Widok

dobry ginekolog...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, podajcie namiary na dobrych ginekologow:> chcialabym pojsc prywatnie, bo czuje sie ostro olewana w takiej zwyklej poradni:[ poza tym wypadaloby zrobic badania :>

do osob ktore lykaja tabletki antyk- czy Wy robilyscie jakies badania hormonalne wtrakcie ich stosowania???????i jakie badania???

czy ktos byl u Rogozy??:>

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam mile doswiadczenie z p. doktorem Rogoza, chociaz zawsze chyba jest maly stres jak sie idzie do mezczyzny:-) ja akurat mialam nietypowe problemy i musialam byc pod stala obserwacja - moglam liczyc na stala pomoc - pan doktor zawsze byl pod telefonem - niewazne czy to weekend czy 22.00 :-) to dla mnie bylo bardzo wazne
w Gdyni jest babka fajna w poradki k i prywatnie tez. Ustawiaja sie do niej szalone tlumy babek. Bezposrednia, mila i rzeczowa - Pilarska, w Gdyni w przychodni na Zwirki i Wigury.

Ja polecam Piotra Bierżyńskiego z Orłowa-koło Klifa, zdobyłam na niego namiar też z tego forum :) i nie zawiodłam się! Super specjalista no i w końcu nie czuję się olewana :), no i pod bokiem pana doktora szykujemy się z mężem na przyjście maleństwa :)
pozdrawiam
umowilam sie do Rogozy :) zobaczymy:)) dzieki z a info:))

poprosiłabym o kontakt na meila do tej pani ginekolog

do góry