Widok

dobry ginekolog...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, podajcie namiary na dobrych ginekologow:> chcialabym pojsc prywatnie, bo czuje sie ostro olewana w takiej zwyklej poradni:[ poza tym wypadaloby zrobic badania :>

do osob ktore lykaja tabletki antyk- czy Wy robilyscie jakies badania hormonalne wtrakcie ich stosowania???????i jakie badania???

czy ktos byl u Rogozy??:>

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosiłabym o kontakt na meila do tej pani ginekolog

umowilam sie do Rogozy :) zobaczymy:)) dzieki z a info:))

Ja polecam Piotra Bierżyńskiego z Orłowa-koło Klifa, zdobyłam na niego namiar też z tego forum :) i nie zawiodłam się! Super specjalista no i w końcu nie czuję się olewana :), no i pod bokiem pana doktora szykujemy się z mężem na przyjście maleństwa :)
pozdrawiam
w Gdyni jest babka fajna w poradki k i prywatnie tez. Ustawiaja sie do niej szalone tlumy babek. Bezposrednia, mila i rzeczowa - Pilarska, w Gdyni w przychodni na Zwirki i Wigury.

ja mam mile doswiadczenie z p. doktorem Rogoza, chociaz zawsze chyba jest maly stres jak sie idzie do mezczyzny:-) ja akurat mialam nietypowe problemy i musialam byc pod stala obserwacja - moglam liczyc na stala pomoc - pan doktor zawsze byl pod telefonem - niewazne czy to weekend czy 22.00 :-) to dla mnie bylo bardzo wazne
Juz nie na na przeciw hali, przeniosl gabinet na Kilinskiego - miedzy Wladka IV a Swietojanska.

czy też miskiewicz przyjmuje na radkego v/v hali?

A ja mam super ginekologa z Gdyni: Krzysiu Miskiewicz.
Mam do niego pelne zaufanie. Jak przestalam brac pigulki kazal zrobic badania na stezenie hormonow i to mialo wykazac czy jest owulacja... Cena chyba 90 pln. Bylam, ale robilam jeszcze cytologie, wiec placilam wiecej.

wlasnie sie zastanawiam nad Rogoza.... musze sie umowic chyba:>trudny wobor...... potrzebuje fachowej i milej porady a nie chama i gbura....ktory mnie wciagu 5 min wyprasza.. :[

a ja mam bardzo dobrego ginekologa w gdansku i bardzo go polecam, to dr Andrzej Zinkiewicz. pracuje w przychodni na przymorzu (Jagiellońska) tel. do przychodni: 7693800. pozdrawiam

no właśnie a w gdyni jakis dobry

Ja kiedys bylam u p. doktora Rogozy - bylam bardzo zadowolona - cierpliwy i rozumie niepokoje kobiet:-)aktualnie chodzę do p. doktor Marchockiej-Wróbel - na razie nie narzekam:-)
a macie jakiegos z gdyni...

Poprosze o namiar do Tej ginekolog na emeryturze :)

Kasia
552 18 96
przyjmuje ul. Piastowska 31 w swojej willi, blisko dworca PKP w oliwie, jak się jedzie od dworca w stronę morza po lewej stronie mocno zarośniety krzaczorami dom ale jest szyld gabinetu, nie zrażaj się domem bo jest stary ale wszystko jest czyściutkie i zdesynfekowane
ja bardzo polacam panią Barbarę Frankowską www.doktorbasia.pl dla mnie jest super:)
podaj pliz namiar

badania powinnaś robić regularnie raz w roku. ma krzepliwośc i tzw próby wątrobowe, ponadto niektórzy lekarze zalecają co jakiś czas odstawić tabletki i zobaczyć czy owulacja wraca bez problemu bo potem może się okazać że skutecznie przyblokowałaś jajniki na dłużej i jak bedziecie planować rodzinę to niekoniecznie wam się szybko uda, dlatego w czasie odstawienia powinno się wykonac badania hormonalne. robi się je w określony dzień cyklu gdyż nasz cykl składa się z trzech faz w kazdej z nich dominuje inny hormon, w każdej z nich każdy z ważnych hormonów powinien osiągać okreslone normy.
Jeżeli chodzi o dobrego ginekologa to polecam dr Kuźmińską przyjmuje w oliwie i chyba na przymorzu lub we wrzeszczu na hallera. ja chodzę do niej do oliwy bo mam najbliżej. Jest to lekarka od niedawna na emeryturze więc nie spieszy się, wykonuje swój zawód z pasją. pracowała w szpitalu na klinicznej, była operatorem a doktoryzowała się z zaburzeń miesiączkowych. jak bedziesz zadawała jej pytania na wszystkie odpowie, jak trzeba będzie narysuje i dokładnie wszystko opowie. Na miejscu wykonuje badanie czystości pochwy (pod mikroskopem ogląda nabłonek śluzowy przed chwilką pobrany, może również pokazać go tobie - pierwszy raz w życiu oglądałam jak wyglądam od wewnatrz :-). ja trafiłam do niej około 8 lat temu ale potem wiele się pozmieniało i zgubiłam ją. cieszę się że teraz udało mi się ją znaleźć. spedziłam u niej ponad godzinę i wyszłam znając odpowiedzi na każde moje pytanie. POLECAM jest niedroga wizyta kosztuje o ile dobrze pamiętam 60 zł.
ja biore pigółki
mam co roku robione badania krwi
i co 4 msc badanie gin

pani doktor powiedział że nie przepisze mi ani jednego opakowania,
zanim nie zrobie badań

ja byłam ostatnio u Pani ginekolog endokrynolog i zapłaciłam 100 za wizytę

do góry