Widok
dobry ginekolog pracujący w szpitalu
Potrzebuje dobrego ginekologa pracującego w szpitalu, z którym będzie możliwy kontakt nie tylko na wizycie, do poprowadzenia ciąży. Pierwszą ciąże miałam z problemami i chciałabym teraz mieć dobrego lekarza, do którego będę mogła dzwonić w razie potrzeby. Zależy mi także, żeby nie robił problemu ze zwolnieniem.
a ja Branickiego nie polecam... uważam, że tylko wyciąga kasę - wizyta koniecznie co 2tyg każda 150 zł, sprzęt marnej jakości. Badania tylko prywatnie koniecznie w Invict'cie bo z nimi ma umowę. Ale to tylko moje prywatne odczucie.
Polecam za to Grążawskiego pracuje w szpitalu na Zaspie. Przyjmuje w przychodni też na Zaspie przy ul Burzynskiego, kiedyś miał kontrakt z nfz teraz tylko prywatnie. Wizyta 50zł jak usg + 50. Sprzęt bardzo dobry - doppler, już w 6 tygodniu 0d słyszeliśmy (a nie tylko widzieliśmy) serduszko Maluszka. Badania można robić na fundusz a mozna prywatnie. Ma indywidualne podejście do każdej pacjentki. Ja też jestem "po przejściach" i wierzę, że tym razem będzie dobrze. Ufam mu bezgranicznie, a trafiłam tam też z polecenia.
Polecam za to Grążawskiego pracuje w szpitalu na Zaspie. Przyjmuje w przychodni też na Zaspie przy ul Burzynskiego, kiedyś miał kontrakt z nfz teraz tylko prywatnie. Wizyta 50zł jak usg + 50. Sprzęt bardzo dobry - doppler, już w 6 tygodniu 0d słyszeliśmy (a nie tylko widzieliśmy) serduszko Maluszka. Badania można robić na fundusz a mozna prywatnie. Ma indywidualne podejście do każdej pacjentki. Ja też jestem "po przejściach" i wierzę, że tym razem będzie dobrze. Ufam mu bezgranicznie, a trafiłam tam też z polecenia.
Kurczę, chodzę do doktora już jakiś czas i jeszcze nie słyszałam o badaniach w invictcie :P chociaż już robiłam różne badania ;) ale, co to do częstości wizyt się zgadzam, chociaż nie ma przecież obowiązku chodzić co te 2 tyg. można chodzić co miesiąc ;) ale co do sprzętu masz rację... biorąc pod uwagę, co znajduje się gabinet obok to kiepściutko...
a co do lekarzy to koleżanka chodzi do Jankowskiego z Wojewódzkiego (przyjmuje we Wrzeszczu) i jest mega zadowolona. Osobiście nie byłam więc nie wiem, tylko z relacji, że rewelacja ;) tylko ja szukałam kogoś z Zaspy. może też zastanów się, gdzie chciałabyś rodzić i wtedy szukaj lekarza z konkretnego szpitala? bo w sumie, jeśli chcesz rodzić w Redłowie to lekarz z Zaspy/ Klinicznej/Wojewódzkiego sprawdzi się tak samo jak lekarz, który nie pracuje w szpitalu :P