Widok

dobry dj-wodzirej kogo polecacie?

Szukam sprawdzonego dj-wodzireja na wesele i poprawiny na 03.10.2009 r. Takiego, który rozrusza towarzystwo i sprawi, że zarówno starsi i młodzi nie będą schodzić z parkietu. Kogo polecacie?

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
604156585 to numer do niego zadzwoń i się dowiesz wszystkiego on jest moim znajomym wiec ja nie szukałam tylko zaklepałam termin Pozdrawiam agnieszka czupryn.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ten dj Mario ma jakąś stronę?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
dj mario marcin wasilewski grał na wielu weselach których byłam i u nas w sierpniu tez bedzie grał polecam
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam godnego polecenia dj'a-wodzireja na wesele. Kogo polecicie? Zależy mi na tym, aby goście bawili się do rana, przy świetnej muzyce i konkursach.
Czytałam tu na forum o panu Kleszczyńskim, niestety, ma już zajęty termin:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
DJ a wlasciwie Studio 2000 słupsk...Wodzirej, pan Arek poprowadzil nasze wesele do bialego rana - 20 i 60 latki nie bylo roznicy-kazdy sie bawil..najlepszy wybor jaki moglismy dokonac. Cenowo bardzo przystepnie. Po naszym weselu chetnych na oprawe innych imprez z jego wykonaniem bylo mnostwo! Polecamy! Jest przewspanialy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja Polecam na 200 procent, dj tomi 507785511, gra dla wszystkich czyli młodych i tych starszych, fajne konkursy i zabawy, sprzęt też ok wg mnie hheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
o ile jeszcze pracuje Dj Robert Jakubek. Byłam na kilku weselach które prowadził i sama także się na niego zdecydowałam. Rewelacja!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Współpracuję z tym Dj'em i potwierdzam pozytywne opinie na Jego temat :) DJ Krzysiek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Polecamy dj Sławek Bieniek! :) Umiał rozbawić pokolenie młodsze jak i starsze! :) Wesele trwało do rana! :D Muzyka bardzo różnorodna! Mamy co wspominać!!! :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Plecam Dja Piotra Krumina!!!

http://www.djpiotr.com.pl/

Mieliśmy śłub 15.06.2013r.:)

Super facet!Gra dla Wszystkich! Każdego rozrusza!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
dj tomi wszystko super, prowadzenie i muza ok- polecam 507785511
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
macie jakąś jego oficjalną stronkę ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecamy dj-wodzirej marecki z Gdańska. Tak nam się spodobało, że postanowiliśmy dać opinię na forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Dokładnie, my również rezerwowaliśmy p. Jakubka na 2014 i sporo terminów miał zajętych...

Poza tym pozdrawiam wszystkich forumowiczów, którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat, a wypowiadają sie tak, jakby byli co najmniej ekspertami z tej dziedziny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Bardzo polecam wodzireja Sczepana Babiucha - ma osobno Dj, który gra muzykę, a on jest tylko do prowadzenia imprezy...elegancki, z wyczuciem, wysoka klasa...za tydzień bawię się na Balu prowadzonym przez niego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Trafiłem tu przypadkowo szukając namiarów na pewnego dj'a i trafiłem na wzmiankę o Dj'u Malko. Potwierdzam, Marek jest świetny :) Gdy 22 lata temu zaczynałem grać jako Dj , uczył mnie fachu, tzn doskonalił ;) ..... leci ten czas ;) Cały czas pracuję w branży i osobiście nigdy nie słyszałem żadnej negatywnej opinii ani reklamacji na jakiekolwiek wesele Marka, a wręcz przeciwnie, same bardzo dobre. Gdyby ktoś uznał, że bezpodstawnie reklamuję tu Marka to proszę poświecić więcej czasu i osobiście sprawdzić opinie w miejscach gdzie grał. Gdyby ktoś miał kłopot z kontaktem proszę napisać, chętnie pomogę się z Markiem skontaktować. speedks@wp.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
Żadna dziwna sprawa. Facet jest po prostu na tyle świetny w tym co robi, że terminy ma pozajmowane na wiele miesięcy do przodu. Sama niedawno rezerwowałam u niego termin na 2014 rok i było już sporo zajętych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
z dj Robertem Jakubkiem to jakaś dziwna sprawa. Na początku naszych poszukiwań braliśmy również jego pod uwagę. Na forach polecany, zachwalany, a strona www nie działa, telefonów w necie brak. Chyba dj Jakubek jest dla jednej bardzo licznej rodziny skoro famy chodzą, że ma już zajęte terminy na rok do przodu. Niezły marketing - z tego przedmiotu 5.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
z widzianych imprez - zdecydowanie Krzysztofa Kleszczyńskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dj Gucio ;) Był na naszym weselu wybrany z polecenia u jak najbardziej sprawdzony i godny polecenia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
do góry