest dla jednej bardzo licznej rodziny skoro famy chodzą, że ma już zajęte terminy na rok do przodu. Niezły marketing - z tego przedmiotu 5.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Żadna dziwna sprawa. Facet jest po prostu na tyle świetny w tym co robi, że terminy ma pozajmowane na wiele miesięcy do przodu. Sama niedawno rezerwowałam u niego termin na 2014 rok i było już sporo zajętych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dokładnie, my również rezerwowaliśmy p. Jakubka na 2014 i sporo terminów miał zajętych...

Poza tym pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat, a wypowiadają sie tak, jakby byli co najmniej ekspertami z tej dziedziny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
macie jakąś jego oficjalną stronkę ?
Bardzo polecam wodzireja Sczepana Babiucha - ma osobno Dj, który gra muzykę, a on jest tylko do prowadzenia imprezy...elegancki, z wyczuciem, wysoka klasa...za tydzień bawię się na Balu prowadzonym przez niego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
dj tomi wszystko super, prowadzenie i muza ok- polecam 507785511
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Plecam Dja Piotra Krumina!!!

http://www.djpiotr.com.pl/

Mieliśmy śłub 15.06.2013r.:)

Super facet!Gra dla Wszystkich! Każdego rozrusza!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Polecamy dj Sławek Bieniek! :) Umiał rozbawić pokolenie młodsze jak i starsze! :) Wesele trwało do rana! :D Muzyka bardzo różnorodna! Mamy co wspominać!!! :))
o ile jeszcze pracuje Dj Robert Jakubek. Byłam na kilku weselach które prowadził i sama także się na niego zdecydowałam. Rewelacja!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja Polecam na 200 procent, dj tomi 507785511, gra dla wszystkich czyli młodych i tych starszych, fajne konkursy i zabawy, sprzęt też ok wg mnie hheh
DJ a wlasciwie Studio 2000 słupsk...Wodzirej, pan Arek poprowadzil nasze wesele do bialego rana - 20 i 60 latki nie bylo roznicy-kazdy sie bawil..najlepszy wybor jaki moglismy dokonac. Cenowo bardzo przystepnie. Po naszym weselu chetnych na oprawe innych imprez z jego wykonaniem bylo mnostwo! Polecamy! Jest przewspanialy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Szukam godnego polecenia dj'a-wodzireja na wesele. Kogo polecicie? Zależy mi na tym, aby goście bawili się do rana, przy świetnej muzyce i konkursach.
Czytałam tu na forum o panu Kleszczyńskim, niestety, ma już zajęty termin:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
dj mario marcin wasilewski grał na wielu weselach których byłam i u nas w sierpniu tez bedzie grał polecam
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy ten dj Mario ma jakąś stronę?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
604156585 to numer do niego zadzwoń i się dowiesz wszystkiego on jest moim znajomym wiec ja nie szukałam tylko zaklepałam termin Pozdrawiam agnieszka czupryn.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Kasyno (3 odpowiedzi)

Verde Kasyno to platforma, która zapewnia bezpieczne i ekscytujące doświadczenie w grach...

do góry