Widok

dobry fryzjez rozjasnianie wlosow!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witamn niedawno przeprowadzilam sie do gdanska poszukuje naprawde dobrego fryzjera od farbowania jestem farbowana jasna blondynka ale odrost mam ciemny wiec nie jest to latwe do wykonania
bardzo prosze o polecenie kogos sprawdzonego bo nie ryzykowac idac do kogos calkiem obcego

goraco pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rozjasniam na bardzo jasne,mam jedna sprawdzona fryzjerke w gdyni ktora zna moje wlosy i podjeła sie tego i robi to od lat,zaklad Rococo na 10lutego w Gdyni,fryzjerka p.Teresa Dyguś,za odrost z myciem płace ok 100zł.moge Ci ewentualnie podesłać jakies moje zdjecie włosów:)
Ja chodzę do fryzjera w Rumi na ul.Tuwima i jestem bardzo zadowolona i moje koleżanki też są.Jedna moja koleżanka rozjaśnia tylko same odrosty i zawsze ma super zrobione.Fryzjer nazywa się ANIA i jest nie drogi.Polecam wszystkim moim znajomym i każdy jest zadowolony.

ślubowaliśmy 14 października 2006
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Galeria twarzy - pytanie. (17 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

do góry